Отговори
# 540
  • София
Чудна работа как реагира тая Лейля като не се появи Йомер и не вдига телефона- веднага реши, че я изоставил! Thinking Изобщо и през ум не й мина, че може нещо лошо да му се е случило... Naughty
Явно изобщо не го познава. Как се реши да се ожени тогава, след като изобщо нищо не знае нито за него, нито за семейството му, нито за това, на какво е способен или не?! Thinking Дори и на негов приятел не се сети да се обади, че да попита дали няма новини от Йомер, къде е, какво се случва с него! Crossing Arms
Филм да става! Peace
И тия пък с техните реклами... ooooh!
Ами то това тяхното влюбване , като цяло много го претупаха!Докато се запознаха и предложение за брак! ooooh! ooooh!
Няма време, няма време..........Серхо може и друг проект да го чака......ново филмче да снима ......а и какво има да се мотае ..... hahaha Joy Joy  като знае , че няма как да му откаже мома Лейла...

# 541
Изчака ми се чакалото  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 542
  • Варна
Забравих за какво се бяхме събрали! Crossing Arms
Безкрайни са тия реклами! ooooh!

# 543
Забравих за какво се бяхме събрали! Crossing Arms
Безкрайни са тия реклами! ooooh!
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И аз!!! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 544
Деси преди това тя плачеше неистово защото Йомер си отиде и после в последствие се случи това нещастие и тя отново зави защото разбра за катастрофата. Hug

# 545
  • Варна
Аз съм останала с впечатлението, че Кадир е виновен за покушението над Йомер- така ли е? Thinking

# 546
  • София
Деска, а кой ли  стреля по Серхо Thinking Crossing Arms Thinking

# 547
  • София
Деси преди това тя плачеше неистово защото Йомер си отиде и после в последствие се случи това нещастие и тя отново зави защото разбра за катастрофата. Hug
Може,но в откъса,който дадоха тази вечер плачеше заради инцидента с Йомер  Peace

# 548
Чудя се какво да си избера дали суджука да им рекламирам ,дали някой филм или спално бельо ,или шоколад или  .......е има време още един два пъти и ще съм ги запомнила на изуст. Hug Hug

# 549
  • София
Ама какво е това ехо от репликите? При мен ли е само проблема?

# 550
Момичета аз за тези две серии не разбрах този възрастния какъв се пада на майката на Йомер.Тя сега му нареди да намерят Халил и да разберат той ли е виновен за нещастието им или... newsm78
Бгаьо при нас няма ехо виж на 36 стр. си избери линк има много постнати. Hug

# 551
  • Варна
На Серхан му върви на роли, дето да лежи безпомощен с разни тръби из устата в болница! Grinning
Кадир отрече да има нещо общо- батко му бил Йомер и веднага баба Кюрейша / ама че име! Rolling Eyes/ реши, че Халил е виновника!
Тия пък дай им само патлаци да размахват за щяло и нещяло! ooooh!

# 552
# 553
  • София
Доктора каза че е в кома,ще продължават да го поддържат с машините,но не могат да дадат гаранция че ще се оправи

# 554
Е и майката на Диджле като сина си Халил добре я заключи дъщеря и. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт