КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 673
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
На любителите на хомоса от Сф мога да препоръчам магазините на Симеон. Вярно е, че районът е отвратителен, но пък хомоса, който продават там е просто невероятен. Готов, варен, смлян, само се добавят подправките. Изключителен е. Няма по -хубав.

# 511
А какво е хомос?

# 512
  • Sofia
хумус-паста от нахут,тахан,лим.сок,чесън

станах любител на това арабско ястие,научих се да си го приготвям,лесно и в пъти по-евтино

# 513
Мерси за отговора. Никога не съм го яла. Сигурно е вкусно.

# 514
  • Sunshine state
Препоръчай нещо за мухъл на Медикс? От рода на пръскалката на Саво.

На Медикс не знам, но със сигурност на А1 за мухъл върши работа и последно струваше под 2 лв.
А1 с две ръце! Ползвам и това против котлен камък и не съм виждала по-добър препарат,който да действа така бързо и добре. И аз съм на мнение,че за препарати не е нужно да се дават маса пари,за да действат. Имаме си хубави,български и тук. Не съм доволна от универсалния препарат на Блейзи и го замених с Бинго.
От Саво пък хич не съм доволна-пробвахме го преди няколко години и нищо не свърши.. Rolling Eyes

# 515
  • Cyberspace
За пръв път чувам за А1... Ще потърся, заинтригувах се  Peace

# 516
хумус-паста от нахут,тахан,лим.сок,чесън

станах любител на това арабско ястие,научих се да си го приготвям,лесно и в пъти по-евтино

След като ядох хумус в Дубай, тук няма как да ми хареса такъв. А и преди това, като съм яла тук, все ми се струваше че не ям най хубавия. Може ли изпитана рецепта?

# 517
  • Sunshine state
 Препарати на А1 има в Кауфланд. И аз не бях чувала за тях,понеже обикновено са на най-долните редове,но една приятелка ме светна и започнах да ги търся.  Peace

# 518
  • София
Такова нещо няма да купя втори път  Crossing Arms Все едно си сложил камък- нито пяна, нито ухание, нищо  Rolling Eyes Не се разтваря и от водата  Crossing Arms

# 519
Аз на патето ползвам дисковете и съм доволна. Ако обаче някъденамерите ето това, взимайте го веднага. Препоръчвам го с две ръце, но за съжаление никъде не го откривам. Има и бонус опаковки - с едно резервно блокче. Евтино е, а наистина чисти и дезинфекцира, не е само приказки.

# 520
  • София
Аз на патето ползвам дисковете и съм доволна. Ако обаче някъденамерите ето това, взимайте го веднага. Препоръчвам го с две ръце, но за съжаление никъде не го откривам. Има и бонус опаковки - с едно резервно блокче. Евтино е, а наистина чисти и дезинфекцира, не е само приказки.

И аз съм ползвала дисковете и затова се заблудих  Crossing Arms Втори път няма да се случи. Взех 2 и ги сложих от двете страни на тоалетната чиния. Няма никаква пяна, нищо  Rolling Eyes Все едно пускаш само вода  ooooh!

Това Peak не съм го виждала никъде  Rolling Eyes

# 521
  • Sunshine state
Хм,като че тоя Пийк не беше така кът по едно време и го виждах често,ама може и да се заблуждавам.  newsm78 От дисковете и аз съм много доволна и за нищо не ги сменям. Подчертавам от дисковете-лентите са пълен боклук.  Naughty

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 20:55 от Pupitka

# 522
На Пийк конкретно виждам всякакви други ароматизатори, само не и показания. Бях го купила веднъж, защото беше с бонус второ блокче, пък за смешни пари, и оттогава само него купувах, докато не се преместихме. Вече никъде не го виждам, а другите не искам да ги пробвам.

# 523
  • Sofia
днес го видях в ДМ,под 2 лв.беше,но без резервно блокче

# 524
  • София
днес го видях в ДМ,под 2 лв.беше,но без резервно блокче

Е, значи утре ще купя и ще пробвам, след като го препоръчвате в темата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт