Звездни компромати-196 част

• 51 778
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен от известно време ми се струва, че Джаред се менка с Джеймс Франко в бройкането на Тери Ричардсън Laughing.

# 466
  • Пловдив
и втори Глобус получи Дженифър Лорънс оня ден : ))
защо толкова бутат това некадърно същество , както и Ан Хатауей , не знам , индустрията  иска да произведе звезда вероятно...

И аз това се чудя  Thinking какво и харесват толкова...

# 467
На мен от известно време ми се струва, че Джаред се менка с Джеймс Франко в бройкането на Тери Ричардсън Laughing.
това въобще не пречи : )) , те , бисексуалните са най-хот , виж и списъкът на Мик Джагър и Дейвид Бауи колко е дълъг : ))

# 468
  • Бургас
това въобще не пречи : )) , те , бисексуалните са най-хот , виж и списъкът на Мик Джагър и Дейвид Бауи колко е дълъг : ))

Да бе - егати неустоимите пичове  ooooh! Особено Джаред Лето с тези очи като на сърничката Бамби......... или Джеймс Франко с откровено гейската си физиономия и чупки.

# 469
Джарет Лето бисексуален ли е?  Shocked

# 470
И  на мен не ми пречи- Франко бих го бамнала, дори и пет минути преди това да е мачкал чаршафите с Фасбендър Mr. Green.

# 471
# 472
  • Бургас
И  на мен не ми пречи- Франко бих го бамнала, дори и пет минути преди това да е мачкал чаршафите с Фасбендър Mr. Green.

И този ли е от левия бряг  Shocked
Аз пък не бих си легнала с мъж, дето са го пръчкали други мъже. Докато си представя гледката вече ще съм драснала със светлинна скорост от такъв.

# 473
  • Варна
И аз като Джо. Бих го бамнала Франко без да се замисля. Може и Фасът да участва.

# 474
И този ли е от левия бряг  Shocked
Не, не- споменах го, защото Франко беше писал ревю за последния му филм, което се заключаваше в това: "Ах, Фаса, ахх, колко е красив, аххх, очите, ахххх, ами дупето, ааааааааааааах" Mr. Green.

# 475
  • Пловдив
Аууу,какви мръсници сте значи Laughing  Mr. Green

# 476
  • Варна
Аууу,какви мръсници сте значи Laughing  Mr. Green
Ако си гледала "СРам" ще разбереш защо  Mr. Green

# 477
Снощи гледах "Вълкът от Уолстрийт", страхотен Лео за пореден път!!! То просто няма негов филм да не става за гледане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А дали ще вземе Оскар тази година - като нищо. Тези награди винаги се раздават на толкова абсурден принцип, че който най-малко очакваш, вземат че го отличат  Mr. Green
А Лео за който и филм да вземе награда, няма да е незаслужена.
Конкретно в този филм колко е секси, да не споменавам. Оххх много му отива с тъмна коса и гладко избръснат, и с този тен ммм  Sunglasses

Искам да стане баща най-накрая, да има поне 1 син. Тези гени не трябва да отиват зян!!

# 478
И аз като Джо. Бих го бамнала Франко без да се замисля. Може и Фасът да участва.

В този вариант едва ли ще ти обръщат много внимание, но и гледката ще си заслужава  Joy Joy Joy

# 479
  • Варна

В този вариант едва ли ще ти обръщат много внимание, но и гледката ще си заслужава  Joy Joy Joy
И ти си права, но пък нищо не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт