Смешки от форума - 12

• 69 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 hahaha hahaha hahaha

Алексче, разсмя ме много, нося те Hug
Може ли да прескочим направо на десета страница и да започнем да се обиждаме на коя не са ѝ предложили и коя се е оженила, само защото е забременяла?
Темата е "Брак или "на семейни начала".

# 556
Еми... тоя сериал вече сме го гледали, дето се вика.  Laughing

Цитат
Всеки може да крещи. Но не във всеки крякък на екрана зрителят може да различи тази буря от емоции...

Joy

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 18:41 от Анонимен

# 557
Цитат
С клизми се е лекувало масово до към 60-те години на мин.век в Бг,но разбира се не е естетично да говорим за това,поради същата причина са и премахнали текстовете от любимата Библия,където Исус си е навирал кратунка в ануса,извинете за откровението.

Нямам коментар. И емотикон подходящ не намирам.
Само се чудя, с моето образно мислене, колко ли време ще ме преследва тази сцена  newsm43

# 558
А какво се е лекувало с клизми? newsm78

# 559
Добър въпрос.

# 560
Аз се опитвам да си представя текстa.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 01:28 от Nickkie

# 561
Аз се опитвам да си представя библейския текст.  Mr. Green Въображението ми немее за пръв път в съществуването си.
особено с думата "навирал_.

# 562
Въображението ми немее за пръв път в съществуването си.

Блазя ти  Confused

# 563
Въображението ми немее за пръв път в съществуването си.

В нея тема въображението ти би седнало в ъгъла с броеница в ръка.

# 564
Добър въпрос.

Всъщност, има заболявания, които действително се лекуват с клизма. Например intussusception (не си спомням термина на български; част от червото влиза в друго черво) - прави се клизма с цел да се избегне оперативна намеса. При улцеративен колит също лекарството може да се депонира директно на мястото, където е нужно. След операция, ако все още няма проходимост на червата, също се използва клизма; или при сериозен запек. Та клизмата си е съвсем нормална медицинска процедура, но не е панацея.

# 565
Добър въпрос.

Всъщност, има заболявания, които действително се лекуват с клизма. Например intussusception (не си спомням термина на български; част от червото влиза в друго черво) - прави се клизма с цел да се избегне оперативна намеса. При улцеративен колит също лекарството може да се депонира директно на мястото, където е нужно. След операция, ако все още няма проходимост на червата, също се използва клизма; или при сериозен запек. Та клизмата си е съвсем нормална медицинска процедура, но не е панацея.
Мерси за инфото.

# 566
Добър въпрос.

Мерси за инфото.

Сори, че не е смешно.

# 567
# 568
Цитат
Тогава още не знаех какво искам да правя и майка ми реши да ме запише в езическа гимназия.
Laughing
Не е от този форум, но ми стана смешна тази невинна грешка.

# 569
And the beat goes on...  Whistling Mr. Green

Цитат
Здравейте, Мамма!
Моля, за Вашия  коментар:
1.   Малко яснота върху основанието за бан – провокация.  Провокация  и насаждане на неприязън ли са ироничните, дори саркастичните  постове към даден актьор, нищо лично към феновете му.  Или е свободно изразено  мнение.  Или трябва да се съобразявам с някоя фенка, която приема лично поста ми  и се обижда, че нейният любимец е грозен, примерно.  И натиска опцията. Навсякъде има триене на постове, бан, но никъде това не става чрез доклади на потребителите.  Личното ми мнение, че тази опция трябва да бъде премахната.   
...
4.   Предсрочното заключване на теми нарушение ли е на правилата и кой заключва темите.
Сигурна съм , че отговорите ще бъдат полезни и за двете страни.

Общи условия

Активация на акаунт