"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 39 031
  • 711
  •   1
Отговори
# 330
  • София
С 2 думи става манджа с грозде: Серенай, Чаатай, Къванч, агресия и т.н.  Laughing
Той Чаатай си пати от въпросния Джан м. януари 2013, дано не е забравил случката и какво му костваше  Peace

# 331
С 2 думи става манджа с грозде: Серенай, Чаатай, Къванч, агресия и т.н.  Laughing
Той Чаатай си пати от въпросния Джан м. януари 2013, дано не е забравил случката и какво му костваше  Peace

Искат да си вдигат рейтинга според мен  Mr. Green

Може ли да кажеш с две думи за какво става въпрос, какво се е случило януари? Това с наркотиците ли? Или нещо друго? Защото в статията пише нещо за случка преди 6 месеца  Thinking

# 332
Специално за Зори  Whistling няма да казвам къде гледах първо  Mr. Green

# 333
Миме Joy Joy Joy изобщо не мога да се сетя къде си погледнала първо?  Mr. Green Предполагам е в джоба на блузката. Whistling

# 334
Скрит текст:

Може ли да кажеш с две думи за какво става въпрос, какво се е случило януари? Това с наркотиците ли? Или нещо друго? Защото в статията пише нещо за случка преди 6 месеца  Thinking
Ани, не съм Мишенцето, но точно случката с наркотиците има в предвид, а за написаното в статията за преди шест месеца не знам дали точно нея имат в предвид, защото минаха повече от шест оттогава.

# 335
  • Shumen, Bulgaria
Aniska,  bouquet
 благодаря за превода

# 336
Миме Joy Joy Joy изобщо не мога да се сетя къде си погледнала първо?  Mr. Green Предполагам е в джоба на блузката. Whistling
Zори,точно джобчето гледах  Naughty дан си помислите нещо ааа  Mr. Green

# 337

Ама и той към джобчето си се е загледал като че ли, а?! Thinking

# 338

май май гледа точно там да види колко още мой се издуе от бонбонки  Whistling

# 339

май май гледа точно там да види колко още мой се издуе от бонбонки  Whistling
сори, 4е се намесвам в диалога ви, ама ако в джоп4ето му дрънкат семки и бонбонки, то, полвзвайте си го със здраве newsm62

# 340
Ани  bouquet за превода.
Пак некакви спряжения-бермудски триъгълник ,Киво- Сери-Ча. Laughing

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 15:11 от megi7

# 341
Специално за Зори  Whistling няма да казвам къде гледах първо  Mr. Green
Релаксче,маминко,какво чета ауу Embarassed Laughing Hug

# 342
 Joy Joy Joy Тука стана нещо много горещо. Laughing

Маме, собственоръчно го направих за теб и батко Кенан Whistling:

# 343
Добър ден, палавници такива!  Laughing

Аз съм неверни Тома, нека първо да видя семки ли са бонбонки ли са, после, АКО е така, го преотстъпвам на Зори и компания.  Mr. Green

Мелек, джанъм, тези дни ще ви подготвя озет, че много напирате вече.  Hug

Не вярвам на клюката Чаги- Серенай. Нищо чудно тя самата да ги пуска тези слухове като гледам колко и е сивото вещество.  Peace

Хайде, усмихнат ден!

# 344
Скрит текст:

Ани, не съм Мишенцето, но точно случката с наркотиците има в предвид, а за написаното в статията за преди шест месеца не знам дали точно нея имат в предвид, защото минаха повече от шест оттогава.

Благодаря ти. Пишеше 6 месеца, а и аз си спомням, че онова беше през зимата.

Като се замислих - не мога да знам какви характери имат Ча и Серенай, нито дори съм виждала предишното и гадже, а той изобщо не знам дали е имал някаква сериозна връзка /ако не броим онова с каката, ако е било истина Wink), но сигурно е нормално между двама млади хора работещи заедно, да се получи нещо. Било то авантюра или нещо по-сериозно. Имат и нещо общо - моделството. Така, че напълно е възможно и да е истина. Но може и вярно да е пиар - все пак няма да е зле да засилят интереса към сериала. Кой знае?  Laughing Тяхна си работа. Вярно е, че не харесвам Серенай като актриса и на някои моделски снимки не изглежда много добре, но той пък може да я е харесал  Joy въпреки, че тя не прилича на момичето, което той описа в онова предаване.  Naughty Може пък вкуса му да се е променил  Wink

Докато не се появят снимки нищо не е сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт