Смешки от форума - 12

• 69 715
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
И сладко, сладко са преживяли с предните зъби.

# 646
  • Бургас
Много ме дразнят разни вегани и вегетарианци като започнат да заклеймяват месото и да проповядват как само техния начин на хранене бил полезен и безвреден........нищо, че като ги видиш всичките са с мускулна атрофия, хлътнали очи и лудешки поглед.
Не знам как е стигнал до извода, че човека е тревопасно животно. Не случайно имаме кучешки зъби.

# 647
Може ли да спрете вече с офф-топика?

# 648
На мен от известно време ми се струва, че Джаред се менка с Джеймс Франко в бройкането на Тери Ричардсън Laughing.
това въобще не пречи : )) , те , бисексуалните са най-хот , виж и списъкът на Мик Джагър и Дейвид Бауи колко е дълъг : ))
И  на мен не ми пречи- Франко бих го бамнала, дори и пет минути преди това да е мачкал чаршафите с Фасбендър Mr. Green.

rotfImao rotfImao rotfImao

Crazy А така, да има за всички!

# 649
Цитат
Да поясня [ ... ] оперативен счетоводител [ ... ]  работното време е страхотно  от 9 до 17.00ч, но естеството на работа не ми допада, пак много цифри, много отговорности за нищо пари [ ... ] Като цяло не ми се занимава с толкова сметки, но пък от друга страна с това нищо и никакво икономическо образование ...

Божеееее, накъде върви света - счетоводител да трябва да се занимава с цифри и сметки, тц, тц, тц  Crossing Arms

# 650
# 651
Ехеее, miss july, ние тука сме виждали пъпка на срамната устна, няма да ни уплаши някакъв си пръст!  Mr. Green

# 652
  • Бургас
Ехеее, miss july, ние тука сме виждали пъпка на срамната устна, няма да ни уплаши някакъв си пръст!  Mr. Green

#Crazy
Е, явно съм от малкото късметлийки, които са пропуснали тази фотография.

Алексче, виждам че си се притеснила за девойката и си се включила в темата Laughing

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 15:12 от miss july

# 653
#Crazy
Е, явно съм от малкото късметлийки, които са пропуснали тази фотография.

И аз и аз... и в този момент съм изключително радостна от този факт Grinning

# 654
Ама и интересни съвети ѝ дават за пръста:

Ходи на лекар, ще го резнат и готово.

# 655
Ама и интересни съвети ѝ дават за пръста:

Ходи на лекар, ще го резнат и готово.
Ми да.  Joy Joy

# 656
... с обезмаслител ...  smile3505

# 657
... с обезмаслител ...  smile3505
За ноктопластика бил.

# 658
само е по-скъп от този за печка  hahaha

# 659
  • Бургас
само е по-скъп от този за печка  hahaha

Авторката кърти мивки с акъла си. От всички кремове, спрейове и мазила в къщата си, точно на обезмаслител се е спряла. Да си беше натопила крака в тоалетната чиния.

Общи условия

Активация на акаунт