Смешки от форума - 12

• 69 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз я отворих без никаква идея, че се иска помощ за преписване например. И се записах от любопитство в коя филологична специалност се провеждат изпити по детска математика Laughing.

# 631
И се записах от любопитство в коя филологична специалност се провеждат изпити по детска математика Laughing.
Е, нали се оказа, че става дума за недовършено средно.  Grinning

# 632
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вече се бях записала, то инфото ни го снасяха на порции Grinning.

# 633
  • В сърцето на любимия човек
Цитат
Бай дъ уей, ММ от време на време прелиства из форума и знае за присъствието ми в тази тема. Honey, ако четеш това, удари си сам два шамара и спри да ми "ровиш у мамата".
Joy hahaha Joy

# 634
Цитат
Бай дъ уей, ММ от време на време прелиства из форума и знае за присъствието ми в тази тема. Honey, ако четеш това, удари си сам два шамара и спри да ми "ровиш у мамата".
Joy hahaha Joy

Crazy Безценно! hahaha

# 635
  • В къщурката на хълма на феите
Цитат
Joy hahaha Joy

само не разбрах двата шамара за осиферване ли са или за наказание Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 636
Колко трудно е да помислиш малко как пишеш?  Confused

Цитат
Аз също обичам животните. Имала съм пенсионирано граничарско куче, което беше по-умно от половината хора които пазнавам. Котки съм имала откакто се помня докато забременах с детето. Наложи се да го приспим на 14 годишна възрас, защото вече не му работеха бъбреците.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 13:11 от Nickkie

# 637
Колко може да е трудно да помислиш малко как пишеш?  Confused

Цитат
Аз също обичам животните. Имала съм пенсионирано граничарско куче, което беше по-умно от половината хора които пазнавам. Котки съм имала откакто се помня докато забременах с детето. Наложи се да го приспим на 14 годишна възрас, защото вече не му работеха бъбреците.

явно много Mr. Green

# 638
  • София
Колко може да е трудно да помислиш малко как пишеш?  Confused

Цитат
ooooh! ужасно

# 639
Ами аз не съм съгласна въобще за водата. Не знам какви са тези изследвания и твърдения. Докато бебето е на кърма съм съгласна, защото както се спомена по горе тя съдържа 90% вода, но ако е на адаптирано мляко независимо колко е малко мисля, че трябва да се дава вода. Водата е здраве... А за  соковете. Може 4 месеца да е рано, но ако продуктите с които правиш сока са домашни без ГМО и т.н. това са си допълнителни витаминки.
Явно адаптираното мляко и при тази потребителка се разрежда с някаква тайнствена субстанция.  newsm78

# 640
Трябваше и това да цитираш:
" То съдържа, но независимо, че има вода в млякото организмът не го разпознава, като вода, а като храна. Ако направиш 10 мл. сок и вътре сложиш 50 мл.вода, пак не го разпознава."
 Joy

# 641
Трябваше и това да цитираш:
" То съдържа, но независимо, че има вода в млякото организмът не го разпознава, като вода, а като храна. Ако направиш 10 мл. сок и вътре сложиш 50 мл.вода, пак не го разпознава."
 Joy

пет пъти го четох и още не съм сигурна, че съм разбрала правилно Crossing Arms

# 642
  • София
формално е така, доколкото съм чела - водата си е вода, а всичко останали теечности се разпознават като храна.

# 643
Еми не знам, ама като изядеш 2 кг. диня, организмът определено я разпознава като вода...   Mr. Green

# 644
Цитат
Преди време гледах едно предаване,в което гостуваше преподавател по йога. Беше около 65 годишен може би, съответно вегетарианец. Доводите, които даде относно избора си да не яде месо  имат логика. Каза, че човешкият организъм е като на тревопасните, както и захапката ни, дори самите незъби не били пригодени да ядат месо, защото са гладки

Все си мислех, че нашите предци са ходили на лов, пък те кротко си пасяли по ливадите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт