астроложка,нумероложка или др.-София???

• 4 714
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,
Знам че има много теми за гледачки и доста четох,но не можах да изчета всичко и да намеря това, което ми трябва.Ще съм много благодарна,ако някой даде мнение за такива "хора с дарба" от София,който е ходил.Не вярвам в тези неща,защото много съм била мамена с хиляди левове,но след като посетих една хороскописка(рускиня) имам някаква надежда, че има наистина хора, който познават и се надявам да попадна пак на такива. Благодаря предваритвлно Hug

# 1
  • където ми харесва
Това е много ненормално. Извинявай, не искам да те съдя, но не го разбирам.
Сигурно всяка жена е била любопитна и се е обръщала в някакъв момент към такъв човек "с дарби"...
Но да се вманиячаваш, особено след като си била завлечена с хиляди левове и да продължаваш да търсиш такива...не те разбирам.

# 2
Веднага ще ти отговоря Simple Smile Бях излъгана, защото татко пострада много лошо и ние започнахме да ходим по такива места.Една от тези жени, с която почнахме да се занимаваме ни взе около 2000-3000 лв като даваше камъчета, захарчета и не знам още какви глупости , но бяхме започнали и не искахме да се откажем и да  #Cussing out #Cussing out парите ни излетяха.След години когато ме заведоха при рускинята, тя позна всичко на хороскоп, а взе 30 лева за 1 час като ми каза и за детето и че ще се разведа и че ще почине мои близък и ми даде няккави схеми(хороскоп явно), но нея вече я няма и затова се интересувам за такава жена,а не шарлатанките с магиите и отварите Simple Smile

# 3
  • където ми харесва
А нали се сещаш, че каквото и да е писано, ще стане. Защо държиш да го знаеш предварително? Мислиш ли, че това ще ти помогне да приемеш по-спокойно бъдещите събития? Ами ако не се случат нещата така, както са ти излезли в хороскопа или в по-нататъшно "пророчество"?

# 4
не знам  newsm78... до известна степен може би се подготвям психически, знам от какво да се паззя или поне внимавам, също ако си в трудна ситуация и не си сигурен те те съветват или помагат  Peace както стана и с развода, за който дори мисля че закъснях и трябваше по-рано да се вслушам .....

# 5
  • където ми харесва
Не искам да звуча грубо, но според мен си доста лабилна и лесно податлива на манипулации.
Ако ти бяха казали да не се развеждаш, щеше ли да го направиш въпреки това, или още щеше да се мъчиш с въпросния човек.
Бих те посъветвала да се обърнеш към психоаналитик, с който да можеш да говориш спокойно и който да ти помогне да си по-решителна, а не да разчиташ на съветите на астролози, нумеролози и гадатели. Казвам го с най-добри чувства.
И друго, повярвай ми, знаейки евентуално какво ще ти се случи утре, или след година, не означава, че ще приемеш нещата по-спокойно.

# 6
Нормално е било да се разведеш, кой би те търпял.

# 7
Нормално е било да се разведеш, кой би те търпял.

само не разбирам как можеш да даваш мнение за брака ми и кой би ме търпял,като нито ме познаваш,нито знаеш какви са били и са взаимоотношенията ни и причините .... Thinking

# 8
Ох, страшна работа е тоя форум, само се заяждат! Не се притеснявай, аз познавам хора с дарби в София. Обади се утре на този телефон, ще ти помогнат! Peace
02 / 981 00 06

# 9
благодаря ти за разбирането,  Peace а кого трябва да търся на този телефон ?

# 10
От оригинално- по оригинално  ooooh!
Авторката, след справка с гугъл излиза център за психично здраве.

Мойто мнение е да не се занимаваш с глупости. Живей си живота и нали знаеш приказката- ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш.

# 11
http://www.bgmedicine.com/bolniciv.php?key=75-тука ще я обслужат по качествено.Може да я поканят за повече хороскопи.

# 12
 Не разбирам защо толкова се заяждате и спамите??? Щом нямате НОРМАЛЕН коментар по темата, защо коментирате? комплекси ли избивате или какво?? Не ви разбирам наистина... Sad

Общи условия

Активация на акаунт