"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 864
  • 711
  •   1
Отговори
# 525
моми4ета wavey много съм доволна от фрагмана Peaceкра4ол4о си намери майстора Mr. Greenспоред мен яман е притеснен от оръжието, но кой го извади? виждам на фрагмана, 4е е мъжка ръка, 4аст от сако, вади се от жабката на колата, но.... огледах ги вси4ки и не видях сако от събралите се.оркун е с жилетка, нашето мом4е с кожено яке...ех, да идва петък

# 526
Не знам Ивве.
Първо пишеше, че, ще е на 7 а то нямаше епизод тогава а на 8 в Петък, после се заговори за 14 но е Четвъртък.....съвсем се обърках кога е плануван този мач, а ако въобще го няма или е по друг канал, или в друг час, ще е най-добре.

На Бешикташ и Галатасарай имат мачове на 9,на 15 също нямат,надявам се заради друг отбор да не отменят сериала ни  #Crazy  Confused

# 527

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152321824714018

Започвам да си мисля, че въоръжения може да е и Хасан(завареният му баща), защото стана ясно, че той е в комбина с Оркун и затова Селим пое делото за да оневини Яман публично.
Може да има и ранен, все пак оръжието възпроизведе изстрел, а Яман се спусна към въоръжения.
В оригинала случва ли се нещо подобно или съвсем се отдалечиха от ОК?
Хриси, мерси за уточнението, дано да няма мачове повреме на сериите на ПО, но ме съмнява все да е така, защото веднъж вече пропуснаха седмица без епизод заради мач. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 21:18 от Neidjal

# 528

И в оригинала има стрелба.
Скрит текст:
Там стреля един сервитьор, колега на Райън. Райън се намесва, но Люк/Оркун е прострелян в ръката. Това се случва на един купон, на който Сет отива със сервитьора. През това време Райън и Мариса се забавляват в басейна на сем. Коен и точно преди да се целунат Сет звъни на Райън и ги прекъсва  Wink/
Оф, дано не е станало много объркано.
Много ми е интересно да гледам как прекрояват сценария в ПО. Хем най-общо се случват същите неща, но са поставени в друг контекст. И за мен ПО определено превъзхожда ОК.

# 529

Скрит текст:
И в оригинала има стрелба.
Скрит текст:
Там стреля един сервитьор, колега на Райън. Райън се намесва, но Люк/Оркун е прострелян в ръката. Това се случва на един купон, на който Сет отива със сервитьора. През това време Райън и Мариса се забавляват в басейна на сем. Коен и точно преди да се целунат Сет звъни на Райън и ги прекъсва  Wink/
Оф, дано не е станало много объркано.
Много ми е интересно да гледам как прекрояват сценария в ПО. Хем най-общо се случват същите неща, но са поставени в друг контекст. И за мен ПО определено превъзхожда ОК.

Не, разбрах, мерси.

# 530
Добър вечер !  55  Hug  Hug  Hug
Благодаря за фрагмана и благодаря на Зори за интервюто, което сподели с Гизем ! newsm51  newsm51 newsm51
Мноого интересно става ! Ето тук вече става развръзката ! Браво на Хале, че му врътна такъв номер на Оркунч  Hands Clap /той си го заслужи Twisted Evil / и сега как ще се изложи с това видео....... Twisted Evil
И Мира ще научи  Party и ще отиде при Яманчи и ще стане интересно  Wink
Нооо какво ще стане с този пистолет ?!?  Shocked  Дали ще има някой прострелян ?  newsm78

# 531
лека нощ  от мен момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 532
  • Пловдив
Добро утро!
Прекрасен и усмихнат четвъртък!

# 533
  • близо до брега на морето
Добро утро на всички! Тази сутрин докато си рових из фейса (освен досадните покани за игри) имаше още една и хоооп дедик-Кенанчо (Али) ми е пратил една -на неговата страница във фейсбук. Този генч с всеки ден започва да ме кефи все повече Winkевала-не го е прихванала звездоманията и редовно се записва в профилите си newsm10

# 534
Добро утро Hug

smile3501на бат Кенан!Няма ли вече да го пускат в сериала оло това му беше представянето в сериала? Thinking
Лек ден! Simple Smile

# 535
Стели HugМеги HugЛудетина Hug

# 536
Добро утро!  Hug

Мерси за кафетата, сладкишите, колажите, за това че всяка сутрин си имам компания за кафето.... абе с една дума, супер сте, ама вие си го знаете!  Hug

Една хубава четвъртъчна мисъл от мен: "Животът тече... и то винаги в правилната посока!"  Hug

Усмихнат ден!  Hug

# 537
Жани Hug,Киарче,хубава оптимистична мисъл.Ще я запомня. Hug

# 538
Киарче Hug за мисълта  newsm10 бягам за работа Peace до довечера  Stop Stop Stop

# 539
Здравейте. Hug

Rolling Eyes
https://vine.co/v/hDjTwVFbtuO

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 09:27 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт