"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 915
  • 711
  •   1
Отговори
# 435
  • Варненска клюкарка
И аз забелязах, че на много снимки Чачи е с телефона в ръка !  newsm78
Според мен, не може да няма негов личен Facebook или Twitter. Може би си има, но се е писал с друго име за  да не го намерим  newsm78  Инче защо постоянно ще си гледа телефона ?

Е как защо Wink по принцип би могъл да си гледа всичко! С Фейса и ТуитърЯ, не се изчерпва интернет, но си права, че може би има личен, неизвестен на феновете акаунт Grinning самият той не веднъж е казвал, че никак не му е интересен Фейсбук и рядко поглеждал там, но кой го знае... още от зимата е много прикрит нещо...
Но наистина сега излизат доста снимки на които  се разцъква с телефона или се усамотил някъде с него newsm78  От сета на АФК , почти нямаше такива... newsm78

# 436
  • в очите на дъщеря си
Момичета , отключила съм субтитрите във Вики. Можете да отивате и да превеждате. Peace

# 437
Хубави снимки, обаче втората на първия ред ми е малко странна  Rolling Eyes

Защо да е странна?  Wink Забива чадър на плажа  Laughing Laughing Laughing е, може да са искали да внушат други работи  Mr. Green Mr. Green

# 438
И аз забелязах, че на много снимки Чачи е с телефона в ръка !  newsm78
Според мен, не може да няма негов личен Facebook или Twitter. Може би си има, но се е писал с друго име за  да не го намерим  newsm78  Инче защо постоянно ще си гледа телефона ?

Е как защо Wink по принцип би могъл да си гледа всичко! С Фейса и ТуитърЯ, не се изчерпва интернет, но си права, че може би има личен, неизвестен на феновете акаунт Grinning самият той не веднъж е казвал, че никак не му е интересен Фейсбук и рядко поглеждал там, но кой го знае... още от зимата е много прикрит нещо...
Но наистина сега излизат доста снимки на които  се разцъква с телефона или се усамотил някъде с него newsm78  От сета на АФК , почти нямаше такива... newsm78

Е, може просто да се рови в нета човека, ако му е скучно  Stuck Out Tongue, може да чете книги, нали обичал много, а като няма време иначе Wink а може да пише смс-и с гаджето  Grinning

# 439
# 440

Joy

По време на АФК Ча беше на снимките все с цигара, а сега повече набляга на телефоните. Whistling

# 441
# 442
# 443

new metin_orkun

# 444
  • Варненска клюкарка

Joy

По време на АФК Ча беше на снимките все с цигара, а сега повече набляга на телефоните. Whistling

БрЯх Shocked едва го познах на тази снимка...колко е различен само Shocked Направо е сладур  в сравнение с визията си в сериала:crazy:

За Ча и цигарите си права- и аз това си мислех тези дни.... Но пък както е казала преди няколко странички Киарчето, на вид беше много нахилен и доволен тогава, а сега често е дори умислен...

# 445
Момичета ,тези снимки от плажа от кога са ??Май не много  скорошни,от манекенския му перод ли?
Фигурата му е просто перфектна Crazy Crazy

Аз не го одобрявам в сегашната му визия много-направо се е стопил с тези 7кг Crazy,не че не хубав и сега но изглежда малко измъчен с това изпито лице....супер отговорен и амбициозен е за мен-заради тази роля-да свали такава мускулна маса градена с толкова труд,не всеки би се навил..направо се изумих като разбрах че го е направил!!!

а Мертчо има хубави черти ,но сега ги прикриват малко...ще го рахубавят по-нататък Simple Smile

# 446
[

учудвам се че пуши,нали спортува Rolling Eyes

# 447
Хубави снимки, обаче втората на първия ред ми е малко странна  Rolling Eyes

Вай бе, човек може да учи анатомия по тези снимки  Crazy Crazy Crazy

# 448
Четох разни работи из нета, ама да попитам при извора, така да се каже.  Wink Вярно ли е, че Серенай и Чаатай са се залИбили? Thinking

# 449
Четох разни работи из нета, ама да попитам при извора, така да се каже.  Wink Вярно ли е, че Серенай и Чаатай са се залИбили? Thinking
снеже, трай да не 4уе зори Mr. Green Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт