Смешки от форума - 12

• 69 609
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
 А и тя тази коса от матката ли излиза, че да дразни...

# 496
А и тя тази коса от матката ли излиза, че да дразни...

Стига ти до стомаха и го гъделичка и затова повръщаш  Wink

# 497
  • Бургас
И като му расте коса какво се случва  Rolling Eyes
От растенето на коса бременната повръща уж. Не знам доколко е вярно.
Ми аз до последно повръщах.Дребната се роди точно като Попай моряка с три косъма на главата,така че не е много достоверно.

# 498
Е, на моите явно само първите три месеца са им растели косичките  Rolling Eyes

# 499
Koсички растат не при повръщане, а при киселини...

# 500
  • Бургас
И киселини имах до последно...не е гаранция.

# 501
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Joy Joy половинката често има киселини. кога да чакаме бебето с кичарата?  Joy Joy

# 502

Joy Joy половинката често има киселини. кога да чакаме бебето с кичарата?  Joy Joy

Измерихте ли коремната обиколка?  Joy
Аз по " косматата" логика трябва да не съм била бременна. Нито веднъж не ми се е гадило, нито съм повръщала. Cry

# 503
Цитат
Не мога да пиша в темите
Пусната тема в раздел " Онлайн консултации >> С психолог ".

# 504
 hot tea, точно си е на място, мен, ако питаш.
Обаче и в тази тема се появиха бисери и за актьора и за косматите бебета. По "косматата" логика аз трябваше да родя мече, защото до края ми се гадеше и повръщах.

# 505
Ох, ако напиша всички бисери, дето ги чух от eкс- свекървата докато бях бременна, а и след това, като родих... Joy Joy Joy

# 506
  • София
Цитат
Аз също съм бивша служителка в тази верига и съм абсолютно съгласна с вас! Това, което сте описали са само част от всичките абсурди с които се сблъсках там! Бях изумена от факта, че на управителката на магазина беше наредено да следи за редовността на месечния ни цикъл, да не би случайно да имаме наглостта да забременеем!!! Когато напусках фирмата ми беше учтиво обяснено, че там платен отпуск не се ползва и не се плаща!

Имате ли идея как се следи месечния цикъл на служители?

# 507
  • Бургас
Цитат
Аз също съм бивша служителка в тази верига и съм абсолютно съгласна с вас! Това, което сте описали са само част от всичките абсурди с които се сблъсках там! Бях изумена от факта, че на управителката на магазина беше наредено да следи за редовността на месечния ни цикъл, да не би случайно да имаме наглостта да забременеем!!! Когато напусках фирмата ми беше учтиво обяснено, че там платен отпуск не се ползва и не се плаща!

Имате ли идея как се следи месечния цикъл на служители?

Може би всеки месец им иска календарчетата, където служителките си отбелязват кога им е дошло  Laughing
А на всеки шест месеца ги строява в колонка по една пред кабинета на някой гинеколог.

# 508
Цитат
Дори ключиците на Енгин са чувствени...

# 509
Цитат
Дори ключиците на Енгин са чувствени...

Снощи четох темата и се съсипах от смях JoyНе мога да повярвам,че там пишат възрастни хора.Нереално е,а тоя Енгин никак не ми харесва:)Казвам го с риск да ме докладват Joy

Общи условия

Активация на акаунт