"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 39 042
  • 711
  •   1
Отговори
# 360
# 361

Hazar Ergüçlü hakkında bilinmeyenleri Instyle'e anlattı.

# 362
Ох, не са сами, не са сами Crazy

# 363
Зори сравнява с твойто дърпане на косата при новината за С и Ч  Mr. Green

# 364
Ох, не са сами, не са сами Crazy

Не са сами, не са Praynig Praynig Praynig  Joy Joy Joy
Направи ми впечатление, че добре са се разположите Янам и другото момче. Simple Smile Милата Мира ... как са я свили  ooooh!

# 365
Здравейте палавнички !  Hug   Hug   Hug
Според мен в тази статия пише пълни глупости ! Миличкия Ча, всеки път с която актриса игре с нея пише, че има връзка, то не беше Хазал, Гизем, Берак и сега Серенай. Аааа не може така  Naughty
те го изкараха голям любовчия, всеки нов сериал с ново гадже, не, не  Naughty според мен написаното са глупости ! Докато не видя снимки не вярвам, а и каква ще е тази прегръдка 10 мин  Shocked ??? В едно предаване Ча беше описал как би изглеждало момичето за него, а Сери не отговаря на това описание  Naughty възможно е да си е променил вкуса, но не вярвам. Тя Серка да си ходи с Къванча и да не се мотае около Ча   Rage  Grinning

# 366
Зори сравнява с твойто дърпане на косата при новината за С и Ч  Mr. Green

Joy Joy Joy

А неговото е по - злобно. Laughing

Отивам да набирам Ча да му предлагам женитба. hahaha Само да залижа косъм първо. bowuu

Скрит текст:
Добре като вижда, че е тясно що си е свряла .... до Ча.  Няма ли свободни столове, да си седне спокойно, ще и е далеч по - удобно и уютно и ще си изпие чая на спокойствие. Thinking

# 367
Тони, не знам дали си е променил вкуса, но доста често си променяше изказванията и на моменти си противоречеше.
Зори, язък, изпоскуба си косата днес и то за нищо.... Joy тясно и е, но и е хубавко newsm53 та затова се е свила.
Лелеее, ама Серенай наистина ли Ви дразни толкова много щом е в близост до Чаги, на мен ми е безлична?!

# 368
Наде, мен като Мира не ме дразни.  Peace Но като Серенай в близост до Ча в реала ме влудява. Laughing

Ама вие видяхте ли на Асудето чорапите, аз сега се загледах. hahaha hahaha hahaha

# 369
Цитат
Ама вие видяхте ли на Асудето чорапите, аз сега се загледах. hahaha hahaha hahaha

Много са смешни, като на Пипи Дългия Чорап  Joy   hahaha   Joy

# 370
Батко Кенан ми ретуитна колажа и ми написа

Ali Aksöz ‏@AliAksoz 12m

@angel4e_f Awesome Bulgaria, keep up the great work Simple Smile

# 371

Ali Aksöz ‏@AliAksoz 12m

Той много взе да те ретуитва този човек  Laughing Laughing Laughing Ех, защо и Ча не е толкова активен в нета  Heart Eyes

# 372

Ali Aksöz ‏@AliAksoz 12m

Бравоо !  smile3501
Вижда се, че Али е готин, винаги отговаря на феновете си ! Браво на него ! Готин човек ! Имам чувството, че в най-скоро време поздравите ще стигнат до Ча !  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 373
Зори, сакън! Плешив Мелек не бива, ти, Левентчо ще го омайваш с коси, с очи, с каквото дал Господ! Тя Серка пет приказки не може каже ако не са и написани, не реввнувай и да има нещо  е от ден до пладне.  Stop Съдба, какво да се прави Хазал беше по - напред от Чаатай, сега той е по- напред от Серенай, животът е разминавания.  Mr. Green... от тертия път ще му се получи, обаче не знам дали ще е с партньорката или със сценаристката.  Mr. Green

Хазал е повече от великолепна на новите си снимки! Аз в по- добра форма до сега не съм я виждала, а със синята рокля еее  newsm10.

# 374
Зори,че те може и само за снимката да са се позиционирали така.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт