Здравейте мами... объркана съм! Помощ!

• 2 304
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Ми като те объркват, не ги слушай. Винаги ще има и доволни, и недоволни от един доктор.
Доколкото разбирам има не един АГ с добро име във вашия град. Утре като станеш, запиши си час при някой от тях (но ще помолиш да е първият час за деня, че да не ти се налага да чакаш). Не бързай да го избираш за следящ бременността ти! Нека само те прегледа и да ти каже бременна ли си, не си ли, да ти изпише евентуално нещо. И, ако не ти допадне докторът/ докторката нищо не ти пречи да идеш следващият път при друг.

НО! Бъди сериозна!  Peace
И аз съм на същото мнение. Колебаеш се между две лекарки - запиши час при едната и ако ти допадне остани при нея, ако не - иди при другата. Вече няма за кога да отлагаш. И не забравяй да пиеш фолиева киселина! Успех!

# 16
От какво те е страх - че си бременна, а не искаш? Че си бременна, а не знаеш какво е? Че си бременна, а си прокървила и може да е станало нещо на бебето? Страх те е от лекари? Всичко, което е свързано със здравето, те плаши? Кое от тези неща?
Преодолей страха си, защото нищо от това, което ще се случи в кабинета, не може да се сравни с постоянната тревожност, в която живееш вече 1 месец. В момента се съсипваш ненужно.

# 17
Положителен тест, отрицателен тест, прокървяване. От Русе съм. Ако съм на твое място изобщо няма да чакам. Аз така загубих едно бебе вече. Отивай в родилното, там има дежурен, ще те прегледат веднага. Ако си бременна и има сърдечна дейност, ще те задържат в Патологична бременност за задържане, понеже щом кървиш, то значи има проблем. Не губи време, заминавай!
Отидеш ли на преглед при лекар има две опции: да ти изпише прогестерон и други лекарства по негова преценка или да те изпрати директно пак в АГ-то. Това в случай, че си бременна. Според мен по добре да отидеш в АГ-то и да разбереш какво точно се случва.

# 18
Положителен тест, отрицателен тест, прокървяване. От Русе съм. Ако съм на твое място изобщо няма да чакам. Аз така загубих едно бебе вече. Отивай в родилното, там има дежурен, ще те прегледат веднага. Ако си бременна и има сърдечна дейност, ще те задържат в Патологична бременност за задържане, понеже щом кървиш, то значи има проблем. Не губи време, заминавай!
Отидеш ли на преглед при лекар има две опции: да ти изпише прогестерон и други лекарства по негова преценка или да те изпрати директно пак в АГ-то. Това в случай, че си бременна. Според мен по добре да отидеш в АГ-то и да разбереш какво точно се случва.
newsm10

Няма какво толкова да му избираш на лекаря в момента. Записването за ЖК при лекар, който ще следи евентуалната бременност е на по-късен етап. Сега ти трябва просто някой, който да потвърди бременност и да види дали всичко с нея е наред, никой не е казал, че после пак трябва да ходиш при него. Ако пък нещо не ти допадне в диагнозата му и смяташ, че не е прав, винаги можеш да повториш. Не се мотай повече, наистина - да не беше прокървяването, както и да е, но с това прокървяване може да е опасно  Peace

# 19
Мамчета, присъединявам се с две ръце към вас!  Simple Smile Живот и здраве след няколко месеца ще държа съкровището си на ръце!  newsm76  ylinfant  Ходих на лекар, ще си имаме бебенце, но още сме много мънички Heart :*

# 20
Браво! Честито и лека бременност!  Hug

# 21
Честито, лека бременност ти желая!  Hug

# 22
Честито! Лека бременност и прекрасно бебче ти желая! Simple Smile

# 23
Честито, лека бременност!  bouquet

# 24
Чудесна новина!Спокойна бременност и здраво бебче на финала!

Общи условия

Активация на акаунт