КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 627
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Днес купих Peak от ДМ  Peace

# 526
  • Cyberspace
Аз купих дисковете на Дък, понеже тук ги бяха похвалили. Доволна съм откъм миризма, много силно миришат, досега съм го постигала само с WC-гел, като слагам много, много често. Колко горе-долу изкарва един пълнител?

# 527
Едно дискче изкарва 4-5 дни при 8-10 пускания на водата дневно (казанчето ми няма половин пускане). Пълнителят мисля е за 6 диска - би трябвало на теория за месец да стигне. Ние сме двама вкъщи.

# 528
За тоалетна от години ползвам само на САНО - имат различни видове. Всичко друго, което съм купувала инцидентно, е пълен боклук.

# 529
 Шампоан Милва с хума. С консистенция на сопол и не мие ,спластява косата.
 При положение,че съм с нормална към суха коса,след измиване с този след три дни ми е мазна.

# 530
  • София
Едно дискче изкарва 4-5 дни при 8-10 пускания на водата дневно (казанчето ми няма половин пускане). Пълнителят мисля е за 6 диска - би трябвало на теория за месец да стигне. Ние сме двама вкъщи.

От година използвам геловите дисковете на Дък и съм много доволна,това което пишеш за 4-5 дни ми се струва странно,даже за работата взимам,където ползването е много по-голямо. Едно при мен изкарва поне 3 седмици. Е ако половинката недогледа и го забърше с четката,няма как да не му съкрати живота,но това е друга тема.

# 531
Ами, честно казано, не гледам  Embarassed Написах минималното, което се сетих, за а не излъжа, иначе ми се върти, че вкъщи един диск заминава за 10 дни, но ми се видя много дълго  Embarassed

# 532
  • София
Препарата А1 против мухъл като Саво ли се използва? Колко е времето за проветрение като се напръска?
Аз съм изполвала какво ли не и Церезит и Астониш и Тилекс и Доместос, но от Саво съм най-доволна като резултат.

# 533
  • Пловдив

От година използвам геловите дисковете на Дък и съм много доволна,това което пишеш за 4-5 дни ми се струва странно,даже за работата взимам,където ползването е много по-голямо. Едно при мен изкарва поне 3 седмици. Е ако половинката недогледа и го забърше с четката,няма как да не му съкрати живота,но това е друга тема.
и на мен ми стана странно... от както са на пазара (вече 5-6 години) ползваме само дисковете на патето и сме много доволни - с един пълнител изкарваме 4-5 месеца Peace

# 534
  • Sunshine state
Абе да не се повтарям,ама и на мен ми стана странно това с 4-5 дни.  Laughing
И при нас трае към 2 седмици и си ухае,и си седи. Изяжда се откъм страните и чак тогава го забърсвам с четката и слагам ново. 1 пълнител ми изкарва месеци,та хич и не помня кога съм ги купувала последно,защото взех 2-имам синята част и купувам само пълнители.Любимото ми е зеленото-Lime Zest.  Peace

# 535
Ами аз казах, че не съм обръщала специално внимание и ми минава между другото Simple Smile Просто мислех, че нещо не съм догледала и не трае толкова, колкото ми се въртеше отначало в главата - 10 дни, пък не искам да лъжа хората. Сега се сещам, че единият пълнител ми отиде за 3 седмици, но слагах по 2 диска.

# 536
  • Sunshine state
Хахаха,и аз съм си го мислила това с 2-те диска,обикновено преди баба ми да дойде,че тя е направо маниак на тема тоалетни блокчета и тоалетна хигиена,ама ми се стори прекалено и не го направих.  Crazy Разсмя ме.  Hug

# 537
Все пак ще потърся Пийк. Патката държи чисто, но ако с другото е по-чисто, ще се върна на него.
Оф, и днес бях из центъра, точно покрай ДМ минах, обаче защо не влязох... да се питам самичка.

# 538
  • София
Все пак ще потърся Пийк. Патката държи чисто, но ако с другото е по-чисто, ще се върна на него.
Оф, и днес бях из центъра, точно покрай ДМ минах, обаче защо не влязох... да се питам самичка.

1,79 лв. струва. Видя ми се доста евтино, но пък ако е ефикасно  Peace

# 539
Бихте ли показали за кои дискове става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт