Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 63 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Рор, честито бебче, еййй как съм изпуснала, пък уж наглеждам темата от време на време!  Hug Да ви е живо и здраво, да си цоцка, да си пълни пелените и да радва мама, тати и бати!  Hug

Ани, много съжалявам, видях и аз във ФБ тъжната новина и ми стана много мъчно, не е честно, но такъв е животът!  Embarassed

Иначе при нас нищо ново, децата са добре, аз се опитвам да уча (само се опитвам, щото Мая е голям дзвер), кучо вече е станал като магаре (и на ръст и на характер) и така. Стоян ще бъде таралежче на тържеството в градината, Георги свраче в училищната постановка и така изведнъж се сдобих с пълна зоологическа градина!  Party

# 601
  • София
Снощи беше нашето пролетно тържество. Ева беше жабче, децата бяха толкова сладки, че се насълзих и се засрамих даже  Embarassed
Ето го моето жабче

Не съм, то при вас винаги е много весело  Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 10:45 от Arim

# 602
Нашето пролетно тържество ще е в петък. Не знам какво са ни подготвили, освен че на всяко дете дадоха по едно четиристишие, което да научат  Rolling Eyes Мойто диване, дето още не може да прави изречения, познайте как ще си научи стихчето. Дано не се притесни, като дойде ред да си изрецитира неговото. С баща му се майтапим, че брат му ще проговори преди него.

# 603
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Рор, не се притеснявай, по-зле от Стоян няма да бъде, пак добре, че мънкаше на тържеството, ето как звучеше неговото стихче за 8 март от неговата уста:
 Буди ....... (нищо не се разбира)
 маке ти е ба!
добо уто .......
майце си е ба!  Mr. Green  hahaha

Мирче, чудна жабка имаш!

# 604
Не съм  Mr. Green Сладур !
Моичкия дори не желае да повтаря след мен стихчето, така че ще си мълчи като пън

# 605
И Борко не ще да си каже едното стихче, другото го знае. Съобщи, че на тържеството нищо нямало да казва.  Crazy

Аримче, много нежна жабка!!  Hug

Не съм, е това се казва стихотворение!!  Mr. Green Hug

Днес е тържеството, в 16,30 ч.  Simple Smile

# 606
Момичета, здравейте!

Благодаря ви за подкрепата!  Hug

Не съмJoy ох, ще ме умориш! Този Стоянчо е уникален. Аз, между другото, със същите опасения, че Николай ще измрънка нещо, неясно никому, се разбрах с него, че той ще си каже ясно и отчетливо думичките, пък аз ще го снимам с камерата. Голяма слабост му е да го заснимам. И имах успех - каза си всичко на висок глас (иначе мрънкоти...  ooooh! )

Мирка, малката сладка Евка е разкошна! Голям бонбон е била!  Heart Eyes

Мишанка, вие нямате спирачки, ееей! Браво на вас!  Hug

Успех на всички деца (и родители), на които им предстоят тържества. Много хубава емоция е това!  Party

# 607
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрастиии на всички!

Не съм , смяла съм се с глас на стихчето...Уникалеенн е!
Arim , лелее колко сте пораснали! Браво чудесна е Ева!Много хубава снимка! Малки сладури!
Ani, какво да се прави?!  Whistling По-добре в движение,че вкъщи става лудница  Mr. Green Така всички може да си набавим разнообразие и да си починем един от друг  Mr. Green Crazy
rorrr , успех на тържеството!  Peace

И едно питане....напоследък като зарежда форума или страница от него,често стигам до това съобщение:
 Trouble connecting? Please make sure you've entered the correct URL or try again later.

Идеи защо така става?

# 608
Много хубаво беше нашето тържество, аз си поплаках, а Борис се забавлява. Беше най-отзад, той е и най-дребничък в групата, имаше две стихчета и ги каза. Но говори още леко по бебешки, и цялото му излъчване е такова бебешко. Другите деца изглеждаха по-възрастни и съзнателни.

Забелязвам го, като си играе с групичката, те другите си говорят, обсъждат, планират, тичат насам-натам, но с цел. А нашия търчи най-отзад, въодушевен, че е с тайфата, не знае за какво става въпрос. Ей така търчене и веселба да има.  Crazy

# 609
  • София
Не съм, и аз се посмях с това смешно стихотворение на Стоянски  hahaha Обаче ще те помоля за превод, че доста хард ми се струва..............  Joy
Мишанка, ти пък ме уби с тези жабки! Откъде ги извади? На твоя въпрос - аз ползвам старата версия на форума и не съм виждала това съобщение  newsm78
Облаче, Борко е момченце, а нали не си забравила, че те се ориентират малко по-късно в ситуацията? Не го мисли, той ще се намести сам човека  Hug

Ама моля ви се, качете поне по една снимка на децата от тържествата  Praynig

Преди време ви бях споменала, че търся "село" на Ева. Намерих една ферма в с. Железница, тук наблизо и в неделя мисля да отидем да се разходим до там. Надявам се вече да има родени малки животинчета - яренца, агънца...
Ако някой се интересува - заповядайте

# 610
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Arim ,  hahaha ето ни и нас от градината - http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.32873016

# 611
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=624131677640825&set= … ype=3&theater,
ето ни и нас.Ники с голяммммо желание си каза стихчето,танцуваше,изобщо много сериозно и отговорно прие всичко.

Не съм,паднах просто на работа Joy,както беше тихо в офиса и като започнах да се смея,колегите ей така Shocked

# 612
  • Русе
Привет момичета
Нашето тържество мина добре ние бяхме козленце ще се опитам да кача снимка ама да видим
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200737954811438&se … ype=3&theater

# 613
  • София
Ехаа, много сладки "Животинки" си имаме в темата. Гого беше калинка https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201743370807937&se … ype=1&theater  Думичките им бяха общи - на калинките - и какво каза, какво не - той си знае.
 Иначе постоянно пее. Още си говори на бебешки, но по мелодията се разбира коя е песента. В нас или строи коли и влакове /от каквото му попадне' или "Свири" на синтезатор - я върху клавиатурата, я върху тубата за вода, я върху някоя книга на кака му. Телефона ми звъни с една песен на "Черно фередже". Пее е с пълен глас заедно с телефона и се сърди, че бързам да вдигна, и не може да слуша до края музиката.

# 614
Хехехе, страхотни бонбони си имаме, наистина!

Нашият Кумчо Вълчо го има ей тук: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1375392769403880&set … ype=3&theater

Мирка, фермата изглежда много готино!  Party За неделя времето го дават що-годе стабилно, та да разкажеш после.

Общи условия

Активация на акаунт