КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Sunshine state
Ето ги:

# 541
Благодаря   bouquet

# 542
Аз купувам тези дискове и съм много доволна Peace Изглеждат така:
Скрит текст:

# 543
  • Пловдив
пък аз последно си ги взех от Метро - 3+3 гратис и са все различни аромати Mr. Green

# 544
  • Sunshine state
Аз купувам тези дискове и съм много доволна Peace Изглеждат така:
Скрит текст:
Да,същите са.  Peace

# 545
  • Cyberspace
Аз взех същата патка, обаче с розова опаковка, вътре пак си е синьо, де. Обичам да ми мирише на розово  Mr. Green Става, не е зле... Малко силно ми мирише, но сигурно е от хормоните, в 9 месец съм, все пак  Mr. Green

# 546
Аз пък не ги усещам вече. Със сините съм. Обаче като льосна Медикс за под ръба на чинията, цялото жилище замирисва.

# 547
У нас едно дискче заминаваше за два дни. Ами не купих повече.

# 548
  • София
У нас едно дискче заминаваше за два дни. Ами не купих повече.
Това вече ме разби,остава да се появи някой да бие и твоя рекорд - само ден съществуване на диска.

Аз лично изобщо не съм доволна от Медикс за тоалетни чинии,за мен не почиства. Вярно,че чистя на 2-3 седмици,но ми се налага да търкам повече от колкото при ползването на Доместос.

# 549
С Медикс заливам всяка седмица поне по веднъж. Ако се наложи, пак минавам. На Пийк хубавото е, че не се задържа котлен камък или нещо от сорта. Аз такива ароматизатори търся, патката досега добре се справя. Доместос е много добър препарат, но е малко по-скъпичък.

# 550
 Аз съм с един евтин от Лидл и съм доволна,но последният месец започна да ми оцветява,обикновенно блокче е в синьо и бяло,/ синьото оцветява и аз не знам как /. Вземала съм и течни и не виждам разлика в измиването.
 Няма котлен камък и ми стои чисто.Мия с препарат за баня ,по-скоро за дезинфекция.

# 551
  • Cyberspace
Аз препарат, който да самопочиства, без да се налага да действам с четката не съм намирала. Ползвам Медикс постоянно, вместо блокчета, понеже много ме дразнят повечето, както нищо не пускат десетина дни и изведнъж изтекат за един ден...  Thinking Последно сложих един зелен Амби Пур, който месец нищо не пусна и накрая изтече за ден... Сега ще видя как ще вървят при нас дисковете и може да остана на тях, но не разчитам нито блокче, нито препарат, нито диск да почисти тоалетната вместо мен  Mr. Green Надявам се поне на мирис да го докарват по-продължително.

# 552
Aз ползвам това. Забравям кога съм го купувала. Струва 5-6 лева.  
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 21:00 от REAL_WOMAN

# 553
  • Sofia
не се вижда

# 554
  • Sunshine state
Аз го виждам,но при нас пък това свършваше супер бързо и ни идваше скъпичко като консуматив. Не знам как може дисковете да ти държат 2 дни,технически не знам как става? Отмиват ли се или ги забърсваш с четката?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт