Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 092
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 515
Аз вече не разбирам кой с кого се кара  hahaha

# 1 516
Елица, hahaha с глас ме засмя Peace

Аз вече не разбирам кой с кого се кара  hahaha

И аз това си казах преди няколко поста,НО Тати ги изтри заедно с караниците Crossing Arms

# 1 517
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Последните две години спечелиха истински красавици.

# 1 518
Последните две години спечелиха истински красавици.

Ох,недей бе човек.Нямам идея кой е спечелил,но предчувствам как ще изкочи пак някой от нищото и ще се започнат обяснения кой крив кой прав и кой на булката сват Whistling
Зарежи,карай по течението Sunglasses

# 1 519
то това е целта, първо те дезориентират, после те обявяват за тъпа

На това му се казва "Дръж левака в мъгла, да му става ясно". Sunglasses

Прощавайте, че се връщам назад, ама малко съм изостанал с около 7-8 часа. Прочетох Имелда. Не, че не е права, ама същото беше и преди две години. По-рано може и да е било различно. От 2011, откакто имам регистрация, не виждам никаква съществена разлика. И коментарните на номинациите винаги са лигни. Малко излишна ми се струва цялата пара.

# 1 520
Mamacita Bandita упорито продължават да я наричат Mamica.  Joy

Много труден излезе тоя ник!  Joy Joy Joy

# 1 521
От номинациите разбирамкого съм настъпила по мазола ,  без въобще да се усетя.  Laughing

# 1 522
  • Ямбол
....
3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия - Лиляна, viliko, MamicaBandita
....
Спам (spam) е използване на среда за електронни комуникации за масово изпращане на нежелани съобщения. Най-известната форма на спам е под формата на съобщения с рекламно съдържание.

Очевидно, автора на цитирания пост, или мен не познава, или значението на категорията, в която номинира.

# 1 523
  • София - Рим и обратно
Браво Лили, удави ги в собственото им невежество Laughing
Макар че, и аз съм номинирала Вилико за "спамърка", по-скоро имах предвид "на всяка манджа мерудия" и изобщо не съм на мнение, че в публикациите й има спам, напротив. И трите потребителки, цитирани по-горе, изказват нелицеприятни истини в прав текст, с което си спечелват антипатията на аудиторията. Но понеже никой не може да оспори фактологически техните писания, безсилният гняв се усилва още повече. Нормална човешка реакция, според мен.

И аз. Ама к'во ти пука Simple Smile...

# 1 524
Лиляна, ако не те познавах добре, щях да си помисля, че те е страх да не те отвея в тая категория при гласуването.  Mr. Green Но понеже аз изненади чакам и от самата себе си, да те питам в прав текст: шубе ли те е, а?  Sunglasses

# 1 525
Ако Пънки не се появи скоро, ще я сложа в липсите на годината..... Crossing Arms
Номинирана за тема на годината е: домакинките. Кои ли са те, в кой подфорум?Rolling Eyes

# 1 526
  • Ямбол
Лиляна, ако не те познавах добре, щях да си помисля, че те е страх да не те отвея в тая категория при гласуването.  Mr. Green Но понеже аз изненади чакам и от самата себе си, да те питам в прав текст: шубе ли те е, а?  Sunglasses
От какво да ме е шубе. Аз съм номинирана в други категории, за които не мога да кажа нищо - така са преценили, там са ме сложили. Обаче в спам някак не мога да се възприема, напротив даже, може да съм досадна в опитите си да върна темите към темата им. Та затова коментирах само тази си номинация.
Иначе в другите не можеш да ме стигнеш по никакъв начин, даже и платен вот да организираш.

# 1 527
Лилянке, ще ти дърпам аз бекинажа за това пусто Огледало!  #2gunfire

# 1 528
  • Ямбол
Лилянке, ще ти дърпам аз бекинажа за това пусто Огледало!  #2gunfire
Що? Не съм номинирала там.
Или заради сравнението?
Извинявай, аз я харесвам(визуално), другата, значи е без лоши чувства.

# 1 529
Напротив! Номинираха ти, а за сравнението, ако ти благодаря ще ми излезе име. Нали знаеш как е тук, затова от време на време си мълча.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт