КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
raja_nikol, аз ползвам лидълския силвър крест 3в1 за 34 лв май беше. 600W e, основно чопъра ползвам. Режа лук, салата зеле и моркови, таратора в него правя от начало до край, с подправките не се справя перфектно и предпочитам с ножа. Рядко съм ползвала бъркалката и пасатора засега.

Хм, пропуснала съм го  newsm78
Кога ли ще го пуснат, като с кафемашината, ще има да чакам

# 331
В замразените рибни филета имам чувството, че 60% е вода, независимо от фирмата. Един път исках да ги панирам и се наложи да ги изстисквам като пране #2gunfire

# 332
Ами то на повечето пише,че са глазирани.Замразени продукти купувам рядко. Освен сладолед и бутер тесто.Просто има риск да са били размразявани и пак  замразявани и после ........

# 333
  • до най-прекрасния мъж
В блендера на пасатора стават супер още орехи, бисквити, натрошени за разни торти и блатове, галета от сухари, кайма от леки, нежилести меса. Категорично НЕ става картофено пюре - става една лепкава като кал маса. Опитах един път и не повторих повече. Аз режа основно лук за манджа, меля домати от консерва, меля патладжан за кьопоолу. С телта правя айрян, бъркам яйца, тесто за палачинки също става. Пасаторът ползвам основно за крем-супи, домашна лютеница, сосове за спагети.

# 334
Мерси за рецептата за хайвера!

# 335
В блендера на пасатора стават супер още орехи, бисквити, натрошени за разни торти и блатове, галета от сухари, кайма от леки, нежилести меса. Категорично НЕ става картофено пюре - става една лепкава като кал маса. Опитах един път и не повторих повече. Аз режа основно лук за манджа, меля домати от консерва, меля патладжан за кьопоолу. С телта правя айрян, бъркам яйца, тесто за палачинки също става. Пасаторът ползвам основно за крем-супи, домашна лютеница, сосове за спагети.

Аз правя пюрето с пасатора, става разкош.

# 336
Ами то на повечето пише,че са глазирани.Замразени продукти купувам рядко. Освен сладолед и бутер тесто.Просто има риск да са били размразявани и пак  замразявани и после ........

И аз винаги като взимам замразени грах, бутерки ... се чудя дали не са 2-3 пъти замразявани. За сладоледа няма как да не се разбере. Simple Smile

# 337
  • Sunshine state
Замразен грах на КК е просто разкошен,препоръчвам горещо. Heart Eyes Иначе риба замразена и аз не купувам. Веднъж попаднах на ужасна скумрия-почти се разкапа като се размрази,а вътрешностите й бяха кафяви.  Sick

# 338
  • Sofia
Вчера гледах по тв един руски професор според който най-вредната храна била рибата и морските дарове... Thinking

# 339
Вчера гледах по тв един руски професор според който най-вредната храна била рибата и морските дарове... Thinking
Защо? Морската риба ли?

# 340
  • Sofia
Според него всякаква...защото най-големите мръсотии се изхвърляли в морета,океани,реки/има известна истина/...

# 341
Според него всякаква...защото най-големите мръсотии се изхвърляли в морета,океани,реки/има известна истина/...
Има.

# 342
То и без туй съм тръгнала да ставам вегетарианка, че мъжът ми е такъв и дето се вика - с какъвто живееш, като него ставаш. Та тоя професор съвсем ме убеди, че съм на прав път!  Mr. Green

# 343

Щастливка съм- точно тях ги ненавиждам  Laughing

# 344
  • София

Общи приказки. А дали от реките и моретата не се просмуква в почвата?
И колко е съотношението вода/суша на Земята?

Общи условия

Активация на акаунт