Всякакви въпроси относно съдомиялните - 13

• 51 415
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Може ли да слагам пластмасови съдове вътре? На колко градуса?
Недей, винаги остават на капки...аз лично тях мия на ръка, както и дъските за рязане
Ако моя мъж си е направил зелева салата в пластмасова купа, никога не мога да я измия така като в миялната. Все ми мазнее  Laughing 5 капки не са ми проблем, то и по дъното на чашите имам мокро, ама нали не съм ги търкала  Crazy

# 646

Може ли да слагам пластмасови съдове вътре? На колко градуса?

Недей, винаги остават на капки...аз лично тях мия на ръка, както и дъските за рязане

нищо не мия на ръка.  Ползвам таблетки 12 в 1, които имат опция за изсушаване. Всичко излиза сухо без значение коя програма съм избрала.

# 647
  • Варна
На интензивната програма 70 градуса наред с тавите и тенджерите мога ли да сложа и някоя и друга чаша? Ще издържат ли на температурата?

# 648
На интензивната програма 70 градуса наред с тавите и тенджерите мога ли да сложа и някоя и друга чаша? Ще издържат ли на температурата?

Да. Само финото стъкло и кристала се мият на 40-45С с гел.

# 649

абсолютно, изпробвано е  Peace

# 650

абсолютно, изпробвано е  Peace

потвърждавам, никакви проблеми няма стъклото с 70 градуса

# 651
Не мия нищо на ръка. Пластмасови неща мия в м миялната, дъската ми за рязане и тя е пластмасова. Ако се налага, после избърсвам или суша на микрофибърна кърпа.
Стъкло съм мила на 70 градуса,  не е имало проблеми, включително и шарките /пу пу, да не ги урочасам  Laughing/, а мия с обикновените таблетки или праха на Кауфланд.

# 652
Bенито какви точно са тези таблетки 12 в 1 и от къде ги взимаш , да пробвам и аз, че и на мен пластмасовите неща са ми мокри ...... те са ми малко де , ама се дразня така като трябва да ги бърша  Simple Smile

# 653
Bенито какви точно са тези таблетки 12 в 1 и от къде ги взимаш , да пробвам и аз, че и на мен пластмасовите неща са ми мокри ...... те са ми малко де , ама се дразня така като трябва да ги бърша  Simple Smile

При мен пък, някои пластмасови купи излизат абсолютно сухи, други много мокри. Явно зависи от пластмасата Thinking . Пластмасовите ми прибори за готвене винаги са идеално сухи.

# 654
  • Sunshine state
И да са мокри,на мен не ми пречи-дозизсъхват си на отворена врата и нищо не бърша.Нищо не ми мазнее,също така.

# 655

Карфур. Несмки са, на frish-activ. Около 9 лева са за 25 броя. Мият като Fairy Platinum загорялото и всичко е сухо. Идват ми по-скъпи от екологичните ГГ, но и не ги използвам всеки ден. Горе долу на 2 кутии ГГ ми отива една 12 в 1. Toва за 3-4 месеца, разбира се Blush

# 656
И аз ги загледах тези 12 в 1. Сега и в Пени ги има и мисля, че са същите. ще обърна внимание другия път каква е цената.

# 657
  • на Мелмак
Да се включа и аз кристала ми е без проблем на 70 градуса.
Имам малко пласмасови неща и само от машинката излизат скърцащи и сухи

# 658
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И аз нищо не мия на ръка - пластмаса, стъкло, керамика - всичко в миялната. От някои керамични чаши шарките поизбеляха.
За таблетките - аз мия с Finish. До сега съм пробвала Сомат, ГГ и разни други, но не ми хареса как мият, най-малкото няма такъв гланц  Peace

# 659
На мен за първи път ми се изтриха едни шарки на чашите. Имах един гел на Сомат , който бях купила за проба, но почти не ползвам. Видях, че срока му на годност наближава и започнах да го ползвам почти на всяко миене. На 2-3 път ми се изтриха тези шарки.
До сега с ГГ и с Каугландските таблетки, не се беше случило .

Общи условия

Активация на акаунт