"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 39 037
  • 711
  •   1
Отговори
# 345
Ооо, Киарче, пиши, чакаме продължението на Диамантите.
Направо, ще е жалко ако някой от екипа или самата компания, в което изобщо не вярвам да правят толкова евтин пиар с цел покачване на рейтинга. Rolling Eyes Да, може да не е този, който може би са очаквали да бъде, няма как да знаем, но е висок като цяло спрямо другите Дизита този сезон.
Едва ли има тема във форума, в която някога и по някакъв повод главните да не са ги свързвали в реала....  тема толкова изтъркана и банална.

# 346
Joy Joy Joy Тука стана нещо много горещо. Laughing

Маме, собственоръчно го направих за теб и батко Кенан Whistling:

Браво,маме,да не ти е уруки newsm51Страхотно се е получило. Heart EyesБлагодаря.:Али Аксьоз ми се види сериозен човек. PeaceЗа героят му др път ще говоря.Сега се наслаждавам на колажа ти. Hug

# 347
  • Банкя
Специално за Зори  Whistling няма да казвам къде гледах първо  Mr. Green
Релаксче,маминко,какво чета ауу Embarassed Laughing Hug
Ама страхотен е в ПЕ.Къде гледа той не знам , но е явно , че ние гледаме в големия бонбон.
Нека ги говорят хората.Така е по-добре.

# 348
Специално за Зори  Whistling няма да казвам къде гледах първо  Mr. Green
Релаксче,маминко,какво чета ауу Embarassed Laughing Hug
Ама страхотен е в ПЕ.Къде гледа той не знам , но е явно , че ние гледаме в големия бонбон.
Нека ги говорят хората.Така е по-добре.

Ама и той май натам гледа  Joy Joy Joy

# 349
Маминко,това ми се наби на оченцата  Whistling Blush

# 350
еййййййй палави оченцааааааа #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy къде гледате вий у джоба с бонбончетата ааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
статията ще я подмина,защото не вярвам да е така Winkто ако беше социалните мрежи щяха да са гръмнали от снимки и инфо до сега Peace
Хазал на фотосесията за ALL Kasım Kapak Flutter невероятна
Скрит текст:

и снимчици Flutter Flutter Flutter

Зори Hug и колаажче на бате Кенанчо си спретнала  newsm10

п.п. и Неси изписа в туитър,че новината е  измислица и неоснователна  Peace

# 351
  • близо до брега на морето
 Hug

# 352
  • Пловдив
Хей банда, гледам днес темата гъмжи от клюки.
И на мен не ми се вярва тази история със Серенай и Чаги, доста нагласено ми звучи. А да си призная не искам да е истина - не ме кефи Серенай и това си е! Rolling Eyes
Много, много стилна фотосесия и уникално излъчване има  Хазал - хем на момиче, хем на жена!

# 353
Ех,това Хазалче.  Heart Eyes  Simple Smile

# 354
Дааа, много съм щастлива и спокойна! Mr. Green Лъжа е новината, няма и доза истина. Ох, отдъхнах сииии. newsm18

# 355
Дааа, много съм щастлива и спокойна! Mr. Green Лъжа е новината, няма и доза истина. Ох, отдъхнах сииии. newsm18
Joy Joy Joy зори, тия новини ще те поболеят

# 356
Joy Joy Joy зори, тия новини ще те поболеят

Направо бях като болна. Представях си как си взема от семките и бонбонките и  Sick. Всичко е било кошмар и вече всичко си е наред. yes
Направо днес се чувствах като Оркунч  newsm77

# 357
Направо днес се чувствах като Оркунч  newsm77

Joy

# 358
# 359
Зори,недей като Оркунча тя неговата като чичко тревичко колкото я дърпа пойче расте  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт