Смешки от форума - 12

• 69 610
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
JACKLIN, по-смела си от мен. Аз нито успях да прочета темата, нито успях да си призная, че никак не ми харесва Simple Smile

# 511
Семейно планиране:
Цитат
по принцип бебе не планувано, но от няколко дена като обследвам симптомите ме обзе
добрата идея, че няма да е никак зле едно сладко бебенце за Нова година.  Very Happy

JACKLIN*, внимавай, тежка клетва ще си навлечеш.  Laughing

# 512
Семейно планиране:
Цитат
по принцип бебе не планувано, но от няколко дена като обследвам симптомите ме обзе
добрата идея, че няма да е никак зле едно сладко бебенце за Нова година.  Very Happy

JACKLIN*, внимавай, тежка клетва ще си навлечеш.  Laughing

Хахах,ще поръчам Киприанови молитви,за всеки случай:)И друго,изпитах искрено възхищение към търпеливостта на моредаторите,аз бих била груба...много:)
Ама поне ме разсмяха с тази тема,заспах ухилена:)

# 513
  • София
Цитат
Дори ключиците на Енгин са чувствени...
Снощи четох темата и се съсипах от смях JoyНе мога да повярвам,че там пишат възрастни хора.Нереално е,а тоя Енгин никак не ми харесва:)Казвам го с риск да ме докладват Joy
С риск някоя негова фенка да ме пречука по тъмна доба, ще кажа, че ми прилича на гей.  Crazy

Тази сутрин попаднах на смешка от форума на ЛС.
Дано не ви прозвучи като хвалба, защото доста се смях, ама един ме попита склонна ли съм на тройка с двама надарени мъже.  Joy  Joy  Joy
Надали съм единствената печеливша, но ако има желаещи, ще им изпратя ника на потребителя. Съфорумки сме, трябва да си помагаме.  Hug

# 514
Цитат
Снощи четох темата и се съсипах от смях JoyНе мога да повярвам,че там пишат възрастни хора.Нереално е,а тоя Енгин никак не ми харесва:)Казвам го с риск да ме докладват Joy
С риск някоя негова фенка да ме пречука по тъмна доба, ще кажа, че ми прилича на гей.  Crazy

Дано не ви прозвучи като хвалба, защото доста се смях, ама един ме попита склонна ли съм на тройка с двама надарени мъже.  Joy  Joy  Joy
Надали съм единствената печеливша, но ако има желаещи, ще им изпратя ника на потребителя. Съфорумки сме, трябва да си помагаме.  Hug

Хахах,Тонке,как е решил,че баш ти имаш такива мераци:)

# 515
  • Бургас
Цитат

hahaha Надарени, надарени, колко да са надарени  Laughing

П.П. Добра душа си ти. Винаги мислиш за нас  Grinning

# 516
Цитат

hahaha Надарени, надарени, колко да са надарени  Laughing

П.П. Добра душа си ти. Винаги мислиш за нас  Grinning

Снимки,снимки да пратят Joy

# 517
Ма той май в действителност е гей. Вчера се зачетох в темата, че вие много я обсъждахте и аз да не остана по-назад, та там на 4-5 страница споменават, че бил гей. Освен ако не са говорили за друг актьор, че в темата е малко боза голяма  Mr. Green

# 518
  • София
И аз отворих въпросната тема и затворих бързо, докато не съм ослепяла. То отвсякъде мига, блеска, върти се, мърда, ходи, целувки, усмивки, синьо, червено, леле, та мале  ooooh! Безкрайно ми е далеч този жанр и не съм осведомена относно актьорските качества на този господин, но останах с впечатлението, че актьорската игра е последното нещо, от което се интересуват там, по-скоро са истерични маниашки писъци: "аааа, Енгин помръдна с малкия си пръст, колко невероятно секси!" ooooh!

# 519
И аз отворих въпросната тема и затворих бързо, докато не съм ослепяла. То отвсякъде мига, блеска, върти се, мърда, ходи, целувки, усмивки, синьо, червено, леле, та мале  ooooh! Безкрайно ми е далеч този жанр и не съм осведомена относно актьорските качества на този господин, но останах с впечатлението, че актьорската игра е последното нещо, от което се интересуват там, по-скоро са истерични маниашки писъци: "аааа, Енгин помръдна с малкия си пръст, колко невероятно секси!" ooooh!

А погледа,ах погледа,колко е топъл и секси....и сякаш право в мен гледа и разбира се приложена снимка Joy

# 520
А мен ме боли гърло и го чета "Ангин това, Ангин онова", а той бил актьорин. Отивам да го погледна.

# 521
  • на село
Цитат
Разчисти си място в пощата  hahaha

# 522
в началото го четах като Кютек и си мислех, че някои от почитателките му вЕрно имат нужда от един хубав бой, а той бил Акюрек  Blush

а ако наистина е гей, ще умрЪ от смях  hahaha

# 523
  • Насред хаоса
А мен ме боли гърло и го чета "Ангин това, Ангин онова", а той бил актьорин. Отивам да го погледна.
А аз съм на следпразнична диета и колкото пъти го срещна този из темите и се опитвам да си спомня фамилията му, в акъла ми все изскача Бюрек. Пък тя друга била.

# 524
Ходих. Видях го.  Sick Прочетох истинското му име на родния му език.
Чест и почитание на Ла Сомбра за асоциацията с бюрек.
При мен се получи доста по-цинично при първия прочит. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт