Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 049
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 730
  • в рока
Много трудно гласувам тази година.За талантите-не мога да избера.За банда-никоя не следя.

# 2 731
  • Другата България
В тази връзка новака кой е?Акаша? Какво ще кажеш? Сблъсък само между двете? Crazy

# 2 732
  • в сърцето на един мъж...
Ее,  purko88, дай глас тогава за Гледах, харесва ми, препоръчвам - винаги можеш да намериш интересен филм при нас, да те ориентират за субтитри, да ти препоръчат филм за всеки случай - за тъга, за смях, за разтоварване Simple Smile Не е типична банда като аватарките, например, но винаги има какво да открие човек при нас.

# 2 733
Като наближи края на годината, настава най-тъпото време в този форум . То номинации, то деноминации- чудо, чудо... пък и скука...

# 2 734
  • София
Трой, що ме наказваш така с тоя аватар? Не стига, че едва преглъщам закуската си от овес и семки, ами и допълнително ме депресираш.  Crossing Arms
Да вземеш да си сложиш хубавото дупе, че ми създава настроение.  Laughing

# 2 735
  • в рока
Гея,ще мина по диагонал всички номинирани и ще избера.Така мисля,че ще е честно Peace

# 2 736
  • Ямбол
Трой, що ме наказваш така с тоя аватар? Не стига, че едва преглъщам закуската си от овес и семки, ами и допълнително ме депресираш.  Crossing Arms
Да вземеш да си сложиш хубавото дупе, че ми създава настроение.  Laughing
Това е скрита агитация за оная банда с мазнините. Толкова ли не можеш да се усетиш? Wink

# 2 737
леле Трой   #Crazy какъв аватар
добре че точно си бях изпила кафето, че за малко да се гътна от задавяне иначе

ааа Лиле, в мазната банда няма такива мазници, хехе Laughing

# 2 738
  • в сърцето на един мъж...
Гея,ще мина по диагонал всички номинирани и ще избера.Така мисля,че ще е честно Peace

Естествено Peace

# 2 739
Не мога да изчета амнайсетте страници на шестте нови анкетни теми, дори няма и да се опитвам. Има ли някоя добра душа, която да ме насочи в коя тема има нещо като за четене? АКО има.

# 2 740
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма Peace. В бандите се ръфат, в Огледалото скубят златни плитки, в провокатора скандал между двама, който плавно мина и през Огледалото, и през Златната среда- "само, само двама, пост след пост" Mr. Green. При талантите има красоти, но и там се обадиха мили гласчета против лидерката. И така... по номинационно Crazy

# 2 741
Ако не искате аватарките да спечелят И тази година, променете си гласа и гласувайте за Картичките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=748168.0
Нужни са поне 11 гласа - толкова е разликата.

# 2 742
  • Kопенхаген
И аз за Картичките. Предлагам всяка да влезе в паралелния си профил и да гласува и от него  Grinning

# 2 743
  • Ямбол
И аз за Картичките. Предлагам всяка да влезе в паралелния си профил и да гласува и от него  Grinning

Свърши вече. Аватарките взеха приза и тази година.  Peace

# 2 744
  • Сопот, Пловдив
Простете за въпроса, но имаше ли гласуване за крилата фраза и тема на годината, този път не разбрах много кой кога пуска темите и с какъв срок?

Общи условия

Активация на акаунт