"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 856
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
Тинче,благодаря за отговора  bouquetпо повод пришълци,които се месят в преводите  bouquetАз съм го завършила.В момента не мога да влезна и огледам,но ако има нещо пропуснато от моя милост, при първа възможност ще се поправя. Hug
Ами така е става бавно.Особенно като има хора,които се месят и забавят работата още ... Peace

# 556
Привет, днес е чудесен ден! Hug

Не ме бийте, но според мен Яман е повече изненадан от Мира. Mr. Green
Аз няма да те бия маме Simple Smile,по-скоро ще се съглася с тебе. Peace

# 557
  • Варненска клюкарка
Киарче, тя Серенай непрекъснато изглежда втрещена, без да има нужда Crazy даже в другата тема като обсъждахме, се чудех нямат ли учители по актьорско майсторство на сета, да и обяснят някои техники, да и покажат правилната интерпретация и интонация....да и изяснят, че да играеш образ на бяла и добра, няма нужда да гледаш всеки път като овца...Нали по принцип работят и с корепетитори....
Едно от другите момичета беше писало в другата тема за целувката в по-предната серия, че Чачо си е ОК, а Серенай изглежда там сякаш не, че ще се целува със страхотен мъж, а все едно Ча ще и вади окото Crazy
Добре, че е Ча, защото на този етап само заради него гледам сериала Wink
Когато са двамата с Мирка в кадър, съм напълно безразлична- повече енергия и интерес усещам у него в съвместните му сцени с Ендер, отколкото с обекта на чувствата му....

пп Гримът на очите и са го оправили, но защо пак са я наклепали с това червило ooooh!

# 558
Маме, ако ме набиеш ще се оплача на батко Кенанчо. Mr. Green

# 559
Здравейте  Hug Hug Hug

Оффф, до сега съм писала писма във Вики на пришълци дето се месят в преводите. Моля момичетата, които имат части да си ги прегледат и въпреки, че е писано от други хора да си допълнят и довършат частите.

Тарлио, хората са казали " Бързай бавно!". Колкото и да ти се иска да хвърчим с преводите нямам кака да стане това. Няка се завърши единият епизод , че да започваме друг.

То в това вики всеки, който реши ли може да си слага субове?  Shocked То сигурно става голяма каша.  Naughty

# 560
Маме, ако ме набиеш ще се оплача на батко Кенанчо. Mr. Green

А,добре да знам маме Simple SmileАма мн си го кльопам аз Кенанчо Laughing

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 14:16 от megi7

# 561
Здравейте  Hug Hug Hug

Оффф, до сега съм писала писма във Вики на пришълци дето се месят в преводите. Моля момичетата, които имат части да си ги прегледат и въпреки, че е писано от други хора да си допълнят и довършат частите.

Тарлио, хората са казали " Бързай бавно!". Колкото и да ти се иска да хвърчим с преводите нямам кака да стане това. Няка се завърши единият епизод , че да започваме друг.

То в това вики всеки, който реши ли може да си слага субове?  Shocked То сигурно става голяма каша.  Naughty
Ами става... Peace

# 562
Каквото и да си говорим не може да си показва емоциите Серенай и това си е. Нито разочарование, нито гняв, нищо не виждам аз. Нормалната и физиономия.  Crossing Arms И преди целувки, и след целувки, и по всяко време изражението и е едно и също. Това са фактите обаче - тя играе тази роля и това си е.  Rolling Eyes
Мен лично тя не може да ме откаже от сериала, защото историята е интересна и всички останали са много добри, дори и ОркунЧ предизвиква у мен най-противоположни чувства  Joy чак го съжалих по едно време  Joy

И най-вече Ча прави изключително добра роля тук. Не е само момче, което се бори за любовта си, а трябва да показва и много други чувства - и се справя повече от перфектно!  Heart Eyes

# 563
Здравейте  Hug Hug Hug

Ами става... Peace

Ами успех ви пожелавам тогава, дано се справите с пришълците-доброволци.  Wink

# 564
Здравейте  Hug Hug Hug

Ами става... Peace

Ами успех ви пожелавам тогава, дано се справите с пришълците-доброволци.  Wink
Дано Peace

# 565
  • в очите на дъщеря си
Лелче, как се пишеш във Вики???

# 566
Скрит текст:
Здравейте. Hug

Rolling Eyes
https://vine.co/v/hDjTwVFbtuO

Скрит текст:

Наде Hug привет и чао мила Hug Hug Hug

Скрит текст:

Hug

700 TL, Shocked а за дрехите им да не говоря какви космически суми са. ooooh!

Нямам никаква представа колко са 700т.л. в бг лева,но в Испания,този часовник го има за 270евро.Кофти е,че работи чрез телефона  newsm78

# 567
700 тл са около 700лв.  Peace

# 568
  • в очите на дъщеря си

Нее, 700тл са 525 лв  Peace

# 569

Общи условия

Активация на акаунт