Смешки от форума - 12

• 69 707
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ама и интересни съвети ѝ дават за пръста:

Ходи на лекар, ще го резнат и готово.
Sunglasses

# 661
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Браво, Анди, браво Grinning!
Леле, да не си умрял класик! Който откъдето мине и има нужда от рекламно лице за вярванията и практиките си, все дърпа! То не бяха креационисти, то не бяха вегетарианци, вярващи в извънземни!

И още от същата тема
Цитат
Отдавна не живееш в България, ама България не може да избяга от теб - типично по български си заядлива! Бас ловя, че си научила твоя канадец да хапва свинскУ със зелИтУ, дето му призлявало от миризмата и ракията, дето пиел само за да ти угодял, сигурно и на луканки и чевермета си го научила... А така, на хубави работи го учиш, машалла!
На българин се обиждаме отдавна, ама на свинско със зеле и луканка не бях виждала досега Joy.

Продължавам да чета, ще допълвам. Тази тема още от зачатъка си по празниците обещаваше да е златна мина Joy

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 17:14 от joy_r

# 662
Цитат
когато си мисля нещо, си броя буквите на думите и трябва да са четен брой Laughing, ако не са, прибавам една екстра буква,като - а, ъ, оууу Laughing

Цитат
.Чакайте да ви кажа да се посмеете,значи отивам в болницата и искам преглед при гинеколог,посреща ме една усмихната сестра,влизам в кабината свалям бельото и тръгвам към магарето по тениска,длъжка,ама тениска,вижда ме сестрата и ShockedВика ноу,ноу ,Мис води ме пак до кабината и ми сочи нещо.Викам ,а нощница,свалям тениската и започвам да се мъча да се облека,бре оттук,оттам не мога ,ни ръкави намирам,ни дявол.Подавам глава и казвам на сестрата ,че не мога да облека нощницата,тя пак  ShockedВика Мис,това е панталон 35Какъв панталон,като имаше огромна дупка на дъното:)Криво ляво намъкнах го,влиза лекарят около 150см висок,сяда на едно столче,лицето му точно на нивото на магарето и започва прегледа през дупката на панталона,без въобще да поглежда.Голям срам брах Embarassed.Хората сигурно са си казали,че чужденците са луди,като изскочих дибидюс от кабинката 35От тогава по такива локации с боксерки или клин и туника,ни прашки ,ни дантели обличам.Страх лозе пази:)

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 18:18 от Palmyra

# 663
И още от същата тема
Цитат
Отдавна не живееш в България, ама България не може да избяга от теб - типично по български си заядлива! Бас ловя, че си научила твоя канадец да хапва свинскУ със зелИтУ, дето му призлявало от миризмата и ракията, дето пиел само за да ти угодял, сигурно и на луканки и чевермета си го научила... А така, на хубави работи го учиш, машалла!
На българин се обиждаме отдавна, ама на свинско със зеле и луканка не бях виждала досега Joy.

Продължавам да чета, ще допълвам. Тази тема още от зачатъка си по празниците обещаваше да е златна мина Joy

Тази типична българка съм аз.  bowuu Пък мъжът ми не е канадец и не яде кисело зеле. Обче съм го научила да пие ракия, машалла.

# 664
 joy_r, коя е темата?  Laughing

# 665
Цък Grinning

Софи, не пропускай и сърмите. С месо Mr. Green

И все по-хубаво става страница след страница Joy:
Цитат
Моля, моля. Аз като ядяща месо, не се смятам за всеядна - кълнове, водорасли и други заместители не ям.

Цитат
Значи "боговете" са били хищни, а човекът - тревопасен. 

Цитат
Цитат
Аз лично не вярвам чак толкова на Дарвин и чинките.
Склонна съм да вярвам, че е имало извънземна намеса в някакъв момент.
Проблемът с подобни обяснения е, че не казват кой пък е създал извънземните. Еволюцията или други извънземни. И кой е създал първите извънземни.

Цитат
Цитат
Звучи праволинейно това как "Маймуната станала човек", но от друга страна, и сега има маймуни, защо не стават хора?Ако тази теория е вярна, дори сега би трябвало да им е по-лесно, а то всъщност не става.    Laughing
Сега условията предразполагат към обратното-маймуни произлизат от хора. Laughing

# 666

Ох, не...  Crazy

Софи, не знам да се смея ли, да плача ли...

# 667
И няма начин да бъде пропуснат култовият постулат, така прекрасно доказан емпирично в темата Mr. Green
Четейки темата, пак стигам до постулата за алабаша, който един много умен лекар ми каза: който се храни дълго време само със зеленчуци, след време придобива интелигентността на алабаш. Запишете си.
Янечек,  Joy

# 668
Цитат
.Чакайте да ви кажа да се посмеете,...
Това от темата за муните ли е? Как се смях с глас. Joy

# 669
Цитат
.Чакайте да ви кажа да се посмеете,...
Това от темата за муните ли е? Как се смях с глас. Joy

О неее темата за муните,а за ония със странностите-за оная дето не си целувала детето,щото не обичала да целува и да я целуват.И другата дето носела цифа със себе си по хотелите да мие баните(дали някой не беше писал за нея) Joy Joy Joy

# 670
Във форума списва богиня.  Mr. Green
Цитат
Не знам каква съм, но със знанията и уменията си в случай на зомби
апокалипсис с помощта на един мъж мога не само да започна да
възстановявам човечеството физически, но и да пазя голяма и важна
част от постиженията на човешката цивилизация.

# 671
Във форума списва богиня.  Mr. Green

Поне две. Най-малко.

# 672
  • София
Във форума списва богиня.  Mr. Green
Цитат
Не знам каква съм, но със знанията и уменията си в случай на зомби
апокалипсис с помощта на един мъж мога не само да започна да
възстановявам човечеството физически, но и да пазя голяма и важна
част от постиженията на човешката цивилизация.
Мамасита? Нея я гони зомби апокалипсис.

# 673
  • София
Няма кой друг да е  Laughing
И на бас, че цивилизацията не е електричеството и двигателя с вътрешно горене, ами стиховете на Жак Превер и музиката на Шопен  Laughing

# 674
много приятелки ми казват да не чета форума, че имало много откачалки ,
а аз все го защитавам . Като прочета едно от тези мнения и ми става много забавно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт