Отговори
# 600
  • София
Обаче Джиджле....много екзотична и май ...... се усъмни в онази лисунгерица.......снахата на Серхо и ще си води лично следствие по случая що така му се случи на нейния човек....... Thinking Thinking
......

# 601
  • София
Зилян ще омайва Кадир  luvbedще се работи за наследник  kiss

Тази лисица ......не я виждам скорооооооо да успее да прихване  Joy hahaha

# 602
Тази с това викане и умрял ще събуди  hahaha hahaha hahaha но на  батко  първата дума беше Лейля. Hug
Само ,че никой не чу... Whistling Whistling Whistling Whistling..както обикновено става.... Naughty Naughty Naughty

# 603
На Диджле любовта и към Йомер е вманиачена като на Мелда ." Он я не сека она не ще и да знае" Joy Joy Joy
+1 Rolling Eyes Shocked

# 604
На Диджле любовта и към Йомер е вманиачена като на Мелда ." Он я не сека она не ще и да знае" Joy Joy Joy
Това младо ,селско момиче при това доста ограничено и тормозено , не може да се сравнява и най - малко с Мелдището!!
Ама не се знае какви ще ги сътвори за в бъдеще ....де......

# 605
  • Варна
По Канал Д като пускат реклами поне тече таймер колко време остава до продължаването на серията! Crossing Arms Пък тука нищо- само безкрайни реклами за щяло и нещяло! ooooh!

Йомер дори и в комата си мисли само за Лейля. И първата му дума беше Лейля. Heart Eyes
 Нямам търпение да се срещнат в Мардин! smile3539 Как ли ще стане? Thinking

Рекламиии.....   Animal Snail

# 606
Зилян ще омайва Кадир  luvbedще се работи за наследник  kiss

Тази лисица ......не я виждам скорооооооо да успее да прихване  Joy hahaha

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Жената вамп  newsm62 майка и я посъветва по- бързо да има наследник и на Кадир верно му увисна ченето дано е само то ,че верно наследникът ще е през крив макарон Embarassed newsm43

# 607
По Канал Д като пускат реклами поне тече таймер колко време остава до продължаването на серията! Crossing Arms Пък тука нищо- само безкрайни реклами за щяло и нещяло! ooooh!

Йомер дори и в комата си мисли само за Лейля. И първата му дума беше Лейля. Heart Eyes

Рекламиии.....   Animal Snail

Дани и тук в долен десен ъгъл отброява минутите остават още 30 секунди  Peace Поправка това сигурно се отнася само за дадена реклама

# 608

Рекламиии.....   Animal Snail
Чакай да мернеш чаршафите Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenи Йомерчо почва!!!

# 609

Рекламиии.....   Animal Snail

Дани и тук в долен десен ъгъл отброява минутите остават още 30 секунди  Peace Поправка това сигурно се отнася само за дадена реклама
Аз където гледам , не отброяват никакви минути!!! #Crazy Thinking

# 610
  • Варна
Спящият красавец се размърда и продума! newsm44
Паметта си му е на място! Peace
Няма явно да ползват добре познатия похват със загубата й! Naughty
Номера й ли е забравил? Thinking Или тя го е сменила май? Thinking

# 611
Добре ,че батко се събуди ,че голяма скука беше иначе!
Натисна ме дрямката!!

# 612
  • Варна
Добре ,че батко се събуди ,че голяма скука беше иначе!
Натисна ме дрямката!!
И мен! Grinning
То е интересно по принцип, но аз гледам заради него! Flutter И преди съм споделяла, че ако Серхан не участваше, не бих гледала такъв тип сериал! Naughty

# 613
  • София
Сега вероятно ще се разминат,Лейля ще е вече в Мардин,а Йомер ще се върне в Истанбул

# 614
Ей тази сватя много некултурна уплаши прислугата  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт