лека вечер на всички!
лека вечер на всички!
) така: оставяме го сам в кошарата и излизаме от стаята,той плаче много (жално е ама... поне действа) и след определени секунди отивам да го утешя и пак излизам,така докато заспи,но никога не го вземам от кошарата и не давам шише,само малко водичка.Всеки ден минутите растат,които отивам при него. Ако се интересувате ще напиша точните минути
че написах роман,но малкия разбойник изтри всичко
за подаръците - ние се заринахме с играчки и дрешки, така че ще направим фонд за нещо, където ще съберат парички, но трябва да помисля за какво
За сега съм в търсене на ръчно изработени покани, тъй като искам те да останат като споменче на гостите. Ще си поръчаме торта, ще го направим в ресторант. Имам идея да му изкарам снимки от 1 мес, 2 мес и т.н и да остане само да се постави снимката от партито за годинката и няколко празни странички към тях, на които всеки гост да напише пожеланието си за рожденника
Много ми се иска да е на деня, но май ще го оставим за събота. Подаръците са проблем, не се сещам какво да му подарим, само за бабата и дядото съм измислила да му вземат пластмасова къщичка и пързалка за градината на село и като си ходим при тях да си играе човечето.
Въпреки, че ви следя още преди да се родят нашите прекрасни мъници...

biscuittt, трябва да пишеш лично съобщение на The Black Widow като й пратиш линк към профила си във Фейсбук,за да те добави, тъй като групата е скрита и няма как да я намериш. За заспиването- моята заспива с мляко(в началото кърма) от както се е родила, на 45 дни спря да се буди изобщо нощем, заспива в 10 и се буди в 9-10 сутринта. Така,че това с млякото и събуждането не е вярно
За рождения ден първо през деня ще събера в един детски център мои приятелки също с малки деца, вечерта ще съберем приятели на кръчма, а през уикенда- родителите ни. За мен първия рожден ден е важен и искам да има голямо празненство, няма значение, че малката не разбира-нали ние разбираме
Хубава вечер от нас
Вече тоалетът ни е готов-розова туту рокля с прекрасно цвете за главичката. Тортата ще е в тон с роклята. Изобщо ме тресе треска. 

Големият купон при нас ще е като го отбия, а ми се искаше да бъде около годинката. Голяма чуденка е как и с какво ще заместим така успокояващото кърмене?!
При нас положението през нощта се подобри, преди няколко седмици почна да се буди по рядко през нощта. От многобройни ставания постепенно станаха 2, 1 и сега чак не смея да го кажа, но напоследък имаме все повече нощи в които не се събужда малкото човече, става в 6 хапва и пак заспива до към 8
Бла го дат !!!
Много четох по темата и е най- добре да се отбие постепенно, но аз като пробвах да не го кърмя нощно време няколко дни беше абсолютен кошмар- рев до посиняване или на мен са ми слаби ангелите просто не издържах да го гледам как се мъчи.. но като дойде моментът ще пия хапчета за спиране на кърмата и няма да има връщане назад. Та ако някой е имал скорошен опит с отбиването моля да сподели
септември ще отбивам лека полека.