Отговори
# 210
# 211
Ирка тоя и казваше да отиде при него ,че имал изненада обаче изненадата ще е майка му с принудителния годеж  ooooh!
Мерси Миме  bouquet
Пак ще научим рекламите  #Crazy #Crazy #Crazy

# 212

Това телце явно се поддържа с много постоянство и тренировки  Hug

# 213
Ооо...бъдещата свекърва много щастлива но неможе да твърдим същото за Халил брата на Диджле ох...тоя сега нали ще е глава на семейството я на какъв шеф се изживява .На Йомер ще му се види натясно с този психопат. Crossing ArmsИ Кадир се много ядосва защо не му се обади. Thinking

# 214
Тази с черната коса ,дето се караше с брат му ,каква е?

# 215
Тази с черната коса ,дето се караше с брат му ,каква е?

Жена му. HugПоне аз така мисля  Thinking

# 216
Нещо на повторни моменти от Незабравима Thinking Thinking Thinking

# 217
На Кадир му ври кръвчицата само да му падне Халил така ще го нареди  Thinkingи Диджле си има обожател който сега разбра за годежа и с Йомер и той не е доволен от тази ситуация и тук се очаква някакво развитие .Ще се лее кръв   #Crazy ThinkingТъщата и тя нещо е недоволна от кандидат зетя . ooooh!

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 22:07 от mariq_72

# 218
  • Варна
Всички линкове прекъсват! Газирах се... smile3516
И БГ Мама беше блокирал! Щях да пиша нещо, ама си забравих мислата! Crossing Arms
Серхан отдавна, отдавна е трябвало да коригира тоя нос! Сега е пъти по- добре от преди! Heart Eyes

# 219
Всички линкове прекъсват! Газирах се... smile3516
И БГ Мама беше блокирал! Щях да пиша нещо, ама си забравих мислата! Crossing Arms
Серхан отдавна, отдавна е трябвало да коригира тоя нос! Сега е пъти по- добре от преди! Heart Eyes
Дани не си изпуснала много,пак ще се жени по принуда доколкото разбирам по картинките! Grinning Wink

# 220
Дани и при мен всичко забива  smile3515 smile3511

# 221
Дани и при мен всичко забива  smile3515 smile3511
При мен върви но файда никаква нищо не разбирам само си гадая! Sick Thinking Crossing Arms

# 222
Филмчето се очертава да стане интересно!
Тази снахата гледа Йомер доста странно!!!

# 223
Филмчето се очертава да стане интересно!
Тази снахата гледа Йомер доста странно!!!
Тя май му има зъб newsm78

# 224
При мен върви без проблем , но проблема ми е другаде newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Почти нищо не разбрах , освен ,че Йомер излъга Лейля ,че го търсят от рецепцията , а пък тя чу сестра му как го извика по име!!!
Вече се съмнява , мисля ,че това сподели с приятелката си!
А пък Диджлето , няма нищо против да я "дадат" на Йомер, дори споменаваше нещо за Истанбул.

Общи условия

Активация на акаунт