Всякакви въпроси относно съдомиялните - 13

• 51 436
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • на Мелмак
Здравейте, искам да попитам усещате ли съществена разлика в потреблението на вода след като си закупихте съдомиялна. Опитах да засека колко ми трябва да измия 4 чинии, 4 чаши и няколко прибора, което означаваше 20 литра студена и 10 топла вода...което ми се вижда ужасно много.

с 10 лв ми намаля сметката на месец.

# 616
# 617
  • Под гъбата
Аз официално се развеждам със старата си Мидея! След гадният номер да и наводни точно на 31 вечерта в 12, реших повече компромиси с нея няма да правя!
Всички ми казват да се радвам, че ще ни върви по вода през новата година ама на мен ми се ревеше в цялата вода из кухнята Rolling Eyes Сега мием чинии на ръка и трескаво ровя по интернет за новата помощница Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 21:10 от I am the same

# 618
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ние сме с тази от март мин. година: http://www.technomarket.bg/products/09078564/whirlpool-adg-175 

Много съм доволна, сметката ни за вода дори намаля и на жената, която отчита й направи впечатление  Peace

# 619
  • Sunshine state
Коментирали сме го и преди,но пак ще кажа-паднахме с 5 кубика,откакто я имаме.  Peace
I am the same,съжалявам за мизерията Може би не е трябвало да продължавате с експлоатацията при толкова голяма амортизация и проблеми от страна на машината.  Confused

# 620
Здравейте на всички!  Hug

Смятам да се обзаведа със съдомиялна. Насочила съм се към AEG - моля да споделите впечатления. Другата, която също загледах беше Електролукс. Доколкото знам са марки на един концерн. Разликата в цената е над 100 лв  newsm78 - дали е само заради марката или наистина има разлика в качеството?!?

# 621
  • София
AEG се считат като по-високия клас.

# 622
  • Варна
Моля, момичета от Варна със съдомиялни, които изискват настройване солта според твърдостта на водата да споделят на колко са си настроили машините. По информация от интернет Варна е със много твърда вода и настроих моята на ниво 4 при максимално 5, но това е по моя преценка. Най вероятно в комплекта документи е имало тестова лентичка, но вече сме я изхвърлили. Във ВИК никой не вдига. Та въпроса ми е имате ли по точни данни по възможност в цифри за твърдостта на водата във Варна? И на колко сте настроили вашите миялни?

# 623

Смятам да се обзаведа със съдомиялна. Насочила съм се към AEG - моля да споделите впечатления. Другата, която също загледах беше Електролукс. Доколкото знам са марки на един концерн. Разликата в цената е над 100 лв  newsm78 - дали е само заради марката или наистина има разлика в качеството?!?

Моята е Електролукс и съм изключително доволна. Преди това съм ползвала Аристон. От Аристона не съм доволна.

# 624
Моля, момичета от Варна със съдомиялни, които изискват настройване солта според твърдостта на водата да споделят на колко са си настроили машините. По информация от интернет Варна е със много твърда вода и настроих моята на ниво 4 при максимално 5, но това е по моя преценка. Най вероятно в комплекта документи е имало тестова лентичка, но вече сме я изхвърлили. Във ВИК никой не вдига. Та въпроса ми е имате ли по точни данни по възможност в цифри за твърдостта на водата във Варна? И на колко сте настроили вашите миялни?
Варна мисля, че се снабдява от 3 различни източника. В кой район живееш ? Мисля, че Младост и кварталите натам са с доста твърда вода.  Аз съм във вилна зона  и при нас не е толкова твърда. Моята  настроена на средната степен. Пробвай и ти на 3 от 5, ако не е добре, ще увеличиш/намалиш.

# 625
  • Варна
Варна мисля, че се снабдява от 3 различни източника. В кой район живееш ? Мисля, че Младост и кварталите натам са с доста твърда вода.  Аз съм във вилна зона  и при нас не е толкова твърда. Моята  настроена на средната степен. Пробвай и ти на 3 от 5, ако не е добре, ще увеличиш/намалиш.
Живея в Аспарухово. Да и аз си мислех, че на проба грешка ще е работата. Дали мога да си купя отнякъде тестова лентичка?

# 626
В  зоо магазините, където има храна и принадлежности за рибки  Peace

# 627
  • Варна
От няколко дни я ползвам миялната и забелязвам че отделя пара върху плота над вратата, това нормално ли е? Това преди да я отворя. В някакъв момент на сушенето става.

# 628
  • Варна
Варна мисля, че се снабдява от 3 различни източника. В кой район живееш ? Мисля, че Младост и кварталите натам са с доста твърда вода.  Аз съм във вилна зона  и при нас не е толкова твърда. Моята  настроена на средната степен. Пробвай и ти на 3 от 5, ако не е добре, ще увеличиш/намалиш.
Живея в Аспарухово. Да и аз си мислех, че на проба грешка ще е работата. Дали мога да си купя отнякъде тестова лентичка?

И аз живея в Аспарухово  Grinning
няма година откакто купихме нашата машинка и според тест лентичката настроиката ми е на 3 степен !

# 629
  • София

Моята е Електролукс и съм изключително доволна. Преди това съм ползвала Аристон. От Аристона не съм доволна.

И аз така! smile3521

Общи условия

Активация на акаунт