Отговори
# 480
# 481
  • София
Здравейте незабравими и незабравимко  Laughing  bouquet Heart Eyes

Преди малко погледках серия 2 от филма на батко newsm09
Много динамика много нещо.........нищо не разбрах обаче .От някои Ваши постове, които успях да прочета преди това май Shocked схванах някои неща.Ама мнохго мехвана яд на ..........ония дето яко я скубе /кючекинята/   така де тая мома дето я обличат все в такива костюми........и май са рода всичките  ......... smile3506
Моля на някой ако му се занимава накратко да ми обясни как стоят нещата........с 5.... 6 изречения
без подробности .....а аз ще си навлезав материала......леко по леко.Ь и последно да попитам тази вечер ще има серия нова нали newsm78
П.П.Серхо си го бива .....и още как.......попроменен е и пак си е нашето момче Laughing

# 482
# 483
  • Варна
Здравейте, приятели!  wavey
Следя всички ваши коментари, публикации и прочие и много ви се радвам! Hug Има интерес и към двата проекта на нашите любимци- твърде различни и интересни!
А снимките от най- личния ден на Йозлем продължават да валят. И тя е много красива, и младоженецът е голям симпатяга- лика- прилика са си двамата и дано са щастливи дълги години така, както се чувстват на сватбения им ден! txtloves

Днес прехвърлям каналите по тв и какво да видя  Shocked- кабелния ми оператор пуснал турския канал шоу тв! #Crazy И сега кой като мен- ще си гледам епизода от "НИС" на 81 см екран!  newsm47
Чакам серията с нетърпение...
Съдейки по публикуваните снимки като едното нищо ще оженят Йомер както е в безпомощно състояние! ooooh!
Кадир няма търпение да се прави на господар на всичко- явно никак не му харесва да е по- малкия син след като има амбициите да е ага. Доколкото разбрах той организира покушението срещу брат си заради решението му да получи свободата да се разпорежда с личния си живот срещу ония земи, които са ябълката на раздора между двете семейства.
Може и да съм се заблудила- имаше снимки на арестувания от полицаи Халил, който заради постоянните стълкновения е заподозрян №1 за нападението над Йомер. Макар че той в случая няма никаква причина да му вреди- тъкмо напротив, има думата му, че ще получи земите заради които е убит по- големия му брат / както и бащата на Йомер и Кадир/.
Че то ако чакахме на превода на чичко Гугъл за това какво ще се случи в третия епизод....По едно време дори мярнах някакви...хрущяли?! #Crazy Grinning
Относно началния час на епизода тая вечер, в рекламите по шоу тв посочиха 20.00 часа! Rolling Eyes

# 484
http://www.showtv.com.tr/yayin-akisi

Дами тук рекламират филма от 20,00ч. newsm78

# 485
  • Варна
След тая снимка съм склонна да вярвам на засега слуховете, че има връзка между Серхан и Ипек!  yes
Ако този поглед, с който тя го гледа, не е влюбен- не знам как другояче мога да го нарека! Naughty
 Направо е прехласната чак! Heart Eyes
П.С. Разбирам я... Whistling

И той нещо бая бодричък ми се вижда...  Kissing Heart

# 486
  • Варна
Почва... Hug

# 487
Почна........ Hug е без реклами накъде ама ха да видим колко време ще са  Crossing Arms

# 488
  • Варна
И веднага реклами! ooooh!

# 489

Дани голяма телепатия сме  Hug

# 490
Това не го ли даваха предната сериа newsm78

# 491

Малко преговор за отброяване на времето  Joy Joy Joy

# 492