Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 128
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 375
  • В Космоса
Не ми харесва тонът ни, но ще отговоря. Не знам от кога е. Самата потребителка показа актуална снимка и после уточни, че тази от аватара ѝ е от преди няколко години. Моята с очилата е от това лято. Спомените те лъжат. Другата е от пролетта. Що си се ядосала така?

# 376
Ами, по-добре, че не е важна външността при мъжете, защото от малкото, което се показа, се видя, че особен повод за гордост от външния вид няма.

Според мен Ghost например показа добро тяло. По-рано и Лабрадор се е показвал и имаше положителни отзиви доколкото си спомням. И какво общо имат конкретно мъжете, които са се показвали тук? Не ставаше въпрос за тях, а по принцип. Както и да е.

Забелязвам, че тази година Елица е много мила и добра. Разочароващо е това. Mr. Green

Лабрадор не съм го виждала - даже не знаех, че е мъж. За тялото на Ghost мисля, че най-малкото е мъжествено и приемливо. Но аз лично държа повече на лицето и на очите, каквито той специално не е показвал (поне така мисля). Даже всъщност погледът е най-определящ за мен. Каквото и тяло да има един мъж, ако е съчетано с дебилен поглед, изглежда смешно и определено антисекси.

Какво общо имат мъжете, които са се показвали тук? - много общо има, след като съществуват някакви претенции за мъжко златно огледало, където да се показват форумните хубавци.

# 377
  • Другата България
Акаша, пропуснах те в "Мечо Пух", за там си отвсякъде  Hug

# 378
Добре, аз не съм мнителна като тебе и ще приема обяснението ти.
Явно просто се снимаш по един и същи начин, защото имам спомен, че с очилата снимката беше показвана и на миналогодишните номинации, които не бяха това лято Simple Smile

# 379

Каквото и тяло да има един мъж, ако е съчетано с дебилен поглед, изглежда смешно и определено антисекси.
Да, сещам се за примитивната физиономия на Валери Божинов.

# 380
  • Варна
Аз предлагам отсега нататък всяка претендентка за Огледалото да се снима с днешния вестник в ръка. Може и с карамфил.

# 381
Аз очилата не помня, обаче помня двойните цици  Laughing

# 382
  • Другата България
 Joy Joy

# 383

Каквото и тяло да има един мъж, ако е съчетано с дебилен поглед, изглежда смешно и определено антисекси.
Да, сещам се за примитивната физиономия на Валери Божинов.

Ох, де да беше само той  Laughing

# 384
  • В Космоса
Добре, аз не съм мнителна като тебе и ще приема обяснението ти.
Явно просто се снимаш по един и същи начин, защото имам спомен, че с очилата снимката беше показвана и на миналогодишните номинации, които не бяха това лято Simple Smile

На миналогодишните показвах с едни други големи очила и вещерска шапка от Хелоуин.
Не съм те впечатлила и не си ме запомнила как се снимам, явно. Аз помня нещата, които ме впечатляват. А съм си мнителна, де, да. Особено за твоя милост. Wink

# 385
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На актуалната си снимка Синигерчето беше даже още по-хубава. Защо ти трябваше това уточнение, Акашка newsm78? Състезанието нали още не е започнало, че да се вадят рапирите?

# 386
Да, за големите очила имах предвид.

# 387
Maшала Simple Smile

# 388
  • в сърцето на един мъж...
Леле, да не е почнало гласуването за огледало вече? Shocked Или се борят някои за Драма Куин?

# 389
Maшала Simple Smile

Машала я Simple Smile имаше 3 цици  Joy

Общи условия

Активация на акаунт