Смешки от форума - 12

• 69 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Цитат
А на нас вече ни подариха коледният подарък в аванс - нов LSD телевизор.
Това вече е нещо ново.  Mr. Green

О, това искам и аз да го гледам, сигурно само яки неща ще дават  Mr. Green Натискаш копчето и си ТАМ.

# 331
Хахахах това ще е едно изключително интересно гледане на телевизия  Joy

# 332
  • София
Тема: Какво да правим преди да имаме трето бебе?
И достойният отговор на питането:

Цитат
секс.... ама щом ще е трето би трябвало да го знаете вече
Joy

# 333

Цитат
Joy

Joy Joy

# 334
  • Бургас

Цитат
Joy

Joy Joy

Като стане въпрос за бъдещето на деца хич не ми е смешно. Дано темата се окаже пързалка, а това да не е поредната зашеметена патица, за която раждането на деца е като да си вземе още една котка в къщи.

# 335
Да, темата е брутална.
Ако при третото дете чак се сещаш да питаш дали е добре да се пуши при бременност Sad

# 336
  • Бургас
Да добавя и този бисер на авторката:

"Благодаря за подкрепата..ми питам да дали е рисково малко или много трета бременност за период от няколко годинки .. това е само идея в момента не говоря да започна веднага обмисляме варианти затова питам..за фолиевата киселина чувала съм че се пиела 6 месеца пред първите опити, за цитунни маски и прочие..  в страната в кочто аз съм живяла е по-различо просто за това искам да се информирам"

ooooh!

# 337
Да добавя и този бисер на авторката:

"Благодаря за подкрепата..ми питам да дали е рисково малко или много трета бременност за период от няколко годинки .. това е само идея в момента не говоря да започна веднага обмисляме варианти затова питам..за фолиевата киселина чувала съм че се пиела 6 месеца пред първите опити, за цитунни маски и прочие..  в страната в кочто аз съм живяла е по-различо просто за това искам да се информирам"

ooooh!

Цитонамазка се среща под всякакви варианти, но любимият ми е този, който видях в подписа на съфорумничка - "цито на маска".  Peace

# 338
Абе и цитунни маски си го бива.

# 339
Ех, какви сте! Момичето обясни, че това е в множествено число, пък.
В единствено сигурно трябва да е цитунна маска newsm78

# 340
И в единствено, и в множествено - текат ми сълзите от смях Simple Smile

# 341
  • Бургас
Представям си какво си представят някой като им спомене за "венецианска замазка"  hahaha

# 342
Това заглавие е как да кажа...леко двусмислено  Mr. Green "Мартенския татко много е щастлив, усеща вече малкия сладкиш!"

То май е за темата Слагате ли шапчица вкъщи..., но сега с тъпия нов фейс на форума не мога да я намеря.

# 343
Отдавна го гледам това заглавие, но като се сетих какво стана в темата заради "минките", не посмях да го цитирам.

# 344
Отдавна го гледам това заглавие, но като се сетих какво стана в темата заради "минките", не посмях да го цитирам.

Аз съм изпуснала драмата с "минките" (обаче съм чувала за тях  Laughing) и затова цитирах.

Общи условия

Активация на акаунт