Смешки от форума - 12

• 69 994
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
"Майната му на здравето "

Втресох се. Трудно ми е да повярвам, че има такива хора...

Преди да прочета "умностите" на някои жени в този форум си мислех, че в днешно време няма толкова прости хора. Онзи ден се натъкнах и на въпрос от майка, която питаше с какво се разреждало адаптираното мляко. Понякога се чудя как оцеляват децата при такива майки.

Shocked

# 616
  • София
що, може жената да се е чудила дали да използва преварена, шешмяна или минерална вода! newsm78

# 617
  • Бургас
що, може жената да се е чудила дали да използва преварена, шешмяна или минерална вода! newsm78

Де да беше.
Можеби жената се е двоумяла между Капи Портокал и Фанта.

# 618
  • Ямбол

Де да беше.
Дай линк.

# 619

Де да беше.
Ми да му е по-вкусно на бебето, да свиква с хубавите неща в живота...

# 620
Може би чуденето е дали с вода или с мляко, а може би пък с кърма ??? newsm78 Joy

# 621
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитат
Цитат
Котките си го зариват, но кучетата май са като хората. Едно куче не съм видяла да го прави.
Е, как ще то прави, като серат по тротоарите. Да изкърти плочките ли?

# 622
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох, пак на кучешко-котешка тема  Tired но я затворих и не мога да дам линк

съседът, изрод проклет, идиотин и жувотно-проклето, сипва купички с антифриз в двора си за да трови домашните любимци на съседите  Tired

само не знам колко улава трябва да е котката, че да пие антифриз  Confused

# 623
ох, пак на кучешко-котешка тема  Tired но я затворих и не мога да дам линк

съседът, изрод проклет, идиотин и жувотно-проклето, сипва купички с антифриз в двора си за да трови домашните любимци на съседите  Tired

само не знам колко улава трябва да е котката, че да пие антифриз  Confused

Изобщо не трябва да е. Антифриз върху наденица за едно нощ уби всичките котки на мен и трима съседи. Отидоха си общо 7 котки- от бебета на по месеци до дърти мачоци.  Sad

# 624
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хм, винаги съм мислила, че не пият когато им мирише на спирт.
за наденичките ясно - мирише на месо, излъгали са се, но купичка с антифриз и да пият

# 625
Цитат
Мм, поредната тема в която ще сочим с пръст и ще оплюваме Другите, които винаги са някакво имагинерно понятие. Другите никога не сме Ние, те са невъзпитаните, серящите, чалгаджиите, простаците и т.н.

Сега всеки ще разкаже за ужаса от изхвърлени торбички, кенчета и изсрани лайна сред които е принуден да живее, или с които се сблъсква по планинските полянки, и така ще се възмущаваме от бг действителността има-няма двайсетина страници.

После темата ще отмре..до след три месеца, когато някоя съфорумка пак ще настъпи някое лайно и ще излее отчаянието си в клюкарника. В нова тема, разбира се, която обаче по нищо няма да се различава от тази. А догодина - пак.

Всъщност... не е точно смешно Tired

# 626
хм, винаги съм мислила, че не пият когато им мирише на спирт.
за наденичките ясно - мирише на месо, излъгали са се, но купичка с антифриз и да пият

Мляко и антифриз- 2 в 1- неочаквано добра комбинация.  Confused

# 627
Постовете като цитирания от Джо ми звучат по същия начин като използването на ССФ - Толкова ли е трудно да се сетиш, че в такава тема наистина ще пишат само хора, които се сблъскват с въпросните субстанции, а не ги произвеждат на произволни места;
Същото като в темата на Алисън, в която се стигна до "вие се правите на свети води, не ви е срам". Ще почне ли някой преписвач изобщо да пише в такава тема?

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 13:12 от Nickkie

# 628
Ще ли седне някой преписвач изобщо да пише в такава тема?
Аз Mr. Green. Може да е било веднъж, но съм преписвала. Както, убедена съм, под една или друга форма, се е случвало и на повечето от кълнящите се "Аз не съм".

# 629
Имам предвид, защо някой преписвач изобщо би отворил темата, или ако да, защо ще тръгне да пише в нея "О, аз никога не съм преписвал!". Теб не те прочетох да твърдиш подобно нещо.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт