Всякакви въпроси относно съдомиялните - 13

• 51 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Какви са тия ГГ ?  Ще извинявате , ама отскоро съм с миялна  Blush

# 661
Какви са тия ГГ ?  Ще извинявате , ама отскоро съм с миялна  Blush
Екологични таблетки Грюн Грийн
Скрит текст:

# 662

Екологични таблетки Грюн Грийн
Скрит текст:

Аха, благодаря  Simple Smile и те ли са от Карфур, като другите frish-activ

# 663
  • Пловдив
Момичета, гювечета могат ли да се мият в съдомиялна, а и изобщо пръствени съдове?

# 664
  • Варна
Момичета, гювечета могат ли да се мият в съдомиялна, а и изобщо пръствени съдове?
Могат. Аз мия и гювечета и големия гювеч.

# 665
  • Sunshine state
И аз мия гювечета-направо ги лъсва до блясък.  Party

# 666
Отскоро съм с миялна машина АЕГ фаворит. започнах с използването на комбинирани таблетки 7в 1 и функция мултитаб. Трябва ли да заредя отделно сол в машината и съответно в отвора да налея 1 литър вода след като съм я използвала вече няколко пъти.

# 667
Да,трябва.Нищо,че е ползвана няколко пъти без.

# 668
  • София
Някой може ли да ми даде снимки как правилно се реди миялна?
Специално тенджери, тави, тигани и големи купи.
Чиниите и чашите вече ги разбрах как стават.

# 669
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
На мен за първи път ми се изтриха едни шарки на чашите. Имах един гел на Сомат , който бях купила за проба, но почти не ползвам. Видях, че срока му на годност наближава и започнах да го ползвам почти на всяко миене. На 2-3 път ми се изтриха тези шарки.
До сега с ГГ и с Каугландските таблетки, не се беше случило .

На мен ми се изтриха едни не знам как да ги нарека - като рекламни тип "най-добрият татко на света", "чашата на ...."
Иначе хубавите керамични чаши за кафе и чай не са мръднали.

Отскоро съм с миялна машина АЕГ фаворит. започнах с използването на комбинирани таблетки 7в 1 и функция мултитаб. Трябва ли да заредя отделно сол в машината и съответно в отвора да налея 1 литър вода след като съм я използвала вече няколко пъти.

Сега ме вкарахте в размисъл  Thinking  Аз мия с Финиш 3 в 1, но индикатора за сол ми свети, да заредя ли?  Rolling Eyes  Моята е Whirlpool  newsm78

L'Agent, аз подреждам като на тази  картинка. Тенджерите долу най-отзад, там ми се свалят стойките за чинии, ако е тава легнала с дъното надолу  Peace

# 670
  • Пловдив
Някой може ли да ми даде снимки как правилно се реди миялна?
Специално тенджери, тави, тигани и големи купи.
Чиниите и чашите вече ги разбрах как стават.
Аз съм на две миялни на ден. Тази се е случила само тенджери и тави, измити на интензивната програма.
Горна кошница - http://media.snimka.bg/s1/3057/032357513.jpg?r=0
Долна - http://media.snimka.bg/s1/3057/032357512.jpg?r=0

# 671
  • София
Благодаря за снимките.
Аз ги редя горе-долу като на снимката на TDI.

# 672
  • Пловдив
На мен на снимката на TDI ми се виждат твърде хлабаво наредени. Аз щях да натъпча доста повече посуда.

# 673
  • София
Миете ли кани за филтриране на вода в машините си? Подариха ми, изхвърлих кутията и сега не знам дали може. Аквафор е.

# 674
Миете ли кани за филтриране на вода в машините си? Подариха ми, изхвърлих кутията и сега не знам дали може. Аквафор е.

Да, моята е Брита. Но мия само с гел, не с таблети, капакът не е за машинно миене.

Общи условия

Активация на акаунт