Смешки от форума - 12

• 69 751
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Явно КССД е на път да измести ССФ  Laughing

# 586
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
друго търсих, но попаднах на това и не мога да не споделя  Crazy

Цитат
две 2 D ехографии не са ли  = на една 4 D  както тя го иска  newsm78

# 587
  • n/a
И не бих могла да се въздържа...  hahaha

# 588
Цитат
две 2 D ехографии не са ли  = на една 4 D  както тя го иска  newsm78
Shocked Да, беееее! Не го вярвам! Или не искам.

# 589
Това е шега, бе хора, пускахме я вече тук, даже авторът ѝ се включи.

# 590
Здравейте,
Знам че има много теми за гледачки и доста четох,но не можах да изчета всичко и да намеря това, което ми трябва.Ще съм много благодарна,ако някой даде мнение за такива "хора с дарба" от София,който е ходил.Не вярвам в тези неща,защото много съм била мамена с хиляди левове,но след като посетих една хороскописка(рускиня) имам някаква надежда, че има наистина хора, който познават и се надявам да попадна пак на такива. Благодаря предваритвлно Hug

Добре че не вярва, интересно ако вярваше, с колко още щеше да олекне.

# 591
Отивам и аз да чета как се вземат 8 месеца по 1000 лева от държавата.  Crazy Юруш на хилядарките!

# 592
Цитат
Вчера бях на козметик за плчистване на лицето,споделих с козметичката какво ползвам и тя доста ме нахока,че силно хидратиращи кремове през зимата не бивало в никакъв случай да се ползват,понеже водата замръзвала под кожата и можело да си увредя кожата и напукам капиляри Shocked

# 593
# 594
Кое животно желае смъртта на хората, за да им вземе имуществото?
Човешкото животно.
Иначе при някои други животни убийства стават, за да се отнеме харема от женски(може да се тълкува като вид имущество) Laughing

# 595
Цитат
Вчера бях на козметик за плчистване на лицето,споделих с козметичката какво ползвам и тя доста ме нахока,че силно хидратиращи кремове през зимата не бивало в никакъв случай да се ползват,понеже водата замръзвала под кожата и можело да си увредя кожата и напукам капиляри Shocked

Ако кожата ти е бетонова плоча, която съхне при минусови температури след като е налята -именно такова явление се наблюдава!

# 596
На вас ви е смешно, но във Виена през зимата наистина съм имала чувството, че влагата във въздуха от Дунава успява да влезе в порите ми и да замръзне там, особено когато духне онзи ледения вятър... Не е истина как боли... Не знам дали е глупост, но на север хората не излизат без "зимен крем" на лицето - обикновенно някой мазен и тежък, който не бих ползвала при никакви други обстоятелства, но там си го ползвах редовно. За София може би е глупаво; тук такъв студ досега не съм усещала.

# 597
да, разбира се, зимният крем трябва е по-тежък и плътен /мазен/, но реално, за да ти замръзне вода под кожата май верно трябва да е бетонова плоча  Laughing

# 598
На това му викам да се смееш ли, да плачеш ли...

[quote
Усещам нотка на сарказъм d.h., но истината е че Маг Андрей позна кой е бащата преди дори аз да знам отговора на този въпрос.
[/quote]

# 599
Съпругът и? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт