Здравейте мами... объркана съм! Помощ!

• 2 303
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте мами, аз съм от Русе Simple Smile Имам няколко въпроса към вас. Последно ми дойде на 18.11.13г. и след това цял Декември месец - нищо! /никога не ми е закъснявала или прескачала менструацията/  Съответно трябваше да ми дойде на 16.12.13.. Изчаках да минат два-три дни от както ми закъснението на цикъла ми и си направих тест. На 5 минута проверих и ми излезна отрицателен, ок, казах си... Гаденето сутрин продължаваше, неразположението... /дори кафе не ми се пие, а аз не мога без кафе  Grinning / такива неща чувствах, както и сега.. Реших да си направя втори тест.  Купих си и на 27.12.13 го направих - на 5 минута - две чертички.. към 10 минута втората избледня. Ами сега?! Поразпитах за добри гинеколози в Русе и ме насочиха към д-р Тончева../отказах се, защото ходих на 01.01.13 за преглед в частния ѝ кабинет, нямаше я, звънях ѝ на 02.01.13  не ми вдигна, ходих до кабинета отново- една бележка с дати.. /, след това към д-р Зарзаланов /и от там се отказах/, сега ми казаха за д-р Светла Христова и д-р Шишкова... /все още не съм ходила на преглед никъде/. На 02.01.14 ми прокърви вечерта, отначало с розов цвят, а след това все едно, че съм неразположена.. уплаших се и си казах край, това беше.. да, ама не! На 03.01.14 вечерта цвета беше отново розов и до там.. След този случай гаденето ми продължава, както и това странно чувство, чувствам се отпаднала.. Ако съм бременна, би следвало да съм към 3 месец, а не съм ходила на преглед.. Извинете, че пиша толкова много и се обяснявам, но имам нужда от вашето мнение.. Къде да ида на преглед.. Времето течеее  Wink  Wink  Благодаря  newsm03

# 1
Не съм от Русе. От София съм. Но все някой АГ в Русе може да докаже една вероятна бременност  Peace

# 2
А защо не сте отишли на лекар последните 10 дни, за да разберете какво се случва?  Не разбрах къде са няколкото въпроса?

# 3
И аз не съм от Русе, за да ти помогна с доктор, но при всички положения иди. Никой не може да гадае дали си бременна или не. Ако си обаче, няма как да си вече в третия месец. Ориентировъчно (може и да бъркам) ще си към 6-7 седмица, но в никакъв случай в трети месец  Peace

# 4
И аз не съм от Русе, за да ти помогна с доктор, но при всички положения иди. Никой не може да гадае дали си бременна или не. Ако си обаче, няма как да си вече в третия месец. Ориентировъчно (може и да бъркам) ще си към 6-7 седмица, но в никакъв случай в трети месец  Peace

Да.., права си..  newsm78

# 5
Във всеки гинекологичен кабинет ще те вземат.Частната гинекологична клиника в Родина не работи ли вече?Др.Рудницки или др.Тодоров в транспортна(за втория твърдят,че е алкохолик,но аз съм много доволна от него).Ако си забременяла е било някъде началото на декември,така че си бременна от месец и половина някъде.Отива да те видят още утре.Зацапването може и да не е страшно,но така или иначе трябва да те види лекар.

# 6
Аз съм от Русе, но не разбрах всъщност съвет за лекар ли търсите или....някаква информация?Недейте да отлагате повече посещението при лекаря.

# 7
Аз съм от Русе, но не разбрах всъщност съвет за лекар ли търсите или....някаква информация?Недейте да отлагате повече посещението при лекаря.

Споделям ''проблема" си и търся мнение за д-р Шишкова и д-р Христова  Simple Smile

# 8
Аз ходя при Бисер Иванов в Трета и съм много доволна!  Peace

# 9
Явно държиш да е жена...При Шишкова ходеше една приятелка и беше доволна.Някъде около Пантеона и беше кабинета.Аз правих един път опит да ида при нея,даде ми час,за след месец и се отказах.Тогава отидох при Тодоров,по препоръка на сестра ми,взе ме веднага,прегледа ме и останах с добри впечатления от него.После пак съм ходила на профилактични там.

# 10
И да бъдеш по-търпелива и сериозна! Ходила си на 1 и на 2 януари, и понеже докторката не работи на тези дати, си се отказала. Ходила си за частен преглед някъде, обаче много се чакало и пак си се отказала. И от Д-р Зарзеланов си се отказала... Нещо не можеш да откриеш Идеалният доктор май..
Ако не ти се чака - обаждаш се и се записваш за първия час за деня.

# 11
И да бъдеш по-търпелива и сериозна! Ходила си на 1 и на 2 януари, и понеже докторката не работи на тези дати, си се отказала. Ходила си за частен преглед някъде, обаче много се чакало и пак си се отказала. И от Д-р Зарзеланов си се отказала... Нещо не можеш да откриеш Идеалният доктор май..
Ако не ти се чака - обаждаш се и си записваш първия час за деня.
Знам, че трябва да съм по-спокойна, разпитвах приятелки и всяка различно мнение има... объркват ме  Confused   не е оправдание да не отида на лекар, ама..

# 12
И на мен ми е странно как стоиш и чакаш от 02.01 до сега и така и не намери доктор за преглед.... всеки такъв ще ти потвърди бременност, стига да има, пък ако има си ходи, при избран от теб и така.... Но да чакаш и да се чудиш, при положение, че единия тест е с две черти ми е крайно чудно ...  А след това течение правила ли си пак тест? Аз бих повторила 100%. И приятелките ти немогат да разгадаят какво се случва. Трябва преглед... Успех!  Simple Smile

# 13
Зарзеланов го помня като ученичка/преди 10г/, че беше в Трета и по-разкрепостените девойки ходеха при него за бележки. Поопипа ги тук-там и им дава извинителна за една седмица. Отделно, че обича да си обсъжда пациентките с приятели по барчетата, което  е върха на непрофесионализма за мен...  ooooh!

# 14
Ми като те объркват, не ги слушай. Винаги ще има и доволни, и недоволни от един доктор.
Доколкото разбирам има не един АГ с добро име във вашия град. Утре като станеш, запиши си час при някой от тях (но ще помолиш да е първият час за деня, че да не ти се налага да чакаш). Не бързай да го избираш за следящ бременността ти! Нека само те прегледа и да ти каже бременна ли си, не си ли, да ти изпише евентуално нещо. И, ако не ти допадне докторът/ докторката нищо не ти пречи да идеш следващият път при друг.

НО! Бъди сериозна!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт