Вълци, вампири, ловци - кърпа, дувар, Дракула - тема 30 (юбилейна)

• 36 641
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София

А на съборЪТ Горската Парясваща се фея предложи всички присъстващи да се съблекат само по горско окосмение. Когато и последната свали гащите си, гората стана още по-гъста, тъмна и непрогледна. В другия край на гората Вълкът отново надигна нос.
- Пу, ще им се и на смрадливците, помисли си той и отново завря нос в скута на Кралицата. Мислите му се понесоха към бара насред гората, където заедно с приятелите си хвърляше дрехи и задръжки и се понасяше във вихрен танц. Клиенти му бяха всички баби Яги и даже самият дядо Мраз ( който разбира се не беше истински, а предрешената Кралица на вълците). На колко баби беше обърнал хастара историята отново мълчи, но истината е жестока - никоя не устояваше на стройното му тяло, малкото стгнато дупе, косъмчетата, които срамежливо се подаваха от мъжките му прашки. Гърдите му, с които правеше чудеса, подскачаха под ритъма на танца - първо лявата, после дясната. А дядо Мраз ставаше още по-червен и звънчетата му потреперваха ядосано...

Скрит текст:

# 691

Тру.  Mr. Green

Даже се сещам с какво Сашо е повдигнал танка  Wink

Мръс японска!  hahaha

Аз мислих, че Тор са прегазили. hahaha Нищо, ко да стане, там си е по гумите на танка, ма е в несвяст.

Верно, че и тва е вариант. Съвсем зазля работата с легендата.  hahaha

Дор, ю ен ми, ю ен ми... Инак уйде моногамията. Гледам, че и Моб обаче държи силно и еднопосочно. Малко сме, ма ко да са праи.  Mr. Green

# 692
Чиху, де! Гледай как ми развали полета на нежната душа!  hahaha

Пръчове ше викаш на Рийдъсът и на Джоджомир, другите нса. Май.  Mr. Green

# 693
  • срещу двата комина :)))
пръчове ли викате  Joy

този е спам, ама тая снимка ме уби  Crazy

# 694
  • Велико Търново

Heart Eyes

# 695
  • Варна
 Mr. Green

Не бе, казах че съм влюбена  Flutter

Пуц  Hug

Дръж се, душо.

# 696
  • София
Ма вие кво дебнете, че не можем да пускаме снимки, щото сме заети с писане. Ама-ха.

# 697
ДА ви информирам, че SyFy ще пусне догодина драма посветена на Бум-Бум  Heart Eyes
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2013/09/syfys-bitten-why … drama-series.html

Малко е руса за мен, ама Силвето може да я хареса  Joy

# 698
Кво против русите имаш?
Тъкмо за мен е. Харесва ми.

# 699
Умрех , умрех  Sick Деми там ли си , виждаш ли го това по НТВ нашето влезе в къщатааааа аааааааа
Направо ще скоча там и ще ги...

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 21:44 от the MOB

# 700
  • Ямбол
Умрех , умрех  Sick Деми там ли си , виждаш ли го това по НТВ нашето влезе в къщатааааа аааааааа

Деми е тук!  hahaha

Гледам и не вярвам на ушите си.  Mr. Green Пак ще ни прослави!  Joy

# 701

А на съборЪТ Горската Парясваща се фея предложи всички присъстващи да се съблекат само по горско окосмение. Когато и последната свали гащите си, гората стана още по-гъста, тъмна и непрогледна. В другия край на гората Вълкът отново надигна нос.

smile3532 smile3532 smile3532

# 702
Н като Ники???

# 703
Да, да.  Laughing Налазих ви преди няколко дни, още не мога да се начета и надивя.

# 704
Ух, че ме стреснА бре  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт