Смешки от форума - 12

• 69 776
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Ямбол
Цитат
някъде бях чела, че ако добавиш есенция ванилия на д-р йоркер към лосиона си ставало супер трайно, но не знам дали изобщо да пробвам ? Някоя от вас мацки да е чувала или правила подобна щуротия

# 601
  • До морето
На това му викам да се смееш ли, да плачеш ли...

[quote
Усещам нотка на сарказъм d.h., но истината е че Маг Андрей позна кой е бащата преди дори аз да знам отговора на този въпрос.
[/quote]

Хора, давайте ги тия неща направо с линк, то направо не е човешко  Joy Joy Joy Joy

# 602
# 603
# 604
# 605
Поне са отишли на лекар и са оправили проблема. Peace

# 606
Поне са отишли на лекар и са оправили проблема. Peace
Не знам как може да се търси помощ от форума за такива работи  newsm78
Добре я прати на врачка  Joy

Ама ето още една за там
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=759417.0

# 607
ходих на 01.01.13 за преглед в частния ѝ кабинет, нямаше я

Стига бе!  Shocked Безобразие!
Че и 2013 е ходила.... бая време ще да е почакала да отиде на лекар след като й е закъсняло Grinning 

# 608
"...близки мои които не ме бяха виждали отдавна даже се бяха притеснили да не съм била болна!а аз се хранех,даже някой път в огромни коли4ества и то джънк фоод.страни4ни ефекти има6е при мен,сухота в устата,сърцебиене,задух,нервно напрежение.контролирах ги като си вземах или валидол или валериян.спрях ги август месец и до сега ка4их 2-3 кг,и то само последния месец и то от нервно напрежение.сега пак ги пия от 10 дни,имам съ6тите страни4ни ефекти.мисля 4е не съм отслабнала все о6те,не се 4уствам спихнала,но и аз нямам много за сваляне,така 4е 6те стане по бавно и с натрупване!няма други такива хап4ета като липовон!"

"момичета дойде, сега и пих а дано да има фект дори ималкък ще се радвам много Smile
ще комбинирам с Л-карнитин пише че ефекта бил още по добър ! Майната му на здравето "

Бисерите са от тема за хапчета за отслабване. Щеше да е много смешно ако не беше трагично! Б@хти простия народ!

# 609
А, това са тези с амфетките.

# 610
И като му расте коса какво се случва  Rolling Eyes
От растенето на коса бременната повръща уж. Не знам доколко е вярно.
Повръщане, гадене, киселини нямат нищо общо с косата на нероденото.

# 611
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=759435.0
То не е много смешно, ама.... Confused

# 612
"Майната му на здравето "

Втресох се. Трудно ми е да повярвам, че има такива хора...

# 613
  • София/Горна Оряховица
Майната му на здравето "

За такива май трябва отделна тема "Трагедии от форума"  Confusedooooh!

# 614
  • Бургас
"Майната му на здравето "

Втресох се. Трудно ми е да повярвам, че има такива хора...

Преди да прочета "умностите" на някои жени в този форум си мислех, че в днешно време няма толкова прости хора. Онзи ден се натъкнах и на въпрос от майка, която питаше с какво се разреждало адаптираното мляко. Понякога се чудя как оцеляват децата при такива майки.

Общи условия

Активация на акаунт