Смешки от форума - 12

• 69 598
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
На мен би ми бил МНОГО интересен един статистическия разрез на Енгин-ките - възраст, образование, семейно положение, населено място, професионална заетост... Имам обяснение защо го харесват толкова. Момчето е с толкова характерна балканска физиономия и излъчване, толкова е ... регионален и типичен за ареала, че със сигурност напомня на драгите съфорумки я за старите снимки на някой дядо, чичо или баща, я за някой съсед, съученик, братовчед, случаен познат и т.н. Аз лично го оприличавам на поне 10 човека, особено когато е с мустаци. Чак ми стана мило и се сетих за дядо и приятелите му  Heart Eyes

И аз ги посетих снощи.  Embarassed Разменяха си снимки на спящ Енгин.  Joy И на мен не ми хареса никак. Присъединявам се към Киприяновите молитви.

Съдейки по никовете на пишещите в онази тема, средна възраст 55 год. Те не го харесват като мъж, не сте чели внимателно! Харесват го като "син".  Laughing

# 541
Те не го харесват като мъж, не сте чели внимателно! Харесват го като "син".  Laughing

Joy То това оставаше, да чета внимателно  Joy

# 542
Съдейки по никовете на пишещите в онази тема, средна възраст 55 год. Те не го харесват като мъж, не сте чели внимателно! Харесват го като "син".  Laughing
Че синът не е ли от мъжки пол? (нищо, че тук беше спрягана и леко лявата сексуална ориентация на въпросния)  Mr. Green

# 543
  • Варна
Те не го харесват като мъж, не сте чели внимателно! Харесват го като "син".  Laughing

Joy То това оставаше, да чета внимателно  Joy

Joy

Освен това, то текст почти липсваше, така че разбираемо е, че сме го пропуснали скатан между огромните фотоси. Laughing

# 544
  • София

Дааа бе, сигурно! И затова коментират майчински сексапилните му ключици  Mr. Green

# 545
ъхъм, да оставим фенките да си фенстват спокойно в тяхната си тема, м?

# 546
  • София
Моля ви, една тема за Енгин стига! Нека не му посвещаваме и тази  Crazy

# 547
Само като последно включване от моя страна, искам да кажа, че не е гей.  Mr. Green

Скрит текст:

# 548
Само като последно включване от моя страна, искам да кажа, че не е гей.  Mr. Green

Да, и аз току що разбрах, че бил змей.

# 549

Да.Доста пишат за този Енгинчо там - цели 46 страници за 5 дни  Mr. Green

# 550
Добре, ама айде стига вече, наистина.  Wink

# 551

Да.Доста пишат за този Енгинчо там - цели 46 страници за 5 дни  Mr. Green

И на мен това ми направи впечатление.  Laughing

# 552
Еее ние тука си се забавляваме на нещата от форума. Търсим смешната част Simple Smile Но наистина е време да спрем...

Скрит текст:
Само последно уточнявам на tonkabonka че има толкова много теми, тъй като темата преди това май е била за някакъв сериал с този актьор и май за това е станал скандалът, че са превърнали темата в посветена на въпросния господин, който сега ще участва в нов сериал. А бе цял сериал си е там.
[/color]

# 553
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Извинявам се, че и аз ще продължа темата но няма как да не отбележа разрастването на драмата в темата с въпроси към модераторите- вече долетяха и изаурите Mr. Green:
Преди време бях пуснала тема за книгите от поредицата Здрач, а вие ми я изтрихте, защото казахте, че вече имало тема за филма  newsm78 При все че във въпросната тема се подвизаваха няколко заклети и върли фенки, които не допускаха ново присъствие и коментари на книгите, защото "вече отдавна ги били изкоментирали те помежду си" ...
Мисля, че краят на сагата е още далече Laughing

# 554
Какво правих, какво струвах, цъках си аз, бях се запътила за "Гледах, хареса ми..." в КиТ, гледам Джой постнала последно и съм се озовала тука.  hahaha
Докато се усетя, че съм сбъркала темите и си викам: "Малии и тука изтрещяха серизно!" Crazy

Общи условия

Активация на акаунт