Израелски цветни лещи. Вече съм синеока

• 19 617
  • 163
  •   1
Отговори
# 135

Ами те са когато носиш лещите по-продължително време, или стоиш на климатик и ако ти се появи сухота в окото, да си капнеш от капките(сълзите) за да не ти дразнят лещите. Аз до сега само веднъж си капнах. Не съм ги ползвала повече. Не са нещо задължително де..ако това имаш предвид  Peace

# 136

Ами те са когато носиш лещите по-продължително време, или стоиш на климатик и ако ти се появи сухота в окото, да си капнеш от капките(сълзите) за да не ти дразнят лещите. Аз до сега само веднъж си капнах. Не съм ги ползвала повече. Не са нещо задължително де..ако това имаш предвид  Peace
Мерси много - ще  трябва и аз да си купя значи, защото имам проблем с лещите когато съм в заведение или на климатик - получавам едно такова парене - ужасно е...след това ми се замъгляват очите и накрая получавам страшно главоболие.

# 137
Много добре ти стоят сините лещи, ама според мен всяко чудо за 3 дни. Аз си купих преди 4г от Витошка за 400лв сини лещи на ЛБ -ръчно рисувани ,а ни на щампа ...абе тогава бяха най скъпите .Е нарадвах им се за 5-6 месеца и сега ми стоят в шкафа и само им сменям разтвора . Случайно минавах през една оптика преди месец и имаше НАМАЛЕНИЕ на цветни лещи -влезнах да попитам и се оказа ,че същите като мойте лещи се продават за 55лв.Щях да пукна от яд като се заприказвахме с продавачката , че тя по същото време когато съм си ги купила мойте ги е продавала на половина  newsm78 newsm78

# 138
В Бургас въпросните лещи са по 43 лв бройката  Simple Smile Всъщност само в една оптика съм питала имах друга работа и питах от любопитство , а може в други и на по-ниска цена да се намерят  Simple Smile

# 139
Как си Бубе?
Исках да те питам и още нещо-1)ти колко време най-дълго носиш лещите и въобще досега колко време е най-дългият период в който си ги носила?
2)Случвало ли ти се е да спиш с тях,дори само една вечер?а питала ли си в оптиката дали ако се наложи,можеш да спиш с тях или да ги носиш 24 часа и повече без да ги сваляш(но не всеки ден,а само когато наистина ти се налага)?
3)Когато носиш лещите по -продължително време,дразнят  ли ти на очите или не ги усещаш?и досега имала ли си такива проблеми да ти дразнят на очите или да не се чувстваш комфортно с тях,или да не можеш свободно да си въртиш очите наляво надясно?

Извинявай за многото въпроси,но и аз съм се навила да си взема такива лещи.Наистина много ми хареса с тях,как т и стоят..Супер си!!!  bouquet

# 140
  • вляво от асансьора
С лещи (независимо какви) не се спи!

# 141
  • Варна
Бубе, в петък ще идваме във Варна. Ако ти е по път, можеш ли да провериш дали оптиката ще работи на 3-ти март?! Ако те затруднява, недей - така и так сме съм си навила на пръста да отидем до Варна, че дори и да не работи, пак ще дойдем!

# 142
  • Варна
Ходих днес и пробвах лещите! Дъ-ълго си приказвахме с продавача за нашия форум и каква страхотна реклама има на израелските лещи, щом аз съм се замъкнала чак от Бургас до Варна, за да си купя.
Уви, обаче не си купих... На моите очи стояха много неестествено (не като на Буба!), имам и снимка, но ме е срам да я пусна чак... толкова съм смешна... Иначе действително не се усещат изобщо и не дразнят очите!  Peace

# 143
  • Бургас
язък, а какво си купи  Wink

# 144
  • Варна
Нищо  Crazy. Взех му акъла на продавача, защото имаха намаление на слънчеви очила, исках да си купя нещо - пробвах де що имаше очила в магазина... и не се харесах с нито един модел!

# 145
Ще ми каже ли някой къде в София мога да намеря тези израелските лещи?И дали ги има в оптиката"Оптиленс" на ул."Проф.Асен Златаров 21"?В сайта на оптиката пише че предлагат лещи на:Omega;Cantor Silver;Optima Suflon;Multi Lecon i dr.
Дали не са тези на Optima Suflon,всъчност тези израелските на Софлекс?дали е едно и също?
и има ли ги изобщо в тази оптика?
ще се надявам някой да се включи с информация  bouquet

# 146
Браво бе ! Израелски лещи пък аз да не ги знам  hahaha

Има такива ,с които се  спи ...има  седмични  има за по няколко дена ...зависи  от  вида ....

Браво..много  си   готина със сини очи и мъжът ти ще има различна жена сега Wink Grinning Peace

# 147
Ей Бубе,
здравей пак!
Днес бях на София в търсене на твоите лещи но нищо не намерих и..връщам се с празни ръце и ужасно преуморена..
Вчера се обаждах на телефона на една оптика в София(на ул.Асен Златаров 21),за да ги питам дали имат тези израелските лещи,като обясних че не съм от София и за това питам,за да не се разкарвам напразно..И тя провери и ми каза по тел. че ги имат тези лещи и да заповядам в оптиката..
Днес съм станала в 5:00,за да успея да хвана влака и съм капнала от път.. #Crazy
Отивам аз в същата оптика,и ..какво ми казват там?Че въобще нямали такива лещи и дори не ги били чували..Ама че лъжци..!Не стига че нямат нищо в тъпата им оптика,ами и ще ме разкарват чак до София тъпаците му с тъпаци! bash bash bash
Проветрих и в още няколко оптики,но нямат..И преди малко се връщам.
Сори че говоря така,ама анправо съм им бясна на тия глъмари. #2gunfire

Ей Бубе,ще можеш ли да ми направиш една много голяма услуга..
Значи аз съм решила да си ги поръчам от Варна.Ще се обадя на тел.на оптиката..Проблемът е че няма как да ги меря-цветовете..
Значи аз също искам синички да са лещите и понеже знам че има два сини нюанса много се колебая кой от двата да поръчам..
 newsm78
Твоите страшно много ми харесват(blue),но пък другото синьо(Aqua)също адски много ми харесва,защото ми се вижда че е още по-светло синьо,а аз светличко искам да е..
Искам да те помоля нещо,много важно за мен,и ако си съгласна,Много Ще Съм Ти Благодарна  bouquet..Наистина! Hug-Ще можеш ли да пробваш тези лещи-аквата??
Поне да знам какво поръчвам че се побърках тия дни от тичане..да не стане като днеска..  #Crazy Praynig Praynig Praynig

# 148
Боянче,Бубето има гостенка и може да не види темата.Съветвам те да й пуснеш една бележка на лични или просто копирай последния си пост и така й го прати.  Peace

# 149
  • Варна
Малко офф: Само аз ли не мога да си ги центрирам ? Като ги сложа и .... абе не ме кефи как ми седят Confused

Общи условия

Активация на акаунт