Вълци, вампири, ловци - кърпа, дувар, Дракула - тема 30 (юбилейна)

• 36 641
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Случилиса мълчеше благородно и се усмихваше още по-благородно. Всъщност само Космическата принцеса знаеше за нейната не-съвсем-тайна, но пък мъжествена, плод на научен експеримент любов. Дори я споделяше, но кралете са ревниви и за да не стане грешка в междугалактическите предавания дори дума не обелваше за къркорещия глас на СлучилисиО. Той идваше от далечен остров, събрал в себе си акцент, с който достойно се нареждаше до най-желаните островитяни; тяло на латиноамерикански бог; ум достоен за полет в космоса и прилично количество косми! Присветването на очите беше част от очарованието му, което само Случилиса можеше да оцени. Всички останали, когато видеха миниатюрните мълниики в зениците му бягаха надалеч!

# 676
  • КиТ
Браво,изчетох ви на един дъх  Crazy Hug

# 677
Кой е па ся Случалисио?  hahaha И кво стана с прегазения Сашо? Кой го беше прегазил него?

Норминг!

# 678
Чакайте да въздъхна на Муриното сутрешно влизане!!!  smile3544

Ване, вчера цял ден се чудих за какво е припадащото, при сутрешното влизане на Мура с кълбо напред, мост и прескок на коза  hahaha , та към 23ч. се светнах  Laughing

Пуц, СлучалисиО е новозеландски Звяр, а Случалиса се оказа съвсем реална Красавица  Wink

Гуууубинг!

# 679
  • София
Кой е па ся Случалисио?  hahaha И кво стана с прегазения Сашо? Кой го беше прегазил него?

Норминг!
Аз мислих, че Тор са прегазили. hahaha Нищо, ко да стане, там си е по гумите на танка, ма е в несвяст.

Плюн

# 680
Сашо си е жив и здрав,него не можА го утрепа с танк. По мои представи сам е повдигнал танка пред слисания поглед на Дилайла и ятагана..след което не знам какво е станало. Не съм го измислила.Въпреки че имам идеи ,какво би могло да стане ,между красива кючекчийка с червена препаска и гол скандинавски бог  smile3508

# 681
Даже се сещам с какво Сашо е повдигнал танка  Wink
 Дид, мисли и пиши  Laughing

# 682
  • срещу двата комина :)))
ха, норминг и от мен  Hug

# 683
От мен също един Норминг !
 Joy

# 684
  • Разпиляна във въображението
И едно джудже. Сега попаднах на снимките му

# 685
  • София
Случилиса мълчеше благородно и се усмихваше още по-благородно. Всъщност само Космическата принцеса знаеше за нейната не-съвсем-тайна, но пък мъжествена, плод на научен експеримент любов. Дори я споделяше, но кралете са ревниви и за да не стане грешка в междугалактическите предавания дори дума не обелваше за къркорещия глас на СлучилисиО. Той идваше от далечен остров, събрал в себе си акцент, с който достойно се нареждаше до най-желаните островитяни; тяло на латиноамерикански бог; ум достоен за полет в космоса и прилично количество косми! Присветването на очите беше част от очарованието му, което само Случилиса можеше да оцени. Всички останали, когато видеха миниатюрните мълниики в зениците му бягаха надалеч!
Дилайла си мислеше за Скандинавския Бог, отпивайки от ейла и разгонвайки лениво пчелите. Както знаете, тя го беше прегазила с танка и бе заседнала в една ледена преспа. Докато стоеше втрещена и се чудеше какво да прави, изведнъж танка се повдигна бавно, сякаш беше детска играчка. Отдолу първо се подаде една ръка, после крак, накрая една руса грива и безкрайно сини очи, които се загледаха в нея. Дилайла се същиса на невероятната гледка - танка бе повдигнат и се държеше на един кир! Ще попитате какво е кир - това бе тайна на всички горски обитатели, тайна толкова срамна, че никой не искаше да произнесе истинското и име. Дилайла не смееше да помръдне, докато Богът се усмихваше похотливо. Какво е станало след това, историята мълчи, но след 5-6 дни Дилайла, ухилена до уши се качи на танка и пое към срещата...

# 686
Дилайла си мислеше за Скандинавския Бог, отпивайки от ейла и разгонвайки лениво пчелите. Както знаете, тя го беше прегазила с танка и бе заседнала в една ледена преспа. Докато стоеше втрещена и се чудеше какво да прави, изведнъж танка се повдигна бавно, сякаш беше детска играчка. Отдолу първо се подаде една ръка, после крак, накрая една руса грива и безкрайно сини очи, които се загледаха в нея. Дилайла се същиса на невероятната гледка - танка бе повдигнат и се държеше на един кир! Ще попитате какво е кир - това бе тайна на всички горски обитатели, тайна толкова срамна, че никой не искаше да произнесе истинското и име. Дилайла не смееше да помръдне, докато Богът се усмихваше похотливо. Какво е станало след това, историята мълчи, но след 5-6 дни Дилайла, ухилена до уши се качи на танка и пое към срещата...

А на съборЪТ Горската Парясваща се фея предложи всички присъстващи да се съблекат само по горско окосмение. Когато и последната свали гащите си, гората стана още по-гъста, тъмна и непрогледна. В другия край на гората Вълкът отново надигна нос.

# 687
# 688
Нещо моя мъж тука се размятква  Naughty ей ей ша се развилнея  Twisted Evil
Ет' го и него  smile3538

Косата  му дали е екстеншън Laughing

О и как мога да съм толкова забляна по Крис и да забравя за моя мил съпруг тцтцт ще ми спре нощните забавления  Mr. Green Laughing

# 689
  • Варна
Само дзак, аз съм си все така влюбена и Джакси прави всичко възможно да поддържа огъня:

Общи условия

Активация на акаунт