проблеми с Ам

• 650
  • 12
  •   1
Отговори
здравейте мили мами. предварително се извинявам ако има подобна тема. Имам проблем с детето си на 3 месеца и половина е и сме на АМ първо бяхме на НАН 1 след това за кратко на НАН АР и сега от 1 седмица сме на Аптамил 1 проблема е че детето неможе да се изхожда и незнам какво да направя моля помогнете със съвет.

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 07:09 от Анонимен

# 1
  • София
здравейте мили мами. предварително се извинявам ако има подобна тема. Имам проблем с детето си на 3 месеца и половина е и сме на АМ първо бяхме на НАН 1 след това за кратко на НАН АР и сега от 1 седмица сме на Аптамил 1 проблема че детето неможе да се изхожда и незнам какво да направя моля помогнете със съвет.

Проблема след въвеждането на Аптамила ли се появи или го имаше и преди това? Ако е от Аптамила след консултация с ЛЛ сменете пак млякото. При дъщеря ми нямаше запек, но се изхождаше на 2 дни един път. Откакто сме на ХИП комбоитик няма проблем. Преди това давах и Био гая, за нормализиране на чревната функция. Според мен най-добър съвет ще ти даде ЛЛ.

# 2
проблема се появи със Нан АР преди около месец и след това продължи сменихме млеката след консултация с ЛЛ и пием био гайа

# 3
Аптамила и на нас ни действаше запичащо, тъй като сте малки за плодове и плодови пюрета, по-добре сменете млякото. А да не би да не му достига храната на детето? По колко пие?

# 4
НАН е от най-запичащите млека поради по-голямото си съдържание на желязо. Навремето с моя син имах такива оплаквания и накрая понеже не исках да го сменям, че си го харесваше и наддаваше добре започнах да го смесвам по равно с Фризовом. Фризовома е специално за деца с повръщане или запек, та така ни се реши проблема и детето започна да се изхожда редовно.

# 5
ядем по 90-120мл на 3 часа  малко е за месеците ни, но с това ядене наддаваме по 1000-1200 грама на месец. педито ни каза че можем да пием сокчета но на мен ми се струва доста рано и затова изобщо не съм си и мислела за тоз вариант

# 6
Рано е в никакъв случай не давай сок на такова малко бебе Rolling Eyes . Тези педиатри направо Close

# 7
Не съм фен на сокчетата, но след 4 м., ако другото не помага можеш да пробваш плодово пюре.

# 8
НАН запича ужасно много, не бих го давала. Ссокове на тази възраст е абсурдно, педито ти е отврат  Close Вземи Лакатана Био или Хип, хубави млека са  Peace

# 9
с НАН в началото нямахме проблеми, но след като му дадох НАН АР се започна с проблемите  newsm61 и сега вече не знам какво да пробвам и какво да правя давам му сироп лактулоза-мип но ефект няма Лактана био не иска да яде мръщи се и след това повръща няколко то глътки които е изпил  Cry

# 10
Вземи друго мляко, щом повръща. Пробвай на Хумана с рожкови.

# 11
НАН е от най-запичащите млека поради по-голямото си съдържание на желязо.

Това за желязото не е вярно.

здравейте мили мами. предварително се извинявам ако има подобна тема. Имам проблем с детето си на 3 месеца и половина е и сме на АМ първо бяхме на НАН 1 след това за кратко на НАН АР и сега от 1 седмица сме на Аптамил 1 проблема е че детето неможе да се изхожда и незнам какво да направя моля помогнете със съвет.

Какво значи не може да се изхожда? Изхожда се през няколко дни? Изпражненията са твърди? Изхожда се с мъка? Напъва се а не може? Изхожданията са като камъчета? Опиши какъв ви е пробелма всъщност - защото ако се изхожда веднъж на 2 дни, без мъка и с непроменена консистенция - тогава не говорим за запек и смяната на млякото няма да реши проблема.

# 12
Цитат
Какво значи не може да се изхожда? Изхожда се през няколко дни? Изпражненията са твърди? Изхожда се с мъка? Напъва се а не може? Изхожданията са като камъчета? Опиши какъв ви е пробелма всъщност - защото ако се изхожда веднъж на 2 дни, без мъка и с непроменена консистенция - тогава не говорим за запек и смяната на млякото няма да реши проблема.

изхожда се на 3-4 дни, консистенцията е много гъста, изпражненията са оформени не се разтичат, изхождането е с големи мъки и напъвания мъчи се доста около час докато се изака.

Общи условия

Активация на акаунт