Успешно "олежани" бебета - тема 12

• 30 600
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Привет от отбор сополанковци!
Жени, само за лайка не се сетих, но сега е малко по-добре. И още веднъж се убеждавам, че всяко дете си е много индивидуално ето, на Каменчо му действа добре коларголът, а Стилиян е с подобрение след като го спрях.  Thinking Но честно казано толкова упорито нещо не бях виждала, имах чувството, че няма да спре.
Стеф, е пак си е нещо щом можеш да режеш и твориш с него, защото Стилиян не търпи да съм около него и да не се занимавам точно с него. Затова каквото имам да върша гледам да го правя докато спи, както и да напиша някой ред, бай дъ уей.  Mr. Green
Аз да ви питам нещо - днес взех оризово брашно и искам да му направя някакви бисквитки. Имате ли идея какво да сътворя изпробвано?  newsm78   

# 46
Ей сега ме зарадвахте с това че последните кътници демек вторите излизат чак към втората година.Боби до годинка имаше 15 и 1/2 и този кътник последния го умори тотално и нас покрай него.Дано вече изле нацяло че ужас вече.
За пуфис и ние ползваме но нямам идея за какви точки става въпрос.
Друго няма ново Боби ходи за една ръка вече, а кога ще проходи сам незнам newsm78

# 47
Ширина, предполагам, че трябва в магазина да ти дадат нещо, на което се лепят  newsm78 Преди имаше игра на Памперс и така се процедираше
Фейче, много зъб, много нещо от вас  Shocked Ние сме с шест зъбчета все още
Аерче, не съм правила нищо с оризово брашжно, намерих това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259106.0
Белоснежка, не хитрувай, а ти ги намеси. Честити ви пъргави ходещи крачета
Лаленце, аз риба не харесвам, за суши да не говорим.  Sick Виж в амазон, няма начин да няма, пък и ще комбинираш пратката с някой подарък за Коледа
При нас всичко е ок, само се чудя дали на мен или на Боби да сменя първо памперса  hahaha Чакам да ми свърши с нетърпение.
Вчера си играхме с Боби от полунощ до 5 сутринта и сега пак спи. Надушвам, че и тази нощ ще си играем  Laughing

# 48
  • велико търново
да да схванах като го про4ето 2000 пъти  Grinning имаме такъв паспорт на който се лепят то4ките,моя мъж като купувал памперсите и първите 5 то4ки ги залепили ама на следващите 2 пакета не са му дали то4ки и вси4ко отива по дяволите Sad както и да е  Rolling Eyes
ама мойта малката кукла днес спа до 9 и 30 и то щото огладня ина4е сигурно пове4е щяхме да спим Simple Smile ама след 2 4аса като каза рев...нахранена подсушена,ама се дере и дере,бе взех я на ръце люляхме се,по корем4е я слагах не пла4е и пла4е...никога не беше правила така  Sad тъкмо земе да се унесе и се стряска нещо не знам от какво може да е Sad newsm78

# 49
Стефи, Сияна заспа в 6 сутринта Simple Smile Тая нощ може една жива връзка да си спретнем  Mr. Green

# 50
Стефи, Сияна заспа в 6 сутринта Simple Smile Тая нощ може една жива връзка да си спретнем  Mr. Green

Е стига бе, Жени, сигурно и мен това ме чака скоро  ooooh!
При нас положението не е много по-розово - Кремена не ходи, а търчи с такава засилка, че направо ми изправя косата. Само бягам след нея да я хващам да не се пребие някъде, защото много често пада. Добре че Божана още не е тръгнала, че не знам какво щях да правя Shocked
Белоснежка, честити ходещи крачета!! Дано да не сте като нашите, че иначе не ти завиждам  Hug
Стефи, какви са тези късни игри?  Shocked Аз вече в 9 часа започвам да се прозявам.
Дрън, и при нас Коларгола действа безотказно, имам богат опит понеже за 1 година и 2 месеца се разболяхме сигурно 5 пъти. Дано няма повече болести скоро. Ние няма да ходим на ясла, но ще ги оставям на жена, че ще се връщам скоро на работа. Не е приятно, но няма как.
Лале, и аз съм по сушито, обаче от чуждестранни сайтове съм купувала, от тука нищо не съм.

# 51
Мишката цял ден спи и се кисне с Т От къде се появи и аз не разбрах. Затова само чета, че постоянно ми  е в ръцете.
Иначе и аз така търча след него, че много се клатушка и направо изтръпвам.
Лаленце какъв сет търсиш, за направа на суши ли? Не разбрах  Embarassed Иначе и аз го обожавам.Имам едни водорасли ще взема за Архангел Михаил да спретна едни хапки, че брат ми също ги обича.
Ох, аз гледах Биг Брадър и мисията на Станка и много се разстроих..Пак потънах в едни дълбоки размисли относно живота и несправедливостта му  ooooh! Ама хайде няма да ви тревожа и вас нали сте ми дружки.
Аз да ви кажа вече сополите само ги бърша и чакам сами да отминат. Ще са ни спътник още има няма 2-3 години - свиквайте.

# 52
Ще проходи, Фейче, закъде си се разбързала? Heart Eyes И Никол до миналия ден вървеше само хваната за ръка, но от днес вече се пуска доста често и изминава дори по-дълги разстояния.
Стеф, сега вече разбрах, защото ти върви така в кухнята. С тоя малък помощник няма как да не се получават фантастични неща! Hug
Фусти, колко е Т? Да не е от зъбки? newsm78
Лаленце, не съм по сушито, рожбо.  bouquet
Фикси, честит ви 14-ти зъб! За липсата на МЦ искрено завид. Wink
Жени, дано се наспите, макар да е малко вероятно. Вече така свикнах с липсата на сън, че взех да не обръщам внимание.
Белоснежка, запрятай ръкави за питките!  bouquet
Аера, майстор Стеф вече ти е дала насоки за оризовото брашно.  bouquet
Ширина, има и такива моменти на повечко плач. Гушкай и люлей малката бамбинка! Hug
Моето дете много бърбори по бебешки, неразбираем език. Особено много обича да слага двата телефона зад двете си уши и започва... Много е смешна и сладка. Май прекаляваме вкъщи с разговорите, щом детето е копирало точно това? Thinking

# 53
Много ми е кофти като ви чета как не се наспивате  Embarassed
Не съм мерила Т Аз като върл противник на аптечната индустрия и да я измеря и установя, че е висока пак няма да дам лекарство. Та затова не се затормозявам. Гушкам и дондуркам цял ден. Ако и утре е така в сряда ще му мисля.

# 54
  • на земята
Фусте,да сет за направа(прибори за суши) Peace
Аз съм гроги,отивам и се тръшкам,докато калпзанката спи,тази вечер голяма игра направо не се спря цял ден,с едно спане от 20 мин.  #Crazy
Браво на всички проходили!
Всички болнички да оздравяват бързо  Hug
Утре ще готвя лазаня или паеля,купила съм си кори за лазаня,обожавам  PeaceНякой ако се чуди какво да е,да мята корите  Laughing
Яде ми се и боб с наденица  Joy
Лека и мека  smile3524 Sleeping smile3524

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 22:52 от *лаленце*

# 55
Фусте,да сет за направа(прибори за суши) Peace
Аз съм горги,отивам и се тръшкам,докато калпзанката спи,тази вечер голяма игра направо не се спря цял ден,с едно спане от 20 мин.  #Crazy
Браво на всички проходили!
Всички болнички да оздравяват бързо  Hug
Утре ще готвя лазаня или паеля,купила съм си кори за лазаня,обожавам  PeaceНякой ако се чуди какво да е,да мята корите  Laughing
Яде ми се и боб с наденица  Joy
Лека и мека  smile3524 Sleeping smile3524

Лале, така е то с малките разбойници, нямат време да губят в сън и мързел. И при нас е същото, досега поне Божана спеше, сега и тя не иска да спи, да не би да изпусне нещо случайно ooooh!

# 56
Понеже наскоро се разговорихме за песни..
Та ние току що изслушахме това недоразумение  Joy  Добре че поне мелодията я бива. Чудех се в началото на какъв език е/ мелодията върви, дечко се опитва да спи, а аз разцъквам карти/
Имате бойна задача да я разучите .

# 57
Фусте, най-малко десет пъти изслушахме с Никол песничката. Хареса се. Peace

# 58
Привет, привет! Днес едно мрачно време, само за спане. Стилиян едвам заспива, то е дране, то е дундуркане и накрая като се омаломощи заспива. Лошото, е че и аз съм  Crazy вече.
С оризовото брашно сътворих една глупост, като резултатът е зъботрошачки.  hahaha Ама малчо ги държи, чеше си венците и после ги пуска на земята. Имаше една рецепта с банани и брашно от елда и аз реших, че ще стане и с оризово, ама не. Пфу как може да съм толкова смотана с това готвене.  ooooh!
Фусти, как е Емко? Има ли температура?

# 59
Тихо, тихо чак прекалено!
Да разцепя малко тишината като ви се оплача от жУвота.
Първо само да вметна, че парчето на Фустата ми докара лека дистърбия, ама пих две чаши вино и дойдох на себе си. Как са го запомнили текста тия деца? Долу в коментарите, някаква жена обясняваше, че си го свалила в тетрадка и го наизустила. Колко пъти я е изслушала не знам, ама тя си е направо за болница тая госпожа  Mr. Green

Тъъъй. Значи Камен в петък ми до върнаха от ясла с лекичка температура, леко отпаднал, но в добро общо състояние и със сопол. До събота вечер се лашкаше между 38 и 39 градуса, като редувах Нурофен и Панадол, но през деня съм пропускала приеми ако е бил на 38 до 38.5 макс. В събота в 2.30 последно дадох нападол и я свали трайно. В неделя му се появи едно червено петъкце на носа , викам си одрал се е нещо и го намазах с кремче. Да но му излязоха пъпки и по тумбачето...като от претопляне. Викам си, детето е добре, явно от температурата дето я е имал избива нещо  сутринта в понеделник ще видя как е и ако всичко е наред го засилвам към яслата. Ставаме сутринта и ми се събират очите. Обрива е толкова жесток, че пъпките са се слели в огромни червени петна и почти цялото му лице е червено. Инче се хихика, явно не се чувства зле. Тръгвам към педито. Тя казва, че такъв обрив не е виждала и ме праща при друга на долния етаж. Тя вика трета, алерголог. Решават, че може би трябва да му бият урбазон, но при недоволство изразено от моя страна му изписват фенистил, ериус и локоид и за мазане. В аптеката става ясно, че два препарата против алергии няма смисъл да се ият заедно, но аз взимам всичко и решавам да давам само фенистила. Сутринта във вторник ставам с очакване за подобрение, след приема на лекарството, но положението е вече ситуация. Направо полудявам в чудене какво да правя, а Камен изглежда страховито и ми се реве като го погледна. Решавам да ходя на частно, и Фиксито ме съветва къде да отида (т.е. при докторката на Неда на Скабиела). отивам в клиниката, докторката я няма, но е в болницата която е до частната. Там жената все пак ме приема и заключава че това е 100% алергична реакция, най-вероятно от някое лекарство. За да се тества обаче от кое Камен трябва да е напълно здрав. Не се размина инжекцията, но не беше урбазон, а него подобно на два пъти през няколко часа. Още след първия прием малкия видимо побеля. На диета е, спуквам се да готвя, и честно много ми е зор да готвя и за него и за нас, и да чистя, и на работа да ходя, и тъй. Важното е разбира се, че детето е вече по-добре.

Тъй, оплаках се. Целувки на всички  Hug

П.С. лаленце, обожавам лазаня и я правя много хубава (пък съм и една скромна), ама много труд тая работа, я по-хубаво си свари един бобец   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт