"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 804
  • 711
  •   1
Отговори
# 660
Всъщност във Викито първите два епизода се отварят. Да се надяваме, че и другите ще се оправят.  Peace

# 661
Добър ден!  Hug Hug Hug

Честит имен ден на всички именници! Бъдете живи и здрави!  Hug

Миленче,  Hug

Скрит текст:

Мелек, ти какво се ослушваш, а не черпиш и ти си именница.  smile3534[/b]

# 662
Зори,чакаме и ние писмото да разберем какво ще е това обяснение.  Thinking  Grinning  

Ама много-много недей му се обяснява,а кратко,точно и ясно му кажи:ще те вземам  Mr. Green

Систърче, да си жива и здрава  Hug  bouquet

# 663
Киарче,скритичкото добре си го скрила ни са види  Mr. Green

# 664
Здравейте дами.Нещо стана със сериала.Във you tub всички серии са спрени и пише там правата са спрени за вашата държава.Някой знае ли какво е станало и никъде не тръгват епизодите и във вики също.Лек ден на всички.

Shocked Shocked Shocked  Сега пък какво става?  Sad

Зори, пиши, пиши...  Peace  Нещо хубаво и за мен, ако може да споменеш. Praynig Laughing

Момичета, аз едва ли ще успея да гледам довечера с вас,  Cry за това отсега ви пожелавам приятно гледане и супер интересен епизод!  Hug  Ще ми липсва готината атмосфера на форума....  Cry
Не се ядосвайте много на Крачолчо.  Mr. Green

# 665
И във Викито, и в тубето има проблем със сериала, само в руският сайт не, и си вървят епизодите със субове безпроблемно.

# 666
Киарче,скритичкото добре си го скрила ни са види  Mr. Green

Веднага се поправям  Embarassed

Скрит текст:

# 667
  • Под Сините камъни
Във Викито на мен ми вървят само 1 и 2 епизод  ooooh!

# 668
Сега остава и тези да луднат с авторските права  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Направо ми писна  #2gunfire #2gunfire Поне този път бтв нямат общо с цялата работа Joy Joy Joy
Направо са ми черни тези хора. Не стига, че нарязаха и окепазиха АФК ами и оригинала го трият отвсякъде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 669
Във Викито на мен ми вървят само 1 и 2 епизод  ooooh!

И при мен е така.  Cry

Сутринта успях да измъкна субовете на 6-и епизод,  Peace  така, че него ще го имаме преведен,  Hug за другите след него не се знае.....
   Mr. Green

# 670
Навремето блокираха епизодите на АФК във Викито а на другите излъчвани тогава сериали не, сега същото се случва и с ПО.

7. Bölüm-1.159.446 kez izlendi

# 671
  • близо до брега на морето
Навремето блокираха епизодите на АФК във Викито а на другите излъчвани тогава сериали не, сега същото се случва и с ПО.

здравей-и после оправиха ли го?

# 672
ludetina ulusoy, не го оправиха.
Mira's earning from lidyanacom

# 673
здравейте момичета Hug Hug Hug
така се радвах,че е петък че ще си имаме епизод(макар че няма да мога да го гледам,че сме на имен ден),но после щях да си го изгледам във тубето,ама не съм познала тоя път #Cussing out
прочетох всички постове,прегледах викито и тубето и бяс ме хвана яко #Cussing out
писах на момичета(гъркини,арабки и туркини) дето се следваме в туитър и фейса Simple Smileпитах при тях дали имат проблем със епизодите в YouTube всичките писаха ''No problem''
незнам на кой и какво толкова му пречат в нашата държава епизодите,че са забранени #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire само ще се надявам тоя абсурд да е временен и по бързо да се разреши #Cussing out
иначе освен бяснотията ми в момента ще кажа:
Честит имен ден на всички който празнуват днес   bouquet   bouquet   bouquet
Миленка Hug на теб ти честитих в другата тема още снощи Peace
Наде Hugметни го тоя линк на руски да го видя къз Peace

# 674
здравейте момичета Hug Hug Hug
така се радвах,че е петък че ще си имаме епизод(макар че няма да мога да го гледам,че сме на имен ден),но после щях да си го изгледам във тубето,ама не съм познала тоя път #Cussing out
прочетох всички постове,прегледах викито и тубето и бяс ме хвана яко #Cussing out
писах на момичета(гъркини,арабки и туркини) дето се следваме в туитър и фейса Simple Smileпитах при тях дали имат проблем със епизодите в YouTube всичките писаха ''No problem''
незнам на кой и какво толкова му пречат в нашата държава епизодите,че са забранени #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire само ще се надявам тоя абсурд да е временен и по бързо да се разреши #Cussing out
иначе освен бяснотията ми в момента ще кажа:
Честит имен ден на всички който празнуват днес   bouquet   bouquet   bouquet
Миленка Hug на теб ти честитих в другата тема още снощи Peace
Ей сега им писах аз във фейса
Наде Hugметни го тоя линк на руски да го видя къз Peace

Честит празник и от мен на именниците! Аз най/обичам петък вечер да си легна късно и да си пусна в тубето серията,но уви.Та незнам до колко ще ви успокои,но проблема явно не е само в България,защото аз живея в Испания и също не ми тръгват епизодите.В тубето ми тръгна само 4ти,а във вики само 1 и 2.Радвам се поне,че вчера изгледах 6ти епизод със субтитри във вики.Благодаря за превода! ПО мислят и за вас,пускат ви в отпуска,няма да превеждате  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт