КГБ = Клуб на Готините Баби - 140.

• 61 935
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  НА  СЪПРУГА НА ДИДИМИТИ, ЗЕТЬВЕТЕ НА ЛЮСИ И ХУЛИ, НА МОРСКИТЕ ВЪЛЦИ В ОТКРИТО МОРЕ, НА БУРГАС И ВАРНА И НА ВСИЧКИ , КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС.НАЗДРАВЕ,ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ВСИЧКИ И ИМЕННИЦИ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ1

Шпунци, много се зарадвах на постиженията на Вели. Да върви все така напред,за радост и гордост на всички ви Praynig Hug

ДЖИЛИ, СРЕЩАТА ВИ Е В СЪБОТА „ НЕ ДНЕС

Тану, Крем,обадете се Hug

Весело празнуване на всички ви и добър апетит с рибите. Внимавайте с костите Mr. Green

# 601
  • София
Честит Никулден! Честито на имениците на Дидимити,Луси и Хули!Честито на всички,които имат повод за празнуване!

# 602
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честит празник и от мен на всички именяци! Живи и здрави да са, с чест и гордост да си носят името!

Присядам малко да изпия едно кафе и да си почина, че много работа имам днеска,, все пак осем души се събираме, един яде едно, друг друго... голямя врътня. Пека щрудел за десерт и по тоя повод откривам нова рубрика в нашата тема:

НЕ КУПУВАЙТЕ

и ви предлагам в тази рубрика  да казваме, ако сме купили нещо некачествено, за да сме си полезни и да се предпазваме взаимно от измамата на търговците.

Значи, НЕ КУПУВАЙТЕ "краве масло" Milker Butter, синьо-зелена опаковка от 250 г, със задължителната вече кравичка, опаковката имитира опаковка на немско масло, дори и буквите са с готически шрифт (уж). Произведено е от Хранекспорт, с. Ген. Киселово, обл. Варна.
Чист маргарин на цената на немско масло.
Реших да "заложа на българското", но сгреших. Че купих и две пакетчета. Празници, викам си, ще ми трябва повече масло.

Рибата - сега ще отърча да купя пъстърва, че имам 1 кило сафрид, бях го замразила есента, като се върнахме от морето, но няма да ми стигне. У нас, за съжаление, само пържена риба върви, друга не ядат. Казвам за съжаление, защото аз обичам разнообразни рецепти, пък и по-лесно е да я изпечеш, когато е за много хора.

Сега чао, на следващото кафе пак ще надзърна тук. 

# 603

Честит Никулден, момичета! Laughing
Честит имен ден на носещите това име! newsm51
Нека Св.Николай да закриля моряците, рибарите, банкерите, техните семейства и всички нас! newsm10
Да ми е жив и здрав големия зет, нали е "морски вълк"! newsm10 Flowers Four Leaf Clover newsm47
Наздраве! cheers

# 604
Здравейте.

Честит Никулден на всички, имащи в семействата си и сред приятелите си, някой носещ такова име!
 Честит празник на  рибари, на моряци, на банкери, на Бургазлии  и на всички нас!

За срещата - благодаря, че ме поправихте.
Голяма съм ,,Червена шапчица'',  знам, че е в събота, ама петък го пропусках ...
То не, че днес можех да изляза, ама ...

Хубав следобед, приятна вечер и до скоро.

# 605
    smile3515   Ей богу голям дерт си имам newsm12  Та нека да попитам за изясняване на въпроса, щом поповете НЕ са ми измислили имен ден,НЕ притежавам банка, но съм бачкала там целия си съзнателен живот и САМО по месторождение съм от Бургас,празник ли ми е  или не newsm78 newsm78 newsm78 newsm53

# 606
    smile3515   Ей богу голям дерт си имам newsm12  Та нека да попитам за изясняване на въпроса, щом поповете НЕ са ми измислили имен ден,НЕ притежавам банка, но съм бачкала там целия си съзнателен живот и САМО по месторождение съм от Бургас,празник ли ми е  или не newsm78 newsm78 newsm78 newsm53

Оооо, КАРИ,  Wink Laughing Joy- казвам веднага- празник ти е, отговаряш по всички показатели   Laughing Heart Eyes  Сега скачай в колата и беж в супера да хващаш една ,, го'яма 'иба'' за ушите и да я мяташ довечера в тигана .  food002

А ние,  дето не ни е празник, сме сложили боб да се вари ( нали само в петък се яде таквоз ядене у дома Wink Laughing и дано стане до довечера, че иначе бабата е лесна -ще яде бой, ама дядото кВО ще яде? newsm78 Wink hahaha

Карайте ми се скачам, да я захващам, че така не ми става от диванчето ...

# 607
Здравейте, момичета!
Честит празник!
Моят баща също беше именник. За моето семейство Никулден е голям празник.Винаги се събираха много гости.
Аз още във вторник купих рибата и се обадих на родителите на ММ, че ще отидем с внучката у тях да изядем заедно рибата.Снощи обаче се обади свекърът да ми каже, че е сърдит на сина си и не го иска на гости...........Малеее, направо онемях, досега такова сърдене е нямало,ама то винаги си има първи път.Говорих със свекървата и я питам:-Добре де, ако дойдем ще ни върнете ли?.....Питам Виновния, какво е станало.......та отишли на вилата и синът казал на баща си, че ако не е бил с него е щял повече работа да свърши, а сега само му се пречка!!!!.....ииии това е обидата. Казвам на сина да се извинява, ама той казва, че е казал истината и няма за какво да се извинява.....
Та това е при мен...... #2gunfire

# 608
  • София
Момичета, много благодаря за пожеланията отправени към моя зет !
Само, че е станала една мъничка грешчица  Grinning
Той днес има рожден ден.

# 609
Рибари, банкери, моряци и именяци ДА ЖИВЕЯТ!
Кари, честит имен ден! От зло да се не куртулисаш!
 smile3501 bg cow
Че ха речете нещо, де, девойки! Напишете, демек. От 3 насам - затишие. Или пазите, софиянки драги, всичките думички за утре?

lalalala 

Оставям ви и като един същи лапнишаран отивам на концерт.

# 610

Най-после сколасах! smile3501

Подредих масата, минах през банята, ха да ви видя как сте и .......сядааааааам на масата, че каталясах!  Laughing

Пангасиуса се пече, картофената салата е готова, направих за първи път едни сиропирани локумки от листи за баница, вчера ми ги каза една жена от Клуба ни, опитах ги, много са сладки, да видим какво ще се произнесе "свекърва ми", демек  дядо Стефчо! !
Голям е кусурлия! hahaha

Щпунц, браво на Вели, все така да имаш поводи да се хвалиш с него и с Черешката! Hug

Здравче, приятна концертна вечер! Hug

На всички весел празник и наздраве! cheers cheers cheers lalalala Flowers Four Leaf Clover

# 611
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНЯЦИТЕ НА ДНЕШНИЯ ДЕН,НА МОРЯЦИТЕ,РИБАРИТЕ И БАНКЕРИТЕ!!! СВЕТИ НИКОЛАЙ ДА ГИ ЗАКРИЛЯ!

Аз като майка на банкерка и съпруга на рибар действам из кухнята Grinning
Пълнения шаран се пече във фурната.Изпържих шаран и толстолоб.Картофена салата,туршийка , а с нея ракийка Grinning,маслинки и естествено вино- по желание - бяло или червено.И двете домашни.Специалитет на Павел Grinning

За десерт - няма време newsm78

Приятно изкарване на празнуващите ,а и на всички решили да уважат празника!

И аз като Танчето казвам - Наздраве !!! Hug

# 612

Честит празник на всички,които имат повод да празнуват - имен ,рожден ден, професии и т.н.Да са живи и здрави,късмета и успеха да са винаги с тях!!!

Джили,на дядото сервирай японското ястие "КОТО ИМА"!!! Laughing
               Ние май нямаме повод да празнуваме днес,но......вече празнуваме  Laughing Шаранът е ометен и така - наздраве на всички!!! Drunk

# 613
  • София
Ами наздраве!
Да са живи и здрави Никитата/и в мъжки, и в женски род/, морските вълци, банкерите!
Каролин, сигурно вече си метнала рибените шницели, празник ти е.
Аз също днес съм била имала празник - нали съм касиерка, броя пари.
Но си го карам сама, пред монитора.
Опържих си почистен шаран от Лидъл, направих си картофена и зелева салата. Винцето се подразбира.
Много ми е вкусно шаранчето, дали да не го омета цялото? Уф ...
Може би да им оставя по 1 парче и другото.... докато е топло... мляс.
Аненце вчера и днес прави прически за конкурс Бест моделс. А тази вечер с гаджето са зрители на финала в хотел Принцес. Вместо шаранчета младежа ще гледа девойчета по бански.   Party
Пламен се разработи и ще е навън докато има клиенти.
Джили, нали те научих как се прави бързия боб. Защо не се възползва?
За утре - не мога да обещая. Имам ходене насам - натам.
cream_, да се оправят. Те са си роднини и да се карат - свои са си. Не бих се намесвала, че после да не съм виновна.
svetal4o27 , ето я темата за несполучливи покупки  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745577.0
така и други ще знаят да не купуват боклуци.
Аз от както имам Лидъл в Лозенец съм доволна от  покупките. И не робувам да купувам българското, да му дам шанс. Все пак и в другите държави хора живеят и ядат.

# 614

Пангасиуса на фурна стана превъзходен, макар че и аз предпочитам риба пържена, пред другите варианти, но специално тази по-добре да е на фурна- не е толкова мазна и не накъртва.
Вече ще знам и така ще я приготвям. Laughing

От сиропираните локумки не съм очарована и няма да ви дам рецептата, по-добре да си направя тиквеник или баклава. Mr. Green

То и аз на Никулден съм имала празник, ама късно разбрах. Работила съм като касиер, а и се пенсионирах като търговски работник в една частна млечна борса. hahaha

Ще лягам, че утре излизам още в 9 часа, няма да ми стигне времето за сън! Joy
Ще ходим с една приятелка от Клуба по магазините, ще й търсим това-онова, че е на среща със съученици, трябва да има нова дрешка, пък и аз може да си харесам нещо, нали имам "увеличение на пенсията", може да му "поотпусна края"! Mr. Green

Софиянки, приятна среща! Heart Eyes Hug Two Hearts

Лека  нощ !
smile3524

Общи условия

Активация на акаунт