.Дано тази тема стане най-дългата и с най-много разписали се
.Сладка мама, имате с Дари една голяма
от мен.
здравейте бъдещи и настоящи мами,аз вече съм мама на една малка принцеса!много се радваме с мъжа ми,след спонтания аборт много ме беше страх,но се придържах към максимата всяко зло за добро и ето след 2 години и ние имаме щастие в дома,знам че другото ми ангелче винаги ще закриля това,мъчно ми е немога да кажа че времето лекува,но тоз път попаднах на специалист гениколог(тук ако не е проблем искам да искажа своята голяма благодарност на д-р ковачева от бургас,за мен наи-добрата докторка,наи-разбраната)беше ми голяма подкрепа през цялото време,това също е много важно и разбирасе с божията помощ както казваше самата тя
не губете кураж,пожелавам на всички да имат по 1,2,3 бебета може и повече и да лудват покрай тях
пак успех на всички!!!
искам да добавя,че мойто не беше точно спонтанен аборт а мъртво раждане,да не се обиждат другите мами но мисля че е още по гадно.
защото влязох в родилно и знаех че ще изляза с празни ръце,и гледаш до теб как другите гушкат бебета и ти се усмихват но незнаят какво ти е на душата,но никога няма да забравя това ангелче което не изплака,дано баща ми го закриля и тя вечно ще е с мен.даже никога не я бях сънувала и таз година като се здобихме с другия сладур ги санувах двете,оказа се че надругия ден е задушница,и така подадох за малкото ангелче а бях сигурна че се яви зада покаже че ще закриля малката си сестричка!Бог отнема,но само той дава,така че искам на всички да пожелая хубави и палави малчуганчета,нямах сили досега да споделя,но ми олеква поплаквам тука за съдбите на всички майчици мой сестрички по съдба,но знам че скоро на всички ще им се сбъднат мечтите!Хайде успех и приятно искарване на празниците,моя бебебок беше подарък за нова година на мама и тати,мама мъкнеше дърва до януари месец без да знае,тъи като и на нея все и закъсняваше и и беше писнало от тестове,така че когато най-малко очакваш тогава идва щастието!
приятно бременеене на всички!!!...
Много ме развълнува с твоята изповед,разплаках се,искренно се радвам за теб,искам да ти пожелая мн.здраве,щастие,късмет и мн.щастливи мигове на цялото ти семейство!Аз забременях октомври оказа се кухо яйце др.седмица ще правя аборт,мн.ми беше мъчно,като разбрах,но след като прочетох написаното от теб може би трябва да съм благодарна на Бог...На всички момичета в тази тема желая всичко най-хубаво!!!И наистина ако силно вярваме,мечтите се сбъдват
Заедно минахме през всичко , всички изкараха по няколко бременности
, След известно време подновихме опитите си но без усрех. Заминахме да работим в чужбина и това лято се прибрахме за отпуката си. два дни преди да се върнем в Испания отидох на лекар да видя дали има някакъв проблем и ми обясниха, че щом пробваме от толкова години и нищо не става най вероятно е стерилитет и трябва да се направят изследваниа. Аз нямах време да ги направя и реших да ги отложа за следващото си прибиране. Върнах се в Испания, но цикъла ми не доиде. В момента съм бременна в шести месец и с нетърпение чакам щасливото събитие. УСПЕХ НА ВСИЧКИ
и никога дотогава не бях се чувствала толкова щастлива и уплашена ... бях бременна отново. Реших че този път ще потърся друг лекар, който да ми следи бременноста както трябва, добре че попаднах на д-р Попов в Поморие. В 8 г.с. се оказа че имам отлепване на плодния сак, д-ра каза че е хванато съвсем навреме защото аз дори нямах и кървене само леки болки. Прие ме в отделението. След това отново бременноста ми се развиваше като по учебник,което ме плашеше още повече ... дали няма всичко пак да се повтори. Добре че д-р Попов постоянно ми правеше изследвания и ме следеше много внимателно , успокояваше ме че всичко ще е ОК, ама така и не се успокои и не можах да му повярвам. После се оказа че кръвната ми захар е в горната граница на нормата че хематокрита ми не е от най-добрите че в стерилната ми урина има бактерии, ама пак по думите на лекаря нищо кои знае колко притеснително. Реших да отда на ФМ този път във Варна в Майчин дом , и там по думите на лекаря всичко се развива нормално и случилото се предишната ми бременност е случайност от тези който за съжаление понякога се случват. И така ден след ден аз влязох в 8-мия месец и в един момент от 100/60 кръвното ми се оказа 130/80 и бебе изоставащо с 2 седмици. Веднага ме приеха в болницата 12 дена изследвания системи, лекарства лежене на ляво. Заживях като във филм на ужасите... най-големия от които бяха записите на тоновете, нали миналия път на един такъв запис се оказа че бебето няма сърдечна дейност. Изписаха ме от Поморие със съвет на лекаря да се насоча към София, защото той знае какво трябва да се направи, но няма условия да го направи.