Смешки от форума - 12

• 69 650
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
Цитат
Мен лично ме е страх от 90 днешната диета, не че се подценявам, но съм почти сигурна, че...
предлагам ти да започнеш 90 утрешната диета  Rolling Eyes

Mr. Green

# 571
Цитат
Явно са обидени (но едва ли) от изнасянето на багажа и сега не искат сина си и нас в къщата. Явно е лошо да мисля в перспектива за детето си и да не искам да му се случи това,което стана с мен-при живи родители аз нямам наследство от тях,а от баба ми.

# 572
Цитат
Аз съм с термин средата на март месец и в момента не се водя като работещ човек.В болничен трябва да изляза началото на месец февруари,и въпроса ми е имате ли представа дали би представлявало проблем ако се назнача на работя някъде и след седмица си пусна този болничен

Искам и аз да се назнача някъде, по възможност с по-голяма заплата.  Crazy Ще следя темата, да видя как става.

# 573
  • out of space
Цитат
Izvinete me za ne kirilicata.

не е кой знае какво попадение, но ми стана смешно  Laughing

# 574
Цитат
Явно са обидени (но едва ли) от изнасянето на багажа и сега не искат сина си и нас в къщата. Явно е лошо да мисля в перспектива за детето си и да не искам да му се случи това,което стана с мен-при живи родители аз нямам наследство от тях,а от баба ми.

hahaha

Дай линкче, моля те, явно и там някакъв купон се вихри.

# 575
# 576
"Детето стана на 3 години и те решиха,че отделят електромера,защото харчим много ток-перем често,къпем се много,готвя на ток."

Видяхте ли сега, от много къпане какви работи стават! Crazy

# 577
Освен големи сметки за ток, от къпането всяка вечер изтънява кожата и ти стават рани по гърба!!!

# 578
''Получихме упреци,ние сме животни,които желаят смъртта на хората и търсят имущество.''
Защо все обиждаме животните?  Crossing Arms Кое животно желае смъртта на хората, за да им вземе имуществото?

# 579
  • Ямбол
Цитат
Аз съм с термин средата на март месец и в момента не се водя като работещ човек.В болничен трябва да изляза началото на месец февруари,и въпроса ми е имате ли представа дали би представлявало проблем ако се назнача на работя някъде и след седмица си пусна този болничен
...
Има още смешки от същата тема, същата с термина:
Цитат

И на вас да ви одържат по 400 лв от заплатата и вие ще си ги искате после...СМЯХ!!!!
Щом на 23 години имам 2 висши,4 години стаж и съм успяла да си взимам по 1000 лв от държавата в продължение на 8 месеца без да съм съкратена...

# 580
Коя е темата?

# 581
# 582
Бързайте, 'щот щяла да трие дамата.

# 583
  • Ямбол
Бързайте, 'щот щяла да трие дамата.
Докато разбере откъде и как се трие....
Тя пуснала темата в правилата, кой знае какво е гледала.
Сега без майчинство с две висши 4 години стаж се е докарала, сигурно от много съобразителност.
Така че спокойно, скоро и бързо не ми се вярва, че ще разбере как се трие.

# 584
Ами ще трие като
Цитат
сте комплексирани средностатистическо домакини
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт