Всякакви въпроси относно съдомиялните - 13

• 51 418
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен Winkзаписвам се и аз с чисто нова новеничка така дълго чакана помощничка BEKO DFN 6833 Joy Joy Joy Joy Joy

# 631
  • Варна
Валети, много благодаря, ще я преместя на 3 степен. Щом твоята лентичка това е показала, значи това е степента и при мен.

# 632
то си зависи, но при мен определено има положителна разлика

# 633
  • София
Здравейте на всички!  Hug

Смятам да се обзаведа със съдомиялна. Насочила съм се към AEG - моля да споделите впечатления. Другата, която също загледах беше Електролукс. Доколкото знам са марки на един концерн. Разликата в цената е над 100 лв  newsm78 - дали е само заради марката или наистина има разлика в качеството?!?

Моята е Електролукс и съм изключително доволна. Преди това съм ползвала Аристон. От Аристона не съм доволна.

И аз така! smile3521
Oт какво не сте доволни?

# 634
В сравнение с Елекролукса Аристона не мие добре. Също така е и по-шумна. Изобщо от уредите Аристон не съм доволна. Имам и хладилник Аристон, който излезе боклук. Ремонтирахме го няколко пъти и накрая го хвърлихме. А беше чисто нов. Сервизът им е под всякаква критика, идваха, гледаха го няколко пъти и така и не откриха причина защо не работи. Но не ми и дадоха нов. Абсурди български. Изобщо намразих марката Аристон.

# 635
Мия с Аристон две години - мие супер, безшумна е, супер съм доволна Peace

# 636
и аз съм с Аристон - вече втора година - нямам и да дано да нямам проблеми - мие си супер

# 637
Аристон и аз не бих препоръчала никому.

# 638
  • София
Аристон и аз не бих препоръчала никому.
Защо?
В сравнение с Елекролукса Аристона не мие добре. Също така е и по-шумна. Изобщо от уредите Аристон не съм доволна. Имам и хладилник Аристон, който излезе боклук. Ремонтирахме го няколко пъти и накрая го хвърлихме. А беше чисто нов. Сервизът им е под всякаква критика, идваха, гледаха го няколко пъти и така и не откриха причина защо не работи. Но не ми и дадоха нов. Абсурди български. Изобщо намразих марката Аристон.
Аз също имам уреди Аристон и не съм доволна от сервиза. Съдомиялната ми работи безотказно пу-пу, но е първата, която имам и не мога да сравня с други марки. Иначе си мие добре, не е особено шумна, единствено със стъкларията имам проблем, но това го отдавам повече на препаратите.

# 639
Защото Аристон не са това, което бяха. Миялната ми почти веднага се напука при ръкохватката на вратата, просто пластмасата се начупи, частите са скъпи, сервизът скапан и скъп отново.
Бъкани са с малоумна електроника, която си прави каквото ще и дава безумни грешки и пр.
Пералнята ми е Аристон - никога повече, никога!

# 640
Аз също съм доволна от моя Аристон Simple Smile 3-та година си я ползвам и нямам оплаквания за сега . Първата ми е и нямам база за сравнение лично , но сравнявам с миялни на приятелки и определено моята си мие супер  Laughing  ( И пералнята ми е такава , от нея пък съм страшно доволна  Simple Smile )

# 641
  • София
Идвам и аз тука с нова Беко! wavey
Още се уча да я редя правилно.
Слагам само таблетка Финиш засега.

Може ли да слагам пластмасови съдове вътре? На колко градуса?

# 642

Недей, винаги остават на капки...аз лично тях мия на ръка, както и дъските за рязане

# 643
Идвам и аз тука с нова Беко! wavey
Още се уча да я редя правилно.
Слагам само таблетка Финиш засега.

Слагам всичко пластмасово, обаче купичките ми много се обръщаха в началото. Сега им хванах цаката да ги заклещвам. Можеш да ги миеш на всякакви градуси, освен ако конкретно не е посочено, че не е подходящо за миялна.

# 644
Пластмасарии мия винаги, иначе остават мазни, ако се мият на ръка.
Ако са качествени, издържат до 100+ по Целзий, което ще рече, че няма особено значение каква е програмата, на която ще се мият.

Общи условия

Активация на акаунт