Отговори
# 690
  • Варна
Обаче в главата ми се върти и друго сценарийче...........Момъка от другия род/дето скубе Джиджи/ дали пък няма да си хареса Лейляйченцетооооо.

А извода от днешната серия е-------Никога ама никога не си сменяйте номера на джисемето......колкото и дави е яд за нещо и на някой......от там стават големите драми ........и идват потоците от сълзи  hahaha Joy hahaha
Филм да става! ooooh!
И става! Peace

# 691
Ще имаме четириъгълник Лелйля-Халил и Йомер -Диджле като последния ще бълва огън и жупел  tantrum Rage af afwitchкато позволи да му наденат хомота не за човека когото желае

# 692
Сега стана тя, каквато стана! #Crazy

Съ-брах-ме се! Shocked Shocked Shocked
Кой се събра... Praynig Praynig Praynig
:
Любовният триъгълник Joy
Батко все още беше по коридора .Няма да е той!!!Ще е баткото на Диджи-Халил!
Йомер ще дойде след като тя излезе , така си мисля! newsm78 newsm78 newsm78

И аз смятам ,че това ще е Халил  иначе батко много бързо ще се откаже от Диджле  Hug
А не трябва ли да покажат батко в др, сценарии,не като в Незабравима нас зрителите за какво ни вземат,нали искат рейтинг! :sick

# 693
  • Варна
Ооооххх... ooooh! ooooh! ooooh!
Само това мога да кажа след фрагмана...
Страхотия... Shocked

# 694
Ама каквото и да си говорим и Мелда има какво да научи от Диджле. Прерязването на вени си е един класически и много ефективен способ да вържеш някой мъж. По-сигурен може би от напиването по яхти и непорочните зачатия пак там. А да видим сега отговора на Лейля.
Ами отговора на Лейля , като този на Еда."Не трябва да си до мен , а до нея.Тя има нужда от теб"!!!

# 695
Леле,сега я втасахме Shocked

# 696
Ето дами оттук вече става интересното  Hug Влезналият ще е Халил и после Йомер иначе Лейля няма да има такива приятелски отношения с Диджле .Изненадата ще е после  Peace

# 697
  • София
Еее,точно на сватбата ли трябва да се видят  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 698
Халил влюбен ,Кадир влюбен ,Зилян побесняла а Йомер за него не ми се мисли очакват го дълги дни и нощи в тъга по любимата . Hug

# 699
Обаче в главата ми се върти и друго сценарийче...........Момъка от другия род/дето скубе Джиджи/ дали пък няма да си хареса Лейляйченцетооооо.

А извода от днешната серия е-------Никога ама никога не си сменяйте номера на джисемето......колкото и дави е яд за нещо и на някой......от там стават големите драми ........и идват потоците от сълзи  hahaha Joy hahaha
Да де.... Peace Peace Peace Peace Боби , точно това мислим , даже го коментирахме  като вариант , още бяха публикували някаква снимка!Сега си мисля ,че беше точно от този момент!Лейля беше облечена с нещо червено!

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 00:11 от migi_megi

# 700
да си призная честно на мен Кадир и това девойче много ми паснаха . Hug

# 701
  • Варна
Лейля отива на сватбата на новата си приятелка Диджле и изненадааа- младоженеца е Йомер! #Shocked smile3555 smile3544
Пък той е с вид на току възкръснало зомби в друго столетие! #Puppy dog
И стана драмата!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 702
Халил влюбен ,Кадир влюбен ,Зилян побесняла а Йомер за него не ми се мисли очакват го дълги дни и нощи в тъга по любимата . Hug
И мятане на нервни погледи и удари по кормилото и ....и ...... още много добре познати нам похвати!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 703
Борянче с това джисемето направо ме разби от смях  Joy hahaha Joy

# 704
  • София
Значи пак същото - четириъгълник. Дава повече възможности за разтягане и натягане на действието от триъгълника.

Общи условия

Активация на акаунт