"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-197.13

• 38 855
  • 711
  •   1
Отговори
# 570
Брей, преди две години една лира беше почти левче, ама явно нещата са се променили.  Peace

# 571
  • в очите на дъщеря си
Брей, преди две години една лира беше почти левче, ама явно нещата са се променили.  Peace

Да, беше ама вече е 1тл= 0.752 лв

# 572
  • Банкя
Добър ден, милички.Развихрили сте се!

Доста се е коментирало отново играта и облеклото на героите.Само ме притеснява, че негативните изказвания за Серенай са повечко.Малко като свекървите- за нашето момче тая не става.Хората са казали "Кажи добра дума за човека или нищо не казвай"
Така или иначе ще я гледаме още мноого нека видим в нея доброто , макар и малко да е то .Така редовете , които четем ще са по-приятни.
Това се отнася и за реалния живот.
Жените биха оправлявали този свят , ако не бяха толкова безполезно бъбриви.

Часовниците са страхотни!

# 573
Аааа, ако си прочела внимателно коментара ми ще видиш, че съм отчела и адекватната според мен реакция на Мира на снимката от Зори. Що се отнася до другото, не е до нашето момче, Чаатай ми харесваше и до Хазал, и до партньорката му от Анадолски орли. И двете актриси играха добре и бих ги гледала и в други продукции.  Peace Серенай може да е страхотен модел, но е слаба актриса и това също е факт, така както и, че ще я гледате до края на ПО.  Peace

# 574
Здравейте  Hug

Как сте момичета , чакате ли Петъка  Crazy Peace

# 575

Доста се е коментирало отново играта и облеклото на героите.Само ме притеснява, че негативните изказвания за Серенай са повечко.Малко като свекървите- за нашето момче тая не става.Хората са казали "Кажи добра дума за човека или нищо не казвай"
Така или иначе ще я гледаме още мноого нека видим в нея доброто , макар и малко да е то .Така редовете , които четем ще са по-приятни.

E, това са го казали хората за умрелите.  Rolling Eyes
Всеки има мнение и го изказва. Няма нищо лошо и никой не трябва да приема нещата лично  Wink и да се дразни. И аз засега не харесвам играта на Серенай и си го казвам, ако ми хареса в някоя сцена пак ще си го кажа. Просто на фона на останалите се вижда, че не се справя. Не съм я гледала другаде и не мога да правя изводи като цяло, но в тази роля определено не ми харесва.

Приятна вечер на всички!  Wink

# 576
Здравейте момичета !  Hug   Hug   Hug
Харесвам Сери като модел, но не много като актриса ! Според мен този неин празен поглед се дължи на модния подиум! Ако сте гледали модно ревю, ще видите, че моделките нямат никакво изражение и  никаква усмивка, дори понякога всички изглеждат еднакво, това го правят заради дрехите, защото ако модела се усмихне или направи някаква различна физиономия, хората ще я гледат в лицето, а не в дрехите - които трябва да бъдат най-ярко забелязани. Сери доста време е обикаляла подиумите и това с "безразличната физиономия" й е останало като навик. Според мен тя трябва  да влага емоция и да се "раздели" с безразличния поглед, защото да снимаш сериал и да ходиш по моден подиум са две много различни неща. Много е симпатична когато се усмихва и това трябва да го прави по-често !  Peace
Чачи също е ходил по модния подиум, но той разграничава моделството с актьорството. По принцип за да станеш актьор трябва на първо място да имаш талант и после завършено актьорско майсторство. Ча си го има този талант и го показва много добре ! Докато Сери може би трябва да се консултира с някой, които да и разясни как да влага емоция Peace

# 577
Аааа, ако си прочела внимателно коментара ми ще видиш, че съм отчела и адекватната според мен реакция на Мира на снимката от Зори. Що се отнася до другото, не е до нашето момче, Чаатай ми харесваше и до Хазал, и до партньорката му от Анадолски орли. И двете актриси играха добре и бих ги гледала и в други продукции.  Peace Серенай може да е страхотен модел, но е слаба актриса и това също е факт, така както и, че ще я гледате до края на ПО.  Peace
Peace

# 578

E, това са го казали хората за умрелите.  Rolling Eyes
Всеки има мнение и го изказва. Няма нищо лошо и никой не трябва да приема нещата лично  Wink и да се дразни. И аз засега не харесвам играта на Серенай и си го казвам, ако ми хареса в някоя сцена пак ще си го кажа. Просто на фона на останалите се вижда, че не се справя. Не съм я гледала другаде и не мога да правя изводи като цяло, но в тази роля определено не ми харесва.

Приятна вечер на всички!  Wink
Peace

# 579

tarlio, не се засягай и не приемай нещата лично!  Peace Тук всички споделяме мнението си, това, че много от нас не харесват играта на Серенай, не трябва да има повод за дразнене! Всеки има правото да споделя мнението си, нали тази тема е точно за това, не само за снимки и информация, а и да споделяме. Аз мисля, че в една такава тема е нормално да има и изказвания, които няма да се харесат на някой хора, но и не трябва да има дразнене.  Peace С най-добри чувства  Hug

# 580
аз сери я харесвам много. до този момент ми харесва как се справя. имайки предвид ужасната и майка, смотания и приятел, лигавата и егоисти4на сестра, проблемите с баща и и за капак болеста и, то няма как да я видим весела и щастлива.нормално да е тъжна и от4аяна, но съм съгласна с вас за целувката. щеше ми се да видя лъ4 светлина в о4ите и на фона на проблемите и. някой беше написал, 4е осем пъти са заснемали момента с целувката. може би това са целяли сценаристите, да няма прекалена емоция. незнам, но в болни4ната стая, когато яман отиде на свиждане ми хареса много. тогава видях този лъ4 в о4ите и. тя беше искренно щастлива и приятно изненадана когато го видя Peace

# 581
New Mine(Ender)

# 582
  • Варненска клюкарка
Аз пък мисля, че просто е слаба актриса, какво като е манекенка- не мисля, че това е оправдание за слабата и игра Wink Та те от младите актьори и актриси 70-80% са манекени, модели, миски и прочие... почти няма вече хванати от пътя.... Crazy
На мен и през ум не ми минава да нарека Ча манекенче, защото просто е перфектен в роля. Wink Ами Къванч- той е толкова добър, а е бил модел много по-дълго от Серенай, но лицето му не е като застинала маска и не гледа с празен поглед...
Джансу Дере е модел от доста години, но лицето и може да изрази всякакви емоции Мога да изреждам доста.
Просто ролята в Лалето си беше за Серенай  писана и всичко си беше ОК. Сега в ПО на фона на останалите отлични актьори, много се набива в очи слабата и игра...
Аз бях от тези дето казваха, че перушина ще хвърчи между Ча и Се- сега казвам, че съм много разочарована от актьорското и присъствие...много Rolling Eyes

# 583
аз сери я харесвам много. до този момент ми харесва как се справя. имайки предвид ужасната и майка, смотания и приятел, лигавата и егоисти4на сестра, проблемите с баща и и за капак болеста и, то няма как да я видим весела и щастлива.нормално да е тъжна и от4аяна, но съм съгласна с вас за целувката. щеше ми се да видя лъ4 светлина в о4ите и на фона на проблемите и. някой беше написал, 4е осем пъти са заснемали момента с целувката. може би това са целяли сценаристите, да няма прекалена емоция. незнам, но в болни4ната стая, когато яман отиде на свиждане ми хареса много. тогава видях този лъ4 в о4ите и. тя беше искренно щастлива и приятно изненадана когато го видя Peace

Тук съм съгласна - в болницата наистина имаше някаква искра, но след това угасна  Wink Сигурно ще се научи и тя - време и трябва.
Ча още в първите серии на АФК показва таланта си - който си го има - си го има. Това нещо не може да се придобие нито с уроци, нито с нещо друго. Може само да се доусъвършенства Wink

# 584
Аз пък мисля, че просто е слаба актриса, какво като е манекенка- не мисля, че това е оправдание за слабата и игра Wink Та те от младите актьори и актриси 70-80% са манекени, модели, миски и прочие... почти няма вече хванати от пътя.... Crazy
На мен и през ум не ми минава да нарека Ча манекенче, защото просто е перфектен в роля. Wink Ами Къванч- той е толкова добър, а е бил модел много по-дълго от Серенай, но лицето му не е като застинала маска и не гледа с празен поглед...
Джансу Дере е модел от доста години, но лицето и може да изрази всякакви емоции Мога да изреждам доста.
Просто ролята в Лалето си беше за Серенай  писана и всичко си беше ОК. Сега в ПО на фона на останалите отлични актьори, много се набива в очи слабата и игра...
Аз бях от тези дето казваха, че перушина ще хвърчи между Ча и Се- сега казвам, че съм много разочарована от актьорското и присъствие...много Rolling Eyes

Много е добър Къванч наистина. Гледах няколко сцени от последния му сериал. Много е различен от Перла.  Grinning Даже мисля да намеря време да изгледам 2-3 цели серии.  Wink

От всеки манекен актьор не става то е ясно, но много от тях се опитват, защото манекенството е до време  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт