Отговори
# 465
Ама тая горната мома как може да има очаквания, че Йомер ще я вземе и откара в Истанбул. Я по-добре да си седи на село и да се надява някой ергенин на връщане от полето да я хареса...Хич не се вписва в представите ми за половинка на батко в сегашната му роля. Ипек/Лейля може и да не е (и никога няма да бъде) Йозлем/Еда, ама определено по- става.
baigun, така както се е издокарала тази мома, по-скоро ми прилича на ромка smile3506 smile3533 Въобще не подхожда на нашичкия Серхан, като знаем какви моми се въртят около него  newsm08
И аз си мислех същото , но не посмях да го кажа ,да не ме обвините в расова дискриминация.  Naughty Диджле има вид на циганка!!! newsm43 newsm43

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 17:59 от migi_megi

# 466
  • София
Ама тая горната мома как може да има очаквания, че Йомер ще я вземе и откара в Истанбул. Я по-добре да си седи на село и да се надява някой ергенин на връщане от полето да я хареса...Хич не се вписва в представите ми за половинка на батко в сегашната му роля. Ипек/Лейля може и да не е (и никога няма да бъде) Йозлем/Еда, ама определено по- става.
baigun, така както се е издокарала тази мома, по-скоро ми прилича на ромка smile3506 smile3533 Въобще не подхожда на нашичкия Серхан, като знаем какви моми се въртят около него  newsm08

И аз си мислех същото , но не посмях да го кажа ,да не ме обвините в расова дискриминация.  Naughty Диджле има вид на циганка!!! newsm43 newsm43

Може и да е, ама какво от това? Аз какви само циганки съм виждал - очите не можеш да се откъснеш от тях. В интерес на истината в района на Плевенско съм ги срещал, ама сигурно и по други краища има. А и циганките са на почит в нашата тема след пророчествата на онази циганка в Незабравима. По едно време само в нея ни беше надеждата и тя взе, че позна...

# 467
Дани питаше къде са майката и братята на Йози на сватбата,мисля че на тази снимка е единия брат и майка и се вижда.

# 468
  • София

Ето това е майката на Йозлем newsm03

# 469
# 470
  • София

Много интересна снимка... и двамата в един и същи магазин,  дали не се търсят взаимно newsm78 newsm78 newsm78

# 471
  • София

Много е красива Йозка, какви перфектни черти само

# 472
# 473
# 474
# 475
  • Malaga
Нов фрагман от "Беглеца"

# 476
Нов фрагман от "Беглеца"

Пак насилие ужас! smile3516 smile3515

# 477
Добро утро,Незабравими! Hug
Хубави слънчева събота! Heart Eyes
И довечера.................. Laughing

# 478
  • Malaga
 Hug Привет на всички!  Hug Промяната в часа на излъчване остава ли ,или беше само миналата събота? newsm78 newsm78 newsm78

lovekiss

# 479
Hug Привет на всички!  Hug Промяната в часа на излъчване остава ли ,или беше само миналата събота? newsm78 newsm78 newsm78

На фрагмента пише 21.00ч.

Общи условия

Активация на акаунт